close

Filtre

Se resultater

På nett Kurs i Robotikk 2020

En av de beste måtene å videre karrieremål er å investere i høyere utdanning. Ved å ta kurs i sitt felt, elevene demonstrere engasjement for sine karrierer. Individuelle klasser kan gi verdifull kompetanse og avansert trening. En utvikling fagområde som omfatter den nyeste teknologien er robotikk. Robotics innebærer engineering, fysikk, design, informatikk, og andre teknologier for å lag… Les mer

En av de beste måtene å videre karrieremål er å investere i høyere utdanning. Ved å ta kurs i sitt felt, elevene demonstrere engasjement for sine karrierer. Individuelle klasser kan gi verdifull kompetanse og avansert trening.

En utvikling fagområde som omfatter den nyeste teknologien er robotikk. Robotics innebærer engineering, fysikk, design, informatikk, og andre teknologier for å lage maskiner som kan utføre oppgaver i mange bransjer i offentlig og privat sektor.

På nett Kurs i Robotikk

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
edX
Cambridge, USA

Lær hvordan du designer, bygger og programmerer roboter, og stiger i leddene eller starter en karriere i et av de raskest voksende teknologiske feltene i dag.

Lær hvordan du designer, bygger og programmerer roboter, og stiger i leddene eller starter en karriere i et av de raskest voksende teknologiske feltene i dag. -
Masters
Fulltid
Deltid
48 uker
Engelsk
Nettstudier

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre