Les den offisielle beskrivelsen

Certificate of Graduate Studies i Ledelse tilbys via internett fra start til ferdigstillelse. Ingen på campus bostedsadresse er nødvendig. Studenter samhandle og delta i klassene online gjennom gjenget diskusjoner, e-postmeldinger, lyd og video PC-baserte presentasjoner og elektronisk informasjonstilgang. Ledet online, bruker Certificate of Graduate Studies i Ledelse selvstendige læringsformer som krever studentene til å lære selvstendig, men ikke alene.

Grad Krav

Den maksimale tidsrammen for å fullføre programmet er fem år. Imidlertid har vi sett mange studenter fullføre programmet innenfor et mye kortere tidsrom. Den CGS lederutviklingsprogram er en 15-kreditt-timers høyere nivå sertifikatet utformet for å forbedre en persons lederegenskaper og gi praktisk anvendelse av verdibasert lederskap i en rekke organisasjoner.

Dette lederutviklingsprogram er perfekt for faglig utvikling og består av 4 kjernen kurs av MA i organisasjons ledelse program, et bibliotek informasjon forskerkurs og en 3-kreditt-timers kulminerte opplevelse.

Studenter som fullfører sertifikatet programmet, og som ønsker å fortsette sine studier er velkomne til å søke om opptak på MA i organisasjons ledelse program. En ytterligere 18 semester timer med kurs er nødvendig for å fullføre MA i organisasjons ledelse.


Se 2 flere kurs fra Regent University School of Global Leadership & Entrepreneurship »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
sep. 2019
Duration
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato