Postgraduate Certificate i miljøledelse

The Open University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Postgraduate Certificate i miljøledelse

The Open University

Postgraduate Certificate i miljøledelse

Dette Postgraduate Certificate Kurset gir en introduksjon til høyere studier, og representerer det første nivået av kompetanse innenfor miljøforvaltning. Modulene du studerer for dette sertifikatet kan selvfølgelig også bidra til Postgraduate Diploma i Environmental Management (E79), og hvis du velger å fortsette studiene, til MSc in Environmental Management (F65).

Fra overholde miljølovgivningen for å forbedre konkurransefortrinn for en bedrift og møte de globale klimautfordringene og energisparing, er miljøstyring blir stadig viktigere for alle. Vår miljøledelse praktisk program ble etablert for å møte utfordringene i miljøledelse i sammenheng med en verden i endring. Den er designet for å møte behovene til fagfolk, ledere og publikum for hovedfags-nivå miljølære.

Dagligdagse anliggender miljøvern, naturressursforvaltning og raskt skiftende miljølovgivning og politikk er vurdert i global og lokal sammenheng. Modulene lære de ferdighetene du trenger for å pakke sakene og delta kreativt i prosessen med å forbedre miljøprestasjon, i alle sektorer i samfunnet.

Vår miljøstyring Programmet tilbyr en videreutdanning sertifikat, en Postgraduate Diploma og en MSc. Uansett bakgrunn disse kvalifikasjoner vil utvide din kunnskap om miljø og utvikle dine ferdigheter i å gjøre informerte beslutninger om miljøspørsmål, enten på jobb, i samfunnet eller hjemme.

Pedagogiske mål

Dette programmet har som mål å:

  • gi høyere nivå studie av miljøledelse og relaterte problemer
  • gi karriere og personlig utvikling for nåværende og potensielle profesjonelle miljøspesialister, samt for de som ønsker å utvikle sin generelle forståelse av miljøspørsmål
  • gjøre deg i stand til å utvikle ferdigheter i miljøledelse som kan brukes i bedrifter, næringsliv, myndigheter, lokalsamfunn og andre områder av livet ditt.

Undervisning, læring og evalueringsformer

Kunnskap og forståelse er lært gjennom den elektroniske og trykte ressurser - originale lære teksten, litteraturkilder og case-studier. Disse vil bli vurdert gjennom veileder-merket oppgaver (TMA) og end-of-modul vurderinger (EMAS).

Kognitive ferdigheter vil bli undervist ved hjelp av skreddersydde elektroniske og trykte materialer, eksempler fra litteraturen og saker studier fra industri, handel og den tredje sektor.

Summativ vurdering vil være gjennom TMA og EMAs og formativ egenvurdering vil bli gitt gjennom øvelser, eksempler og egenvurdering spørsmål (SAQs).

Viktige ferdigheter blir undervist av læremateriell og case study eksempler, SAQs og aktiviteter, med støtte fra TMA veileder tilbakemeldinger. De blir vurdert gjennom TMA og EMAS, og ferdigstillelse av lærings tidsskrifter.

Praktiske og faglige ferdigheter blir undervist og vurdert gjennom TMA og EMAS. EMAS vil spille en viktig rolle i å integrere alle disse ferdighetene.

Universitetet ønsker å understreke at selv om alle anstrengelser er gjort for å jevnlig oppdatere dette nettstedet, materialet på den er gjenstand for endring eller endring i lys av endringer i regelverket eller i politikk eller av økonomisk eller annen nødvendighet.

Karriere innvirkning

Vårt EM-programmet er for folk som er interessert i å designe, administrere og delta i mer effektive miljøbeslutningsprosesser. For eksempel, hvis du er involvert i å sette opp eller svare på miljømessige eller integrerte styringssystemer, planlegger nye utbyggingsprosjekter eller prøver å forstå eller leder bærekraft.

Studenter på vår miljøledelse programmet er hentet fra industri, handel, lokale myndigheter, konsulentselskaper, frivillige organisasjoner og lokalsamfunn. De omfatter folk som allerede er involvert i miljøforvaltningen og de som ønsker å være - både personlig og profesjonelt.

Du kan velge moduler som er mest relevante for dine interesser og karriere ambisjoner som studiet bygger fra Postgraduate Certificate gjennom diplom til vår MSc.

Denne kvalifiseringen vil utstyre deg med ferdigheter og kunnskap er nødvendig for å arbeide i dette voksende sektor.

Opptakskrav

Du bør normalt holde en bachelorgrad fra et britisk universitet eller tilsvarende. Hvis du ikke har en grad du trenger å være tilstrekkelig forberedt på høyere studier. Du kan finne noen av våre undergraduate moduler nyttig forberedelse hvis du har en grad i en urelatert emne. Ta kontakt med vår internasjonale kontaktsenter for ytterligere råd.

Det er ingen tidsbegrensning for å fullføre de kvalifikasjoner i miljøledelse programmet, men vi kan ikke garantere at det samme utvalget av moduler vil fortsette å være tilgjengelig. Du kan ta modulene i den rekkefølgen.

Du bør være oppmerksom på at universitetets unik studie regelen gjelder for denne kvalifiseringen. Dette betyr at du må omfatte minst 20 studiepoeng fra OU-moduler som ikke er regnet med i noen annen OU kvalifisering som tidligere har blitt tildelt til deg.

Du må også være god i engelsk, til en IELTS standard på 6,0. Hvis du er usikker vil du være i stand til å ta en gratis engelsk test som en del av registreringsprosessen.

Les mer om dette programmet på Open University nettside her

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
The Open University
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Åpen påmelding
Duration
Varighet
1 år
Deltid
Heltidsstudier
Information
Deadline