Postgraduate Certificate i matematikk

The Open University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Postgraduate Certificate i matematikk

The Open University

Postgraduate Certificate i matematikk

Postgraduate Certificate i matematikk tildeles på vellykket gjennomføring av 60 studiepoeng videreutdanning matematikk studie. Sertifikatet Kurset er en verdifull kvalifisering i seg selv eller det kan være den første kvalifisering i et program for matematikk studie som fører til en Postgraduate Diploma eller en MSc. Modulene som tilbys kan godt være av interesse for matematisk tilbøyelig forskere og ingeniører, samt til matematikere.

Pedagogiske mål

Denne kvalifiseringen vil:

  • gi deg mulighet til å bygge på den kunnskap og ferdigheter som du ervervet gjennom vellykket studium på lavere nivå
  • gi deg mulighet til å få støtte og veiledning som en videreutdanning elev
  • gjøre deg i stand til å studere matematikk ved undervist høyere nivå kreves av de nasjonale rammene for Postgraduate sertifikater.

Undervisning, læring og evalueringsformer

All relevant materiale blir undervist i modul tekster og gjennom studiet av faste bøker. Din kunnskap er bygget opp gradvis, med å lære fostret av i-tekst eksempler. Du vurdere din egen fremgang og forståelse ved hjelp av in-text problemer og øvelser på slutten av hver enhet. Du kan også engasjere seg med det som undervises ved å forsøke veileder-merket oppgave (TMA) spørsmål, og din forståelse forsterkes av personlig tilbakemelding fra veileder i form av kommentarer basert på dine TMA svar.

Din forståelse av prinsipper, konsepter og teknikker vurderes gjennom TMA spørsmål og finalen, usett, tre timers eksamen for hver modul.

Universitetet ønsker å understreke at selv om alle anstrengelser er gjort for å jevnlig oppdatere dette nettstedet, materialet på den er gjenstand for endring eller endring i lys av endringer i regelverket eller i politikk eller av økonomisk eller annen nødvendighet.

Karriere innvirkning

Matematikk er i hjertet av fremskritt i vitenskap, teknikk og teknologi, samt å være en uunnværlig problemløsning og beslutningsverktøy i mange andre områder av livet. Det er ingen overraskelse derfor at matematikk postgraduates kan finnes i hele industrien, næringslivet, i offentlig og privat sektor. Arbeidsgivere verdsetter de intellektuelle rigor og resonnement ferdigheter som matematikk studentene kan tilegne seg, deres kjennskap til numerisk og symbolsk tenkning og analytisk tilnærming til problemløsning som er deres kjennetegn.

Det finnes en rekke grunner for å studere matematikk på høyere nivå. Du ønsker kanskje en videreutdanning kvalifisering for å skille deg ut fra en stadig større utdannet befolkning. Du kan finne, spesielt hvis du er en profesjonell programmerer eller arbeid i finans, at lavere matematisk kunnskap blir utilstrekkelig for din karriere krav, spesielt hvis du håper å spesialisere seg i en av de mer matematiske områder, som blir stadig mer ettertraktet av arbeidsgivere. Omfanget av muligheter er enorme og matematikk postgraduates er utstyrt med ferdigheter og kunnskap som kreves for jobber i felt som finans, utdanning, engineering, vitenskap og næringsliv, samt matematikk og matematisk vitenskap forskning.

Les mer om dette programmet på Open University nettside her

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
The Open University
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Åpen påmelding
Duration
Varighet
1 år
Deltid
Heltidsstudier
Information
Deadline