Sertifikat For Høyere Utdanning I Databehandling Og Det

The Open University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Sertifikat For Høyere Utdanning I Databehandling Og Det

The Open University

Certificate of Higher Education i databehandling og IT

For ti år siden var det ingen Facebook eller Twitter. For femten år siden bredbåndstilgang hjemme var en ufattelig luksus. Tjue år siden kunne du bare kjøpe filmer, bøker og musikk på high street. Hvor kom den digitale revolusjonen begynne? Hvor er det hen? I det tjueførste århundre, dominerer måten vi lever teknologi, arbeid, sosialisere og spille - og databehandling og IT-ferdigheter er stadig viktigere i dagens arbeidsplass.

Viktige egenskaper for kurset

 • Et ideelt utgangspunkt for en karriere i informasjonsteknologi, databehandling, kommunikasjonsteknologi og relaterte felt
 • Lanserte raskt skiftende verden av databehandling og IT, og utvikler dine matematikkferdigheter
 • Eksempel smakere i databehandling og IT, nettverk, Linux og robotikk
 • Bygger et solid fundament for videre studier.

Pedagogiske mål

Målet med dette sertifikatet er å utstyre deg med de grunnleggende ferdigheter og kunnskap som du trenger for å underbygge en karriere i databehandling og IT-sektoren. Det vil utvikle dine kunnskaper og forståelse av de grunnleggende teknologier, teknikker og trender i moderne digital teknologi og introdusere deg til noen av de problemene som er involvert i søknaden. Du vil få litt praktisk erfaring i bruk av et moderne programmeringsmiljø og allestedsnærværende dataenheter.

Avhengig av hvilke alternativer du velger vil du også få verdifull overførbare ferdigheter og være forberedt for videre studier i ikke bare databehandling og IT, men også en rekke komplementære fag.

Avgifter

Vi mener kostnadene bør ikke være et hinder for å oppnå ditt potensial. Det er derfor vi jobber hardt for å holde kostnadene for studien så lavt som mulig, og har et bredt spekter av fleksible måter å betale for å bidra til å spre, eller redusere, kostnaden. Avgifter for studie med oppstart i studieåret 2014/2015 er:

 • Avgifter er betalt på en modul-by-modul basis - du vil ikke måtte betale for hele kvalifiseringen forhånd.
 • Hvis som de fleste OU studenter som studerer deltid, studerer du i gjennomsnitt 60 studiepoeng i året - vil du studere i seks år å fullføre en grad. Vår typiske avgift for 60 studiepoeng er £ 2632.
 • Vår nåværende avgiften er £ 5264 - basert på 120 studiepoeng av studiet - noe som tilsvarer et års fulltidsstudier.
 • Den totale kostnaden for den valgte kvalifisering starter i dag fra £ 5264 basert på våre nåværende avgifter.

NB: Prisene kan endres.

Hvor lang tid tar det?

 • Deltid - 3 år
 • Tidsbegrensning - 7 år

Karriere relevans

Forskning via e-ferdigheter Storbritannia har vist at IT og telekommunikasjon sysselsetter nå en i 20 av den britiske arbeidsstyrken. Det foreslår også den digitale sektoren vil trenge nesten 300.000 nye rekrutter innen 2020 for å møte etterspørselen etter kompetanse på dette området.

Finans, myndigheter, næringsliv, handel, offentlige tjenester som helse og utdanning, og frivillig sektor er alle kritisk avhengig av databehandling og IT-systemer. Certificate of Higher Education i databehandling og IT vil forbedre din arbeidsevne uansett din nåværende rolle, og er et ideelt utgangspunkt for en karriere i informasjonsteknologi, databehandling, kommunikasjonsteknologi og relaterte felt.

Opptakskrav

Det er ingen formelle opptakskrav for å studere denne kvalifiseringen. Du vil imidlertid behov for å være god i engelsk, til en IELTS standard på 6,0. Hvis du er usikker vil du være i stand til å ta en gratis engelsk test som en del fo registreringsprosessen.

Les mer om dette programmet på Open University nettside her

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
The Open University
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Duration
Varighet
3 - 2 år
Deltid
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Dates