Personvern

Internett er et fantastisk verktøy. Den har makt til å endre måten vi lever, og vi begynner å se at potensialet i dag. Med bare noen få mus-klikk, kan du følge nyheter, se opp fakta, kjøpe varer og tjenester, og kommunisere med andre fra hele verden. Det er viktig å Masterstudies å hjelpe våre brukere og kunder beholder sitt privatliv når de drar nytte av alle internett har å tilby.

Vi mener virksomheten er ingen annens. Ditt personvern er viktig for deg og til oss. Så vi vil beskytte informasjonen du deler med oss. For å beskytte ditt privatliv, følger Masterstudies ulike prinsipper i samsvar med praksis over hele verden for kunde personvern og databeskyttelse.

  • Vi vil ikke selge eller gi bort ditt navn, mailadresse, telefonnummer, e-postadresse eller annen informasjon til noen.
  • Vi vil bruke state-of-the-art sikkerhetstiltak for å beskytte dine opplysninger fra uautoriserte brukere.

&nbsp

MERKNAD

Vi vil spørre deg når vi trenger informasjon som identifiserer deg personlig (personlig informasjon), eller tillater oss å kontakte deg. Vanligvis er dette informasjon som er nødvendig når du oppretter en registrerings-ID på siden eller når du laster ned gratis programvare, deltar i en konkurranse, bestille nyhetsbrev eller bli med en begrenset tilgang premie nettsted. Vi bruker dine personlige opplysninger for fire primære formål:

  • For å gjøre nettstedet enklere for deg å bruke ved ikke å måtte skrive inn informasjon mer t Han gang.
  • For å hjelpe deg med raskt å finne programvare, tjenester eller informasjon.
  • For å hjelpe oss med å lage innhold som er relevant for deg.
  • For å varsle deg om nye varer, spesialtilbud, oppdatert informasjon og andre nye tjenester fra Masterstudies.

&nbsp

SAMTYKKE

Hvis du velger å ikke registrere deg eller oppgi personlig informasjon, kan du likevel bruke de fleste av våre nettsider. Men du vil ikke få tilgang til områder som krever registrering sjon.

Hvis du velger å registrere deg, vil du kunne velge hvilke typer informasjon du vil motta fra oss ved å abonnere på ulike tjenester, som våre elektroniske nyhetsbrev. Hvis du ikke vil at vi skal kommunisere med deg om andre tilbud om Masterstudies produkter, programmer, arrangementer, eller tjenester via e-post, vanlig post eller telefon, kan du velge alternativet som sier at du ikke ønsker å motta markedsføring meldinger fra Masterstudies.

Masterstudies ganger Allo var andre selskaper til å tilby våre registrerte kunder informasjon om sine produkter og tjenester, ved hjelp av e-post. Hvis du ikke ønsker å motta disse tilbudene, kan du velge alternativet som sier at du ikke ønsker å motta markedsføringsmateriale fra tredjeparter.

&nbsp

TILGANG

Vi vil gi deg mulighet til å sikre at din personlige informasjon er korrekt og oppdatert. Du kan gjennomgå og oppdatere denne informasjonen når som helst på ou R nettside. Der kan du:

  • Vise og endre personlige opplysninger du allerede har gitt oss.
  • Fortell oss om du vil at vi skal sende deg markedsføring informasjon, eller om du vil tredjepart å sende deg deres tilbud med post.
  • Registrer deg på elektronisk nyhetsbrev om våre tjenester og produkter.
  • Registrer deg. Når du registrerer deg, vil du ikke å gjøre det igjen. Uansett hvor du går på nettsiden vår, forblir informasjonen med deg.

&nbsp

SIKKERHET

Masterstudies har tatt sterke tiltak for å beskytte din personlige informasjon og for å sikre at valgene til sitt formål er en ære. Vi tar sterk forholdsregler for å beskytte dine data mot tap, misbruk, uautorisert tilgang eller videreformidling, endring eller ødeleggelse. .

Masterstudies beskytter strengt sikkerheten av din personlige informasjon og utmerkelser dine valg til sitt formål. Vi nøye beskytte deg R data fra tap, misbruk, uautorisert tilgang eller videreformidling, endring eller ødeleggelse.

Dine personlige opplysninger blir aldri delt utenfor selskapet uten din tillatelse, unntatt under forhold som forklart ovenfor. Inne i selskapet, er data som er lagret i ditt passord-kontrollert servere med begrenset tilgang. Dine opplysninger kan lagres og behandles i land der Masterstudies, er dets datterselskaper, tilknyttede selskaper eller agenter finnes.

Du har også en betydelig rolle i å beskytte yo ur informasjon. Ingen kan se eller redigere din personlige informasjon uten å vite ditt brukernavn og passord, så ikke dele disse med andre.

&nbsp

Håndhevelse

Hvis for noe grunn du mener Masterstudies har ikke levd opp til disse prinsippene, vennligst varsle oss via e-post på webmaster@masterstudies.com og vi vil gjøre vårt beste for å analysere og løse problemet raskt. Vær sikker på at ordene Personvern er i Emne-linjen.

&nbsp

Kundeprofiler

Som nevnt ovenfor, har hver registrert bruker en unik personlig profil. Hver profil er tildelt et unikt personlig identifikasjonsnummer som hjelper oss å sikre at bare du kan få tilgang til din profil.

Når du registrerer deg, oppretter vi din profil, legge til et personlig identifikasjonsnummer, og deretter sende denne personlige identifikasjonsnummer tilbake til harddisken i form av en informasjonskapsel, som er en svært liten bit av koden. Denne koden er uniquel y ditt. Det er ditt pass til sømløse reiser på tvers av Masterstudies nettsiden.

&nbsp

Hva vi gjør med informasjonen du deler

Når du blir med oss, gir du oss din kontaktinformasjon, inkludert navn og e-postadresse. Vi bruker denne informasjonen til å sende deg oppdateringer om kontoen, for å spørreskjemaer måle tilfredshet med vår service og kunngjøringer om nye og spennende tjenester som vi tilbyr.

Vi leier noen ganger andre firmaer til å tilby begrensede tjenester på våre vegne, herunder svare på kundespørsmål om produkter eller tjenester, sende vanlig post og behandle hendelsen registrering. Vi vil bare gi disse firmaene den informasjonen de trenger for å levere tjenesten, og de kan ikke bruke disse opplysningene til andre formål.

Masterstudies vil utlevere dine personlige opplysninger, uten varsel, hvis det pålagt å gjøre det etter loven eller ved god tro om at en slik handling er ellers essary til: (a) følge forordninger i loven eller rette seg etter rettslige prosesser som blir meddelt Masterstudies eller området, (b) beskytte og forsvare rettigheter eller eiendom som tilhører Masterstudies og våre nettsider, og, (c) handle i presserende omstendigheter for å beskytte den personlige sikkerhet for brukere på Masterstudies, dets nettsider, eller offentligheten.