Read the Official Description

Handle om

Senter for europeisk lov ved King's College London er glade for å kunngjøre detaljer om sitt 2018-2019 fjernundervisningsprogram som fører til et postdiplom / mastergrad i Storbritannia, EU

Programmet gir undervisning fra en av Europas ledende sentre i europeisk lov og studeres på fjernundervisningsbasis, og derved unngås viktig tid bort fra arbeidsstedet ditt. Å fullføre dette strenge programmet vil gi deg en konkurransefortrinn i et vanskelig arbeidsmarked.

Programmet er spredt over 8 måneder fra 1. oktober 2018 og avsluttes med en eksamen ved King's College London i mai 2019. Enhetene tar deg systematisk gjennom hele emnet.

Det vil bli tre valgfrie weekend seminarer i London i desember 2018, februar 2019 og april 2019 som gir mulighet for revisjon av programmet, for diskusjon, forberedelse til eksamen og for å møte medstudenter og programlærere.

Læringsutbytte

Programmet tar sikte på å gi deg en grundig og oppdatert kunnskap om de generelle prinsippene for opphavsretten, hovedsakelig med fokus på loven i Storbritannia, prinsippene i USAs lov om opphavsrett og de store "opphavsrett" -direktivene av EU. Dra nytte av et svært relevant program som vil:

  • Introduser de viktigste internasjonale opphavsrettskonvensjonene i feltet
  • Avtale med rettigheter i litterære, dramatiske, musikalske og kunstneriske verk, filmer, lydopptak, kringkastinger, kabelprogrammer, dataprogrammer og databaser, kunstneres rettigheter og utgiveres rettigheter
  • Dekk både teoretiske aspekter og spørsmål som oppstår i praksis, særlig angående overtredelse og tilgjengelige rettsmidler
  • Inkluder en enhet viet til fransk og tysk lov om forfatterens rettigheter og tilhørende rettigheter
  • Undersøk grundig USAs Copyright Law
  • Slutt med de viktigste utfordringene innen copyright

Ideell for

Dette programmet er deltatt av Advokater i privat praksis, juridiske rådgivere, senior lisensansvarlige, forretningsmessige ledere, kontraktsforvaltere, rettighetsledere, varemerker.

Land representert inkluderer: Australia, Belgia, Kina, Frankrike, Hellas, Hong Kong, Italia, Irland, Japan, Nederland, Russland og Storbritannia.

Programstruktur

Fjernundervisningen Postgraduate Diploma i Storbritannia, EU

Den første enheten vil bli sendt ut den 1. oktober 2018, og etterfølgende enheter vil bli utstedt hver annen uke (unntatt enheter 2, 3 og 4) til april 2019 med en fire ukers pause over julen. Spørsmål vil bli satt på slutten av hver enhet og modell svar på disse vil bli sendt med enheten som følger. I tillegg vil det bli innført tre obligatoriske oppgaver i løpet av programmet som teller til sluttkarakter.

Enhetsformat

Modulene kommer i form av papirutskrift og som PDF-dokumenter via programmets nettside. Materialer er bundet sammen i enkelt enheter med unntak av enhetene 2, 3 og 4 (se nedenfor).

Enhetene er utformet for å være stort sett selvstendig, men anbefalt og videre lesing vil bli foreslått. Når det er hensiktsmessig, vil enhetene inneholde spørsmål og modellsvar for å teste din kunnskap når du går videre. Som en del av programmaterialene vil du motta en kopi av læreboken: T Aplin og J Davis, Intellectual Property Law andre utgave (OUP, 2013). Enhetene 2, 3 og 4 vil innebære å studere tekst fra boken med flere notater som vil bli sendt til deg med læreboken ved starten av enhet 2.

Program taught in:
Engelsk

See 5 more programs offered by KNect365 »

Last updated October 1, 2018
Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Okt. 2019
Duration
8 måneder
Pris
6,000 GBP
Deadline
By locations
By date