Les den offisielle beskrivelsen

Postgraduate Certificate in Education (fjernundervisning)

Kursdetaljer

Vi forstår at praksis er din hovedprioritet, derfor har vi designet dette nettkurset som gjør at du kan studere hvor og når du vil.

Opplæring for å bli lærer er en av de mest utfordrende tingene du noensinne vil gjøre. Med dette i bakhodet er dette nettkurset designet for å passe dine andre faglige forpliktelser og involvere vurderinger som er relevante for arbeidslivet ditt. Designet for praktiserende lærere eller de som ønsker å undervise i grunnskolen og som nylig har foretatt eller har en opplæringsperiode som fører til QTS eller tilsvarende, er vårt mål å gi grunnlagene som vil berike din praksis og spore din lærer karriere.

Du vil dra nytte av fremragende støtte tilpasset dine faglige utviklingsbehov, inkludert personlige lærere på nettet, online opplæringsprogrammer med et utvalg av nettbasert programvare og mange muligheter til nettverk gjennom våre profesjonelle læringssamfunn.

Du vil utvide din kritiske forståelse av utdanningssektoren og dele beste praksis med dine kolleger på kurset. Du vil også undersøke regjerings- og sektorpolitikk og analysere teoretisk, pedagogisk og politisk diskurs og debatter for å få et kritisk forskningsinformert perspektiv på hva som skjer i utdanning.

Kursfordeler

Du vil få en kritisk, forskningsinformert takknemlighet for utdanningssektoren som helhet og forstå de utfordringene skolene står overfor i sektoren. Emnet gir deg mulighet til å fokusere på den spesifikke konteksten i din praksis, med oppgaver som kan skreddersys for hele skolens prioriteringer, regjeringens dagsorden og fagspesialisering.

Inntakskrav

Søkere skal normalt ha minst en øvre andre klasse honning grad i et faglig emne. Søkere med lavere utdannelse i andre klasse kan vurderes dersom de har relevant arbeidserfaring. Søkere bør også studere eller ha nylig gjennomført et QTS-kurs.

GCSEs: Alle søkere må ha karakter C passerer i GCSE engelsk språk og matematikk (eller tilsvarende) før de gjør søknaden. Nøkkelferdigheter, funksjonsferdigheter og sertifikatet i voksenfrekvens / leseferdighet aksepteres ikke i stedet for GCSEs.

Alle søknader skal støttes av en referanse, enten faglig eller profesjonell.

IELTS 6,5 uten ferdigheter under 5,5, eller tilsvarende kvalifikasjon.

MATURE APPLICANTS

Vårt universitet tar imot søknader fra modne søkere som demonstrerer faglig potensial. Vi krever vanligvis noen bevis på nyere akademisk studie, for eksempel fullføring av et tilgangskurs, men nyere relevant arbeidserfaring kan også vurderes. Vær oppmerksom på at for noen av våre profesjonelle kurs vil alle søkere måtte oppfylle de angitte opptakskriteriene, og i disse tilfellene kan arbeidserfaring ikke vurderes i stedet.

Hvis du ønsker å søke gjennom denne ruten, bør du se vår Universitetserklæring om prioriteringspolitikk.

Vær oppmerksom på at alle søkere til våre universiteter er pålagt å oppfylle vårt standard engelskspråklige krav til GCSE klasse C eller tilsvarende, variasjoner til dette vil bli oppført på de enkelte kursopptakskravene.

Jobbmuligheter

Som forskerinformert utøver vil din lærerøvelse bli betydelig forbedret. Gjennomføring av dette kurset kan også hjelpe deg med å få forfremmelse til en lederstilling i skolen din.

  • Grunnskole lærer
  • Videregående lærer
  • Grunnskolerådgiver

Karriere Råd

Vårt dedikerte jobb og karriere team tilbyr ekspertråd og en rekke ressurser for å hjelpe deg med å velge og få jobb. Enten du er i ditt første eller siste år, kan du snakke med ansatte fra vår karrierekontor som kan gi deg råd fra å skrive en CV til å søke etter jobb.

moduler

Kjernemoduler

Profesjonelle verdier

Ved å utforske hva som gjør en vellykket lærer, kan du reflektere over måter et effektivt læringsmiljø kan gi elever og deres læring til nytte.

Utvikle fagkompetanse

Utforsk et relevant emne i detalj for å planlegge, levere og vurdere innhold i din spesifikke innstilling.

Skolebasert uavhengig studie

En mulighet til å gjennomføre et prosjekt for å utvikle et bestemt studieområde for ditt fremtidige arbeid, noe som gjør deg mer vellykket i skolen din.

avgifter

Storbritannia

Undervisningsavgiften for året for studenter som kommer inn i 2018/19 er 1800 kroner. Beløpet du vil betale kan øke hvert år for å ta hensyn til effekten av inflasjon.

Internasjonal 2018/19

Undervisningsavgiften for året for studenter som kommer inn i 2018/19 er 1800 kroner. Beløpet du vil betale er fastsatt på dette nivået for hvert år av kurset ditt.

fasiliteter

Dedikerte Support Team

Bare fordi du ikke lærer på campus betyr det ikke at du må klare deg selv - du vil ha støtte fra en personlig veileder sammen med universitetets Student Hub og Wellbeing Center. De står for å gi deg råd om alt fra faglige problemer til stress og angst.

Bibliotek

Tusenvis av bibliotekets digitale ressurser, inkludert bøker, e-bøker og databaser, kan nås online på et tidspunkt og sted for å passe deg, og biblioteket er åpent døgnet rundt dersom du ønsker å besøke. Våre offsite-team gir også spesialstøtte til fjernundervisningsstudenter.

Virtuelt læringsmiljø

VLE gir deg tilgang til kursmaterialer som videoer, e-bøker og andre dokumenter. Du bruker også den til å sende inn oppgaver og motta tilbakemelding.

Program undervist i:
Engelsk

Se 5 flere kurs fra Leeds Beckett University »

Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Sept. 2019
Duration
1 år
Heltid studier
Pris
1,800 GBP
2017/18
Deadline