Postgraduate Certificate i teknologiledelse

The Open University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Postgraduate Certificate i teknologiledelse

The Open University

Postgraduate Certificate i Teknologiledelse

Dette Postgraduate Certificate Kurset gir en avrundet visning av teknologiledelse fra et operativt perspektiv. Relevant for alle økonomiske sektorer og typer teknologi, er emner som forvaltningen av teknologisk innovasjon og tekniske prosjekter studert i obligatorisk modul. Studiet av en eller flere valgfrie moduler gjør at du kan utvide teknologiledelse kunnskaper og ferdigheter i retninger av særlig personlig eller faglig interesse. Hvis teknologien er en betydelig suksessfaktor i din organisasjon eller rolle da teknologiledelse er relevant for deg.

Effektiv forvaltning av teknologi er en forutsetning for at alle de potensielle fordelene for enkeltpersoner og organisasjoner for å kunne realiseres. Teknologi har evnen til å forvandle produkter og prosesser, og kan gjøre et stort bidrag til organisatorisk ytelse og enda til nasjonal trivsel. Teknologi ledere trenger for å gjøre komplekse beslutninger i forbindelse med identifisering og evaluering av teknologier, utvikling av nye eller forbedrede produkter og prosesser og integrere teknologi med andre forretningsprosesser, og for å håndtere endring kreves av implementering av teknologi. Det er en økende etterspørsel over offentlige, private og ikke-for-profit sektor for folk med visjonen og den operative og strategiske evne til å planlegge, utvikle og administrere teknologien effektivt.

Suiten av kvalifikasjoner som tilbys, Postgraduate Certificate og diplom, og MSc er utformet for å gradvis utvikle dine kunnskaper og ferdigheter. Sertifikat studien fokuserer på de operasjonelle aspekter ved å håndtere teknologisk endring; vitnemålet vektlegging er den strategiske ledelsen av teknologi. MSc modulene innebære dyptgående undersøkelse av et teknologiledelse tema eller problem av ditt valg. Kvalifikasjoner gi deg kunnskap og ferdigheter som er kritiske for å fatte riktige beslutninger om teknologi oppkjøp, utnyttelse og gjennomføring, og å virkelig gjøre en forskjell for din organisasjon, og din egen faglige utvikling. De valgfrie moduler i dette praktisk sertifikat kurs kan du velge emner av personlig eller faglig interesse som kan utvide, eller danner en større sammenheng for, teknologi ledelse studier. Felt som databehandling og IKT, næringsliv og forvaltning, utvikling ledelse og miljøforvaltning samt teknologiledelse er vanligvis representert.

Gjennom studiene du har muligheter til å søke din læring til din egen bestemt teknologi sammenheng og slik at du kan tilføre verdi til din karriere og din arbeidsplass mens du studerer. Modulene er designet for å være relevant uansett personlig bakgrunn og erfaring - kunnskap og ferdigheter lært kan brukes på alle typer teknologi og alle økonomiske sektorer. Våre studenter er hentet fra et svært bredt spekter av bakgrunner inkludert IT, produksjon, helsevesen, forsvar, finansielle tjenester, lokale og nasjonale statlige tjenester.

Pedagogiske mål

Postgraduate Certificate, Diploma og MSc i Teknologiledelse danne en spesialist karriereutvikling program. Det er rettet mot tekniske spesialister eller de med erfaring fra teknologiledelse. Dette programmet er også egnet for de med generell ledelse eller administrasjon opplevelse der du har tatt en spesiell interesse for de teknologiske dimensjoner av organisasjon og ledelse.

Hovedvekten av programmet er på masternivå studie i området av forvaltningen av teknologi. Den fokuserer spesielt på innovasjon, entreprenørskap og strategisk styring og utnyttelse av teknologi over et bredt spekter av sektorer, fra offentlige til private, tjenester til produksjon. Mens det faglige nivået er klart master, det er en sterk praktisk og faglig orientering til læreplanen og derfor programmet er også sannsynlig å møte de kontinuerlig faglig utvikling (CPD) behovene til mange av de som påta seg dette studiet.

Teknologiledelse nyutdannede skal kunne jorde sin nye kunnskap innenfor bunnen av deres profesjonelle erfaring. Du vil bli oppfordret til å reflektere over og lære av dine tidligere erfaringer, integrere dette med ny kunnskap og anvende denne til nye situasjoner. Programmet gir deg store muligheter til å utfordre fordommer i forhold til ledelse og strategisk bruk av teknologi, samt mange generiske ledelse ideer, og for å fjerne fag og funksjonelle grenser for å vurdere og svare på komplekse situasjoner helhetlig.

Du bør også utvikle styrke i å analysere, syntetisere og løse komplekse, ustrukturerte organisatoriske problemer, spesielt der disse har en teknologisk dimensjon. I tillegg til å være i stand til å kommunisere dine funn, bør du utvikle ferdigheter til å gjennomføre avtalte løsninger effektivt. Dette i sin tur krever at du utvikle gode mellommenneskelige ferdigheter til å gjøre deg i stand til å kommunisere effektivt med en rekke tekniske og ikke-tekniske personell. Teknologien management program, derfor er rettet både på kjøp og kritisk forståelse av en kropp av kunnskap og ved oppkjøp av en rekke personlige evner.

Opptakskrav

Slik starter du programmet, bør du normalt ha en britisk bachelorgrad eller tilsvarende. Hvis du ikke holder en bachelorgrad så du kan få lov til å knytte moduler til denne kvalifiseringen når du har vist evne til å studere på høyere nivå ved å fullføre en av modulene.

Moduler vil telle mot dette sertifikatet for maksimalt åtte år etter at vi har sluttet å presentere dem.

På grunn av kravene som studiet av programmet vil gjøre deg anbefaler vi at du tar ikke mer enn 60 studiepoeng på et tidspunkt. Vi kan ikke garantere at det samme utvalget av moduler vil fortsette å være tilgjengelig.

Du må også være god i engelsk, til en IELTS standard på 6,0. Hvis du er usikker vil du være i stand til å ta en gratis engelsk test som en del av registreringsprosessen.

Du bør være oppmerksom på at universitetets unik studie regelen gjelder for denne kvalifiseringen. Dette betyr at du må omfatte minst 20 studiepoeng fra OU-moduler som ikke er regnet med i noen annen OU kvalifisering som tidligere har blitt tildelt til deg.

Karriere innvirkning

Teknologien management program utvikler analytiske ferdigheter og gir praktisk relevant kunnskap som vil utstyre deg godt for en rekke ledelse og lederroller. Vedkommende teknologi manager er en høyt verdsatt profesjonell, i stand til å sikre at organisasjonen høster alle de potensielle belønninger fra sin investering i teknologi uansett type. Du vil utvikle en rekke jobbrelaterte og overførbare ferdigheter som kritisk tenkning, kreativ problemløsning, og evnen til å takle raske teknologiske endringer. De evner i forskning og problemløsning utviklet kan utnyttes i alle profesjonelle situasjoner på alle ledernivåer. Arbeidsgivere er også imponert over den viljen som trengs for å lykkes med OU mens holde opp familie og arbeid forpliktelser. Disse fordelene, sammen med mulighetene for å tilføre verdi ved å bruke din læring til arbeidsplassen mens du studerer, gjør teknologilederprogrammer svært attraktive biler mot suksess i toppledelsen roller.

Les mer om dette programmet på Open University nettside her

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
The Open University
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Åpen påmelding
Duration
Varighet
1 - 8 år
Deltid
Heltidsstudier
Information
Deadline