Sertifikat for høyere utdanning i språkstudier

The Open University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Sertifikat for høyere utdanning i språkstudier

The Open University

Certificate of Higher Education i Language Studies

Hvis du alltid har ønsket å lære et språk, er dette sertifikatet for deg. Du vil starte dine studier med en introduksjon til viktige spørsmål som interkulturell kommunikasjon, språk og identitet, kommunikasjon på arbeidsplassen og kommunikasjon i en digital verden - å øke din generelle bevissthet om hvordan språk fungerer. Det introduserer deg til sentrale begreper i språklæring og tilbyr valg av fransk, tysk, italiensk og spansk på nybegynnere og middels nivå, og kinesisk (mandarin) og Welsh (kun i 2014) på ​​begynnernivå, pluss at du kan øke din kunnskap og ferdigheter i å bruke engelsk for akademiske studier. Ved slutten av kurset, vil du ha beveget seg langt utover det grunnleggende i minst ett av de valgte språk.

Viktige egenskaper for kurset

 • Introduserer deg til de kulturer av språkene valgt og utvikler din interkulturell kommunikativ kompetanse
 • Tar deg til nivå B1 i Europarådet Common European Framework of Reference for Languages ​​(CEFR) i ett eller to moderne språk
 • Utvikler en rekke overførbare ferdigheter som å arbeide selvstendig, planlegge oppgaver og håndtere tid effektivt
 • Forbedrer din arbeidsevne
 • Bygger et solid fundament for videre studier.

Pedagogiske mål

Dette sertifikatet gir en bred forankring i sentrale begreper knyttet til språk og interkulturell kommunikasjon. Du studere en rekke moderne språk, inkludert fransk, tysk, spansk, italiensk (kinesisk og Welsh kan studeres på begynnerstadium) og du får god kunnskap om de grunnleggende begreper i forbindelse med språkstudier. Du kan lære to fremmedspråk, og du vil også være i stand til å utvikle dine faglige kommunikasjonsferdigheter i engelsk.

Etter endt kvalifisering, vil du være i stand til å kommunisere presist og hensiktsmessig i ett eller flere fremmedspråk, på det nivået som kreves av de fleste arbeidsgivere (minst ett språk vil være på nivå B1 av CEFR). Du vil ha lært å reflektere over deg selv og andre i interkulturelle møter, og vil du har lært hvordan du kan ta ulike tilnærminger til å løse kulturelle misforståelser. Du vil også ha fått og praktisert mange profesjonelle kvaliteter som trengs for sysselsetting, inkludert ferdigheter for å arbeide med hell i et flerkulturelt og internasjonalt miljø, evne til å arbeide selvstendig, og evnen til å samle inn, bearbeide og presentere informasjon.

Din studie erfaring vil være tilsvarende det første året av en full-time grad og vil gi kjerne fagkunnskap og studere ferdigheter som trengs for både høyere utdanning og fjernundervisning, for å hjelpe deg fremgang å studere ved OU nivå 2. Dette sertifikatet gir en vei til BA (Honours) Language Studies (Q30).

Avgifter

Vi mener kostnadene bør ikke være et hinder for å oppnå ditt potensial. Det er derfor vi jobber hardt for å holde kostnadene for studien så lavt som mulig, og har et bredt spekter av fleksible måter å betale for å bidra til å spre, eller redusere, kostnaden. Avgifter for studie med oppstart i studieåret 2014/2015 er:

 • Avgifter er betalt på en modul-by-modul basis - du vil ikke måtte betale for hele kvalifiseringen forhånd.
 • Hvis som de fleste OU studenter som studerer deltid, studerer du i gjennomsnitt 60 studiepoeng i året - vil du studere i seks år å fullføre en grad. Vår typiske avgift for 60 studiepoeng er £ 2632.
 • Vår nåværende avgiften er £ 5264 - basert på 120 studiepoeng av studiet - noe som tilsvarer et års fulltidsstudier.
 • Den totale kostnaden for den valgte kvalifisering starter i dag fra £ 5264 basert på våre nåværende avgifter.

NB: Prisene kan endres.

Hvor lang tid tar det?

 • Deltid - 3 år
 • Heltid - 2 år
 • Tidsbegrensning - 7 år

Karriere relevans

Språk og interkulturell kompetanse er sentrale aktiva i turisme, internasjonal business og administrasjon, og diplomatisk tjeneste. De er også høyt verdsatt av arbeidsgivere i et bredt spekter av andre sektorer, som plasserer en premie på evnen til å få kontakt og kommunisere med globale handelspartnere og å forstå utenlandske bedriftsmiljøer - og som ofte erkjenne dette med høyere lønn. Ifølge National Centre for Languages, vel vitende om fremmedspråk åpner dørene til et bredt spekter av økonomiske, sosiale og personlige fordeler. Å kunne kommunisere effektivt med våre kunder, kolleger og samarbeidspartnere er avgjørende for konkurranseevne og sosial utjevning. Språkene mest i etterspørsel i britiske industrien er fransk, tysk, spansk og mandarin, men kjennskap til andre språk vil også gi deg den kanten.

Opptakskrav

Det er ingen formelle opptakskrav for å studere denne kvalifiseringen. Du vil imidlertid behov for å være god i engelsk, til en IELTS standard på 6,0. Hvis du er usikker vil du være i stand til å ta en gratis engelsk test som en del av registreringsprosessen.

Les mer om dette programmet på Open University nettside her

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
The Open University
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Duration
Varighet
1 - 7 år
Deltid
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Dates