Postgraduate Certificate i menneskerettigheter og utvikling ledelse

The Open University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Postgraduate Certificate i menneskerettigheter og utvikling ledelse

The Open University

Postgraduate Certificate i Human Rights and Development Ledelse

Det praktisk Sertifikatet gjelder spørsmål om menneskerettigheter og utvikling i sammenheng med forretningsdrift. Det vil tillate deg å engasjere seg aktivt med disse spørsmålene og foreta en full bidrag til å vurdere og finne løsninger på komplekse situasjoner som oppstår i en bedrift eller institusjonsmiljø. Kvalifiseringen vil legge til rette for konstruktiv og informerte beslutninger, og gir deg en grundig innføring i alle områder av samfunnsansvar både i internasjonale og norske internasjonale sammenhenger. Du vil utvikle de ferdighetene som trengs for å hjelpe og oppmuntre selskaper til å respektere menneskerettighetene, for å unngå skader på mennesker og miljø, og maksimere deres positive bidrag til en bærekraftig utvikling.

Dette Postgraduate Certificate vil appellere til et internasjonalt publikum med interesse for menneskerettigheter og på respons fra bedrifter og andre organisasjoner til skiftende ytre miljø. Det vil også appellere til folk som for personlige og / eller profesjonelle grunner ønsker å bygge opp en bedre forståelse av de komplekse prosessene som er merket "utvikling", med sikte på å håndtere disse prosessene bedre.

Det tilbyr:

  • en kritisk undersøkelse av begrepene samfunnsansvar og menneskerettigheter
  • en utforskning av skiftende ytre miljø innen hvilke bekymring for samfunnsansvar og menneskerettigheter menneskerettighets må uttrykkes
  • hvordan disse begrepene brukes i forskjellige forretninger sammenhenger
  • en kritisk analyse av innholdet i utvikling og utvikling ledelse.

Sertifikatet er en del av vår utvikling management program, som også tilbyr en Postgraduate Certificate in Development Management (C48) og en Postgraduate Certificate in Conflict and Development (C67), en Postgraduate Diploma in Management Development (D37) og Master i Development Management (F11 ). Foruten å være av verdi i seg selv som en videreutdanning kvalifisering denne 60-kreditt sertifikat gir også et grunnlag i utvikling og utvikling ledelse for de som ønsker å fortsette til diplom og MSc.

Undervisning, læring og evalueringsformer

Undervisning og læring skjer gjennom aktiv lesing og i samspill med jevnaldrende og lærere, inkludert online samarbeidsaktiviteter og konferanser. Vurderingen skjer gjennom veileder-merket oppdrag sendes elektronisk (Etmas) basert på case-studier og essay-stil spørsmål, og gjennom undersøkelser.

Kognitive ferdigheter i programmet er utviklet gjennom en rekke aktiviteter innenfor både obligatorisk modul samt de to tilleggsmoduler. Case studie baserte aktiviteter vil utvikle analytiske og problemløsning ferdigheter, og sammen med konferanser aktivitet vil utvikle en bevissthet om viktigheten av multi-interessentanalyse. Etmas vil utvikle analytiske ferdigheter og la disse bli vurdert, så vil eksamen for hvert kurs.

Viktige ferdigheter skal utvikles og vurdert gjennom en rekke formative aktiviteter. Vurderingen vil skje via Etmas og undersøkelse av hver modul.

Etmas og end-of-modul undersøkelser vil ta både praktiske og faglige ferdigheter gjennom hele programmet.

Universitetet ønsker å understreke at selv om alle anstrengelser er gjort for å jevnlig oppdatere dette nettstedet, materialet på den er gjenstand for endring eller endring i lys av endringer i regelverket eller i politikk eller av økonomisk eller annen nødvendighet.

Karriere innvirkning

I det siste tiåret, har de sosiale forventninger fra forretnings skuespillere og samfunnsengasjementet av disse aktørene endret seg dramatisk. Det er også holdepunkter for en økt etterspørsel etter de ferdigheter og kompetanse som kan hjelpe virksomheten organisasjoner oppfylle sin re-definert samfunnsrolle. Dette sertifikatet gir uvurderlig faglig kompetanse som kreves for å påvirke beslutningsprosesser knyttet til forretningsmessige engasjement i samfunnet. Modulene som utgjør dette sertifikatet kombineres for å gi en god oversikt over de komplekse problemstillinger som tas opp av et slikt engasjement og å tillate utøvere å foreta en full bidrag til organisatorisk strategi formulering.

De som fullfører sertifikatet vil være i stand til å utvikle seg videre til MSc in Management Development (F11), som gir næring til utviklingen av et større områder av kompetanse verdifulle til enhver organisasjon som arbeider innen utvikling.

Les mer om dette programmet på Open University nettside her

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
The Open University
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Aug. 2019
Duration
Varighet
6 måneder
Deltid
Heltidsstudier
Information
Deadline