Ta din intellektuelle interesser til neste nivå

Vi er i den pre-lanseringen scenen for doktorgrad i Business Administration.

Den DBA er utformet for dem som er interessert i anvendt forretninger forskning. Det er flere grunner til å studere for en DBA. En student kan ha en bestemt personlig eller faglig interesse i et bestemt område av virksomheten eller ledelsen at de ønsker å utvikle spesialiserte kunnskaper i. En DBA er også nyttig for dem å utvikle en karriere innen rådgivning eller undervisning.

For tildeling av en DBA, må studentene fullføre en serie av økonomisk-administrative fag, forskerkurs og må levere en forskningsoppgave. For sin forskning avhandling, vil de jobbe tett med en veileder fra vår globale fakultetet avhengig av tema område av sin forskning.

Gjennomsnittlig varighet Programme

Programmet vil ta et gjennomsnitt av tre år å fullføre programmet. Normal Kandidatur - 3 til 6 år; Kan forlenges gjennom fortsatt kandidatur og betaling av den fortsatte kandidatur avgift

Dissertation

Normalt vil studentene velge et tema for sine valg med innspill fra GlobalNxt fakultetet.

Opptakskrav

1) En mastergrad fra et anerkjent universitet 2) Minimum tre års ledelse eller yrkeserfaring 3) Send inn et 1000-ord foreslåtte forskningstema i et område som kan aksepteres av School of Business 4) Bevis på engelsk kvalifiserer for søkere som første språk er ikke engelsk og som ikke har gjennomført høyere utdanning på engelsk. Kravene minimum språk er enten: - Academic IELTS (International English Language Testing Service) score på 6,5 med en individuell skriftlig score på minst 6,0; eller - TOEFL (Test av engelsk som fremmedspråk) score på minst 550 med en test av skriftlig engelsk (TWE) score på minst 5,0, eller TOEFL Internett-baserte Test med et minimum score på minst 79; eller - BULATS (Business Language Testing Service) på nivå 4

Hva er en DBA

The Doktorgrad of Business Administration (DBA) er en deltids profesjonell doktorgrad med et internasjonalt omfang og rykte, utformet for å forbedre utøvende og faglig praksis gjennom anvendelse av lyd teori og grundig forskning på reelle og komplekse problemstillinger i næringsliv og forvaltning.

Det forbedrer evnen til å utvikle kunnskap og teori, og deres søknad. Nøkkelen til dette er et program for å utvikle personlige, rådgivning og forskning ferdigheter i sammenheng med grundige og relevant forskning.

Mål for en DBA

En DBA vil gjøre deg i stand til å: - Utvikle en god forståelse av de relevante konseptuelle og teoretiske fundamentet for valgt område av forskning på næringsliv og forvaltning - Ha en detaljert forståelse av gjeldende teknikker for forskning og avansert akademisk og ledelse henvendelse - Lag og tolke kunnskap gjennom original forskning. Forbedre både din ytelse som en reflekterende praktiker og din profesjonelle praksis - Utvikle personlig, konsulent-og forskningskompetanse til å gjennomføre grundige undersøkelser på et avansert nivå som bidrar til teori og praksis i næringsliv og forvaltning

Hvem bør vurdere en DBA?

Programmet vil være av spesiell nytte for erfarne ledere, konsulenter, ledelse lærere og business school akademikere. En DBA vil styrke faglig evne og troverdighet, utvikle nettverk, og gir et solid grunnlag for videre karriereutvikling eller en stor karriere flytte. Arbeidsgivere nytte av å støtte kandidater til DBA ved å tiltrekke, utvikle og beholde nøkkel talent og bygge kunnskap for konkurransefortrinn.

DBA og doktorgrader - Lik but Different

Den DBA har både fasthet og relevans som den bidrar til teori og praksis i næringsliv og forvaltning. Den DBA vanligvis fokuserer på forskning 'i' organisasjoner snarere enn forskning 'på' organisasjoner. Det er mer sannsynlig å involvere tverrfaglig arbeid og blandede metoder og bidra til å utvikle elevenes egen praksis og utvikling.

Foreslåtte forskningstema

  • Alle søkere må sende inn en 1000 ord omrisset av sine foreslåtte forskningstema som en del av deres opptaksgrunnlaget. Den 1000 ord disposisjon vil bli betraktet som en ekstra grunnlag for å vurdere søkernes egnethet for programmet og tilgjengeligheten av egnede doktorgrads veiledere - I tillegg kan søkerne bli pålagt å delta på et personlig intervju med dekan ved School of Business før aksept inn i programmet.
  • Den endelige beslutningen om valgbarhet og aksept av kvalifikasjoner og forskningsområder for DBA programmet hviler med School of Business ved GlobaNxt universitet
Program undervist i:
Engelsk

Se 3 flere kurs fra GlobalNxt University »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Åpne påmelding
Duration
3 år
Deltid
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist

Åpne påmelding