Postgraduate Certificate i profesjonsstudiet i utdanning

The Open University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Postgraduate Certificate i profesjonsstudiet i utdanning

The Open University

Postgraduate Certificate i Professional Studies in Education

Denne faglige kvalifikasjoner gir en innføring i høyere studier innen utdanning og tilbyr muligheten til å utforske ett emne i detalj. Modulene er tilgjengelig dekker et spekter av områder innen utdanning, men alle oppfordrer deg til å trekke på egne erfaringer og foreta henvendelse i din egen sammenheng. Du kan også kvalifisere for dette praktisk sertifikat kurs hvis du ikke fullfører en full mastergrad i utdanning.

Pedagogiske mål

Postgraduate Certificate i Professional Studies in Education er en kvalifikasjon innen Masters i utdanningsprogram som gir muligheter for deg til å utvikle og demonstrere kunnskap og forståelse, kvaliteter, ferdigheter og andre attributter som er nødvendige for å videre uavhengig avansert stipend.

Dette programmet bidrar til personlig utvikling av de berørte med utdanning både formelt og uformelt i en rekke innstillinger og steder. Dine studier oppfordrer deg til å bringe sammen din personlige forståelse av problemstillinger knyttet til spesifikke aspekter av utdanning med den varige og nåværende kropps av faglige og akademiske forskningspublikasjoner som er relevante for din profesjonelle / personlig agenda.

Avansert stipend er fostret gjennom studier av bestemte disipliner innen utdanning og gjennom småskala forskningsprosjekter bestemmes av deg. Disse prosjektene gir mulighet for deg til å integrere læring, guidet av programmet med dine personlige interesser i utdanning og, om nødvendig, skiller seg fra diplomutdannelse (D52) og de komplette mastergrader (F01 din Postgraduate Certificate (C27) ) ved bredden av disiplin-spesifikke studier inkludert i kvalifiseringen.

Karriere innvirkning

Over hele verden er det en økende etterspørsel etter kreative, innovative utdanning fagfolk som har høyt utviklede ferdigheter og en dyp forståelse av læring. Denne kvalifiseringen tilbyr lærere og andre fagfolk utdanning som arbeider med elever i alle aldre mulighet til å utvikle seg faglig og faglig gjennom master nivå studie. Det er egnet for kandidater som arbeider i formell utdanning innstillinger (barnehager, skoler, høyskoler og universiteter), de som støtter ikke-formell læring samt utdanningsledere og politikere. Moduler i denne kvalifiseringen er designet for å gjøre deg i stand til å oppdatere dine kunnskaper og ferdigheter, og gi deg muligheten til å reflektere over din profesjonelle praksis samtidig utvikle din forståelse av teoretiske modeller og aktuelle debatter.

Case-studier og eksempler er fra et verdensomspennende kontekst og denne kvalifiseringen vil være relevant for lærere over hele verden.

Denne kvalifikasjonen ikke kvalifiserer deg for læreren registrering, vennligst se vår PGCE kvalifisering (K20) hvis du er interessert i å få undervisningskompetanse.

Les mer om dette programmet på Open University nettside her

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
The Open University
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Åpen påmelding
Duration
Varighet
1 år
Deltid
Heltidsstudier
Information
Deadline