Profesjonell MBA Online (PMBA)

Generelt

Programbeskrivelse

Øk din karriere med Bryants fleksible og høyverdige MBA-program 100% online

Du kan fullføre MBA på så lite som ett år. Det er fem inntak per år. Start programmet når det er praktisk for deg og ditt travle arbeidsliv!

Hvorfor forfølge MBA online?

 • Tjen graden din så raskt som ett år mens du jobber på heltid.
 • Vær en del av og få tilgang til Bryants omfattende alumninettverk med 45 000 stolte nyutdannede.
 • Dette veldig konkurransedyktige programmet er ideelt for junior- og seniorarbeidere med fem eller flere års kvalifisert arbeidserfaring.125852_photo-1454165804606-c3d57bc86b40.jpg Helloquence / Unsplash

Oppdrag

Oppgaven til Bryant Professional MBA Online-studiet er å styrke yrkesaktive fagpersoner til å øke kunnskapen og ferdighetene deres i å nå sine karrieremål, samtidig som de gir muligheter til å forbedre ytelsen til organisasjonene og gi ledelse og service til det valgte yrket. Bryants dedikerte fakultet utstyrer studentene med vellykkede analytiske, teknologiske og mellommenneskelige ferdigheter for å møte utfordringene ved å jobbe i et mangfoldig og globalt marked. Gjennom dette programmet skal studentene utvikle en forståelse av grunnleggende forretningskunnskap, lære å anvende denne kunnskapen mot å evaluere, analysere og løse forretningsproblemer, og utvikle kompetanse i å kombinere verdibasert ledelsesbeslutning med forretningsproblemløsing.

Læringsmål

 • Forstå og anvende forretningskunnskap: Bruk paradigmer og konsepter effektivt i forretningsdomener for å løse forretningsproblemer.
 • Oppnå effektiv kommunikasjon: Utvikle skriftlige, muntlige og presentasjonsferdigheter for å kommunisere effektivt på tvers av organisasjonen og dens interessenter.
 • Evaluer globale perspektiver: Demonstrer evnen til å integrere ulike og globale perspektiver for å effektivt håndtere ledelsesspørsmål.
 • Gjennomføre kritisk tenking: Analyser forretningsproblemer og situasjoner fra en rekke perspektiver og komme til passende verdiskapende beslutninger.
 • Implementere gründerledelse: Evaluer det økonomiske potensialet i forretningsmuligheter, utform ut handlingsrike strategier, og kommuniser anbefalinger på overbevisende måte for å oppnå mål.
 • Utfør etisk resonnement: Forstå rollen som menneskelige verdier i en forretningssammenheng, og rettferdiggjør en handlingsplan for å håndtere enhver etisk utfordring som organisasjonen står overfor eller identifisert.

Når kan jeg starte programmet?

Du kan velge mellom flere startdatoer gjennom året; hvert semester er 10 uker:

 • Vintersemester: 4. januar - 14. mars 2020
 • Vårsemesteret: 14. mars - 23. mai 2020
 • Sommersemester 1: 23. mai - 1. august 2020
 • Sommersemester 2: 1. august - 10. oktober 2020
 • Høstsemester: 10. oktober - 19. desember 2020

Krav

Før du starter programmet, må du fullføre Strategies for Success, som vil hjelpe deg å lykkes med Bryants MBA-nettprogram. Du blir kjent med det elektroniske teknologimiljøet, levert av Blackboard Learning Management System (LMS), og bli introdusert for professorer, din suksesscoach og ansatte ved Bryant. Online ferdigheter, tid ledelse, og selvstyrt læring vil også bli adressert for å sikre din suksess.

Hva må søknaden min inkludere?

I tillegg til søknadsskjemaet, må du sende inn en erklæring om målsettinger, nåværende CV, en faglig anbefaling fra en veileder eller leder (ikke en kollega), offisielle utskrifter fra alle høgskoler / universiteter du har deltatt på og søknadsgebyret ditt ( frafalt for Bryant-alumner).

Tilbyr du økonomisk støtte?

Studenter kan søke om statsfinansierte og private utdannelseslån. Amerikanske statsborgere og fastboende oppfordres til å søke om økonomisk hjelp ved å fullføre gratis søknad om føderal studenthjelp (FAFSA). I tillegg aksepterer Bryant University betaling direkte fra et antall arbeidsgivere som har undervisningshjelpsprogrammer. I andre tilfeller kan studenter være kvalifisert for refusjon av utgifter til utdanning.

Hvordan rangerer MBA-programmet mot andre?

College of Business ved Bryant University er akkreditert av AACSB International - The Association to Advance Collegiate Schools of Business. Bryant er en av bare 5 prosent av høyskoler og universiteter i verden for å tjene denne prestisjetunge akkrediteringen. Bryant MBA ble også inkludert i 2018-utgaven av "Global MBA Rankings", den årlige guideboken utgitt av CEO Magazine. Dette programmet ble nylig rangert som nr. 9 av College Consensus.

Søknadskrav

Bryant University er opptatt av å registrere klasser for studenter med sterke legitimasjoner som viser et høyt løfte om profesjonell suksess. For å bli tatt opp til det profesjonelle MBA Online-studiet, må søkerne være utdannet ved et fireårig høyskole eller universitet og minimum 5 års kvalifisert arbeidserfaring (vurdert fra sak til sak).

Søkere må sende inn:

 • Bryant University College of Business Graduate søknad. Søkere skal fylle ut den elektroniske søknaden om opptak.
 • Offisielle avskrifter fra ALLE høgskoler og universiteter deltok.
 • Ett faglig anbefalingsbrev fra en leder eller en veileder (ikke en kollega). Tilrådere kan levere en skriftlig anbefaling på brevhode.
 • Målerklæring (maks. 500 ord). Formålet med uttalelsen er å forklare hvorfor søkeren søker til Bryant, det spesifikke programmet, og hvordan begge deler vil hjelpe søkeren med å oppnå et fremtidig mål. Angi også i hvilket tempo du planlegger å ta kurs slik at vi kan hjelpe deg med å planlegge konfirmasjonsdatoen.
 • Et nåværende CV.
 • En $ 80 søknadsavgift. (Fravikes for alumner)
Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

Bryant is a private New England university with a tradition of innovation and a global vision for success. Our academic programs are distinguished by an integration of business and the arts and scienc ... Les mer

Bryant is a private New England university with a tradition of innovation and a global vision for success. Our academic programs are distinguished by an integration of business and the arts and sciences with a global perspective. Minimér
Smithfield

Akkrediteringer

AACSB Accredited