Postgraduate Certificate in Development Management

The Open University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Postgraduate Certificate in Development Management

The Open University

Dette sertifikatet adresserer behovene til utviklingsledere og andre fagfolk - som ingeniører, helsearbeidere, pedagoger, jordbrukere, bankfolk, forskere - som jobber i utviklingssammenheng, lokalt og globalt, med sikte på å skape gode forandringer. Du får en bedre forståelse av de komplekse prosessene merket "utvikling", spesielt men ikke utelukkende "internasjonal utvikling". Du vil også utforske teori, politikk og praksis for utviklingsledelse, oppfordre både kritiske refleksjoner om hvordan utviklingen styres for tiden og kreativ tenkning på hvordan det kan styres bedre. Ved siden av dette bidrar sertifikatet til å bygge en rekke utviklingsledelseskompetanse.

Nøkkelegenskaper av kurset

 • Utforsker kompleksiteten av "utvikling" lokalt og globalt
 • Analyserer utviklingsstyring kritisk, utfordrer konvensjonell tenkning, og oppfordrer til å skape bedre tilnærminger
 • Bygger en rekke forståelser og ferdigheter - konseptuelle, profesjonelle og praktiske - for å styre utviklingen
 • Fremmer kompetanse i å bruke nøkkelverktøy som bidrar til utviklingsstyringspraksis
 • Gjør koblinger mellom akademisk læring og profesjonell praksis, til fordel for begge

Dette sertifikatet er en del av et progressivt program for kurs som også inkluderer Postgraduate Certificate in Conflict and Development (C67), Postgraduate Certificate in Human Rights and Development Management (C96), Postgraduate Diploma in Development Management (D37) og MSc i utviklingsledelse ( F11).

Kursdetaljer

moduler

For å få denne kvalifikasjonen, trenger du 60 studiepoeng som følger:

 • Utvikling: kontekst og praksis
 • Kapasiteter for styring av utvikling

Vi anbefaler at du studerer Utvikling: Kontekst og praksis (T877) først, spesielt hvis du er ny på dette emnet.

Du bør merke seg at universitetets unike studieregel gjelder for denne kvalifikasjonen. Dette betyr at du må inkludere minst 20 studiepoeng fra OU-moduler som ikke er telt i noen annen OU-kvalifikasjon som tidligere har blitt tildelt deg.

Modulene sitert i denne beskrivelsen er for tiden tilgjengelige for studie. Men når vi vurderer læreplanen regelmessig, kan det eksakte valget endres over tid.

Læringsutbytte, undervisning og vurdering

Læringsutbytte av denne kvalifikasjonen er beskrevet på fire områder:

 • Kunnskap og forståelse
 • Kognitive ferdigheter
 • Praktiske og profesjonelle ferdigheter
 • Viktige ferdigheter

Les mer detaljert informasjon om læringsutbytte.

Kreditt overføring

Du kan ikke telle kreditt for studie du allerede har fullført andre steder mot denne kvalifikasjonen.

Etter ferdigstillelse

Etter vellykket gjennomføring av de nødvendige modulene vil du bli tildelt et Postgraduate Certificate in Development Management som gir deg rett til å bruke bokstavene PG Cert (Dev Mgmt) (Open) etter navnet ditt.

Du kan fortsette studiene og legge til 60 studiepoeng til ditt doktorgradsstudium for å oppnå en utdannet diplom i utviklingsledelse (D37) og ytterligere 60 studiepoeng for å oppnå en MSc i utviklingsledelse (F11).

Inntakskrav

Du bør normalt ha en bachelorgrad fra et britisk universitet (eller tilsvarende), eller har hatt erfaring med å arbeide, i betalt eller frivillig kapasitet, i et utviklingsbyrå (internasjonalt eller lokalt).

Hvis du er en ikke-utdannet, foreslår vi at du kontakter oss før du registrerer deg på din første modul.

Din muntlige og skriftlige engelsk må være tilstrekkelig standard for forskerstudiet. Hvis engelsk ikke er ditt førstegangsspråk, anbefaler vi at du trenger en minimumsresultat på 6 og minimum score på 5,5 i hver av de fire komponentene: lesing, skriving, snakk og lytting under International English Language Testing System (IELTS). Vennligst se IELTS nettsiden for detaljer.

Hvor lang tid tar det

De fleste studenter studerer denne kvalifikasjonen på ett år. Minstidsperioden er seks måneder (ved å studere de to modulene samtidig): Vi anbefaler ikke dette, men det kan passe deg hvis du ikke har noen andre store tidsforpliktelser i løpet av den perioden. Det er ingen maksimal tid å fullføre, men vi kan ikke garantere at samme sett med moduler vil fortsette å være tilgjengelig.

Karriere relevans

Ledere som arbeider i utviklingssammenheng trenger evnen til å sette pris på mangfoldet og kompleksiteten i disse sammenhenger og evnen til å skape god forandring. De trenger også kapasitet til å forstå sin egen rolle og andres roller til å skape forandringer som virker. Modulene som utgjør dette sertifikatet gir et historisk, tverrfaglig og internasjonalt rammeverk for å analysere sammenhenger der utviklingsintervensjoner finner sted og et sett av ferdigheter for planlegging, implementering og evaluering av disse tiltakene. De utdanner utøvere for å gjøre mer effektive bidrag til politikk og praksis av sine organisasjoner.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
The Open University

Sist oppdatert January 24, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Aug. 2019
Duration
Varighet
6 måneder
Deltid
Heltidsstudier
Price
Pris
3,426 GBP
Information
Deadline