Sertifikat for høyere utdanning i databehandling og det og en annen gjenstand

The Open University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Sertifikat for høyere utdanning i databehandling og det og en annen gjenstand

The Open University

Certificate of Higher Education i Computer & IT og en annen gjenstand

For ti år siden var det ingen Facebook eller Twitter. For femten år siden bredbåndstilgang hjemme var en ufattelig luksus. For tjue år siden du måtte kjøpe dine bøker, musikk og spillefilmer fra en high street butikk. Hvordan kom den digitale revolusjonen begynne? Hvor er det hen? Dette kurset gir svarene - og sjansen til å studere business, design, matematikk, anvendt psykologi eller statistikk sammen.

Viktige egenskaper for kurset

 • Utforsker dyp teknologisk, økonomisk, politisk og etisk endring drevet av digital avansement
 • Et utvalg av flere fag som passer din karriere ambisjoner og interesser
 • Forbedrer din arbeidsevne
 • Bygger et solid fundament for videre studier.

Pedagogiske mål

Målet med dette sertifikatet er å utstyre deg med de grunnleggende ferdigheter og kunnskap som du trenger for å underbygge en karriere i databehandling og IT-sektoren. Det vil utvikle dine kunnskaper og forståelse av de grunnleggende teknologier, teknikker og trender i moderne digital teknologi og introdusere deg til noen av de problemene som er involvert i søknaden. Du vil få litt praktisk erfaring i bruk av et moderne programmeringsmiljø og allestedsnærværende dataenheter.

Avhengig av hvilke alternativer du velger vil du også få verdifull overførbare ferdigheter og være forberedt for videre studier i ikke bare databehandling og IT, men også en komplementær fag.

Avgifter

Vi mener kostnadene bør ikke være et hinder for å oppnå ditt potensial. Det er derfor vi jobber hardt for å holde kostnadene for studien så lavt som mulig, og har et bredt spekter av fleksible måter å betale for å bidra til å spre, eller redusere, kostnaden. Avgifter for studie med oppstart i studieåret 2014/2015 er:

 • Avgifter er betalt på en modul-by-modul basis - du vil ikke måtte betale for hele kvalifiseringen forhånd.
 • Hvis som de fleste OU studenter som studerer deltid, studerer du i gjennomsnitt 60 studiepoeng i året - vil du studere i seks år å fullføre en grad. Vår typiske avgift for 60 studiepoeng er £ 2632.
 • Vår nåværende avgiften er £ 5264 - basert på 120 studiepoeng av studiet - noe som tilsvarer et års fulltidsstudier.
 • Den totale kostnaden for den valgte kvalifisering starter i dag fra £ 5264 basert på våre nåværende avgifter.

NB: Prisene kan endres.

Hvor lang tid tar det?

 • Deltid - 3 år
 • Tidsbegrensning - 7 år

Karriere relevans

Forskning via e-ferdigheter Storbritannia har vist at IT og telekommunikasjon sysselsetter nå en i 20 av den britiske arbeidsstyrken. Det foreslår også den digitale sektoren vil trenge nesten 300.000 nye rekrutter innen 2020 for å møte etterspørselen etter kompetanse på dette området.

Databehandling og IT-teknikere er etterspurt av tilbydere (for eksempel programvarehus) og brukerorganisasjoner likt. Organisasjoner stadig verds IT team med kompetanse rettet mot større sammenhenger i tillegg til tekniske ferdigheter. Dette sertifikatet vil forbedre din arbeidsevne i din nåværende arbeidsområde, og åpne veien for yrker innen blant annet detaljhandel, finans og handel, fritid og gaming, telekommunikasjon, kringkasting medier, digitale medier, produksjon, transport, turisme, regjeringen, helse, utdanning, og frivillig sektor.

Vekstområder og områder med høy etterspørsel inkluderer cybersikkerhet, mobil utvikling, cloud computing og forvaltningen av Big Data i roller som:

 • programmering
 • systemadministrasjon
 • database administrasjon
 • software engineering
 • systemanalyse
 • systemer design

Opptakskrav

Det er ingen formelle opptakskrav for å studere denne kvalifiseringen. Du vil imidlertid behov for å være god i engelsk, til en IELTS standard på 6,0. Hvis du er usikker vil du være i stand til å ta en gratis engelsk test som en del av registreringsprosessen.

Les mer om dette programmet på Open University nettside her

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
The Open University
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Duration
Varighet
1 - 7 år
Deltid
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Dates