Les den offisielle beskrivelsen

3 TOP UNIVERSITETER = 1 EUROPEISK DOKTORAT

Alle studentene skal i tillegg til ABMS Sveits Doktorgrad ha en felles doktorgrad med Universitetet i Dąbrowa Górnicza (WSB) og Taras Shevchenko National University (KNU). ABMS er sertifisert av EFMD EOCCS, Sveitsisk Nasjonal Kvalitet for Utdanning (EduQua) og ASIC UK. WSB er et europeisk stats anerkjent universitet og KNU er et europeisk offentlig universitet grunnlagt for 200 år siden og rangert blant de 500 beste universitetene i verden.

3 topp europeiske universiteter = beste virtuelle / online-programmet = 1 topp europeisk doktorgrad SVEITS + EU + TOP RANKED 500

PhD i utvikling og evaluering av kvalitetsplaner er en sterk kvalifisering som er mer beslektet med de teorier som viser relevans med teorier som er knyttet til utvikling samt evaluering av planer knyttet til kvalitet. Det er en anstendig etterspørsel av fagfolk som har oppnådd denne kvalifiseringen fordi behovet for utvikling samt evaluering av eksperter er alltid til stede. Studentene blir veiledet om ulike begreper og teorier som kan hjelpe i å få de beste resultatene innen forskning og næringsliv.

Et viktig poeng å nevne her er at evalueringsplanen normalt presiserer at det faktisk vil bli vurdert, mål samt kriterium som er satt for evaluering, primære spørsmål knyttet til evaluering, på hvilken måte dataene er samlet inn, metoder knyttet til innsamling av data, analyse, rapportering samt syntetisere data. I disse programmene logiske modeller er også inkludert.

Evaluering rammeverket er kjent for å gi overordnede rammeverket for evalueringen på tvers av ulike programmer samt ulike evaluerings konsepter som spenner rundt ulike nivåer. Dette kan ha inkludering av veiledning på datakilder samt forvaltningsrelaterte prosedyrer.

Kvaliteten på et plan er det aller viktigste så langt som effektiviteten er bekymret og studenter er gitt solid veiledning knyttet til utvikling samt evaluering av ulike kvalitetsrelaterte planer. Du kan få en rekke fordeler ved å bli registrert i disse kursene. Beste er at folk kan også få sin doktorgrad i å utvikle og evaluere kvalitetsplaner grad på nettet.

PhD i utvikling og evaluering av risiko Planer er en av de moderne kvalifikasjoner som er designet for å utforske ulike teorier samt begreper som omhandler risikoavlastning. Før du flytter fremover er det viktig å fremheve ett poeng her at gjennomføring av risikoreduserende tiltak er faktisk den prosedyre hvor gjennomføring av tiltak knyttet til reduksjon av risiko er gjennomført. Prosedyren faktisk utfører overvåking av risiko og andre potensielle trusler for å utforme en plan som kan redde deg fra brutale konsekvenser. PhD i denne avdelingen har potensial til å hjelpe deg slik at overlevelse i den tøffe og konkurransedyktig miljø kan sikres på best mulig måte.

Den fremtredende trinn, som anses i denne forbindelse, blir nevnt nedenfor, slik at våre lesere kan få et bedre inntrykk beslektet med begreper som vil bli undervist.

 • Identifisering av risiko
 • Konsekvensutredning av risiko
 • risiko Tracking
 • Risiko prioritering analyse
 • Risk Begrensning planlegging, gjennomføring og oppfølging av fremdrift

Ulike trinnene involvert i utviklingen av klimatiltak plan er faktisk designet for å håndtere, eliminerer samt å redusere risikoen til et nivå som er akseptabelt. Hendelsene risikoen vurderes som kritiske samt middels risiko, og de er videre sendt til reduksjon av risiko samt gjennomføring.

Dette programmet tilsvarer EQF (European Qualifications Framework) Nivå 8 - doktorgradsnivå.

Dette programmet tilsvarer 180 studiepoeng

Hvor lenge bør være min avhandling?

Vanligvis fra 60.000 - 100.000 ord, blir elevene lov til å ha 10% mindre eller mer.

Har du nevner på PhD online eller avstand?

Nei.

Kan jeg bruke tittelen?

Vi har bedt de sveitsiske myndigheter om tittelen, og deres svar var (Elevene har lov til å bruke tittelen de fikk fra skolen)

Er det en "Thesis Defence"?

Ja, og vi anbefaler studentene å gjøre det i Sveits, men det kan gjøres på nettet også, du trenger kamera og mikrofon.

Studie Språk: dette studiet undervises på engelsk. Vi har 4 inntak per år: januar, april, juli og oktober

Er ABMS Akkreditert av et anerkjent europeisk akkrediteringsorgan?

Ja, ABMS er autorisert, godkjent, sertifisert, godkjent og en institusjonell medlem i over 50 offentlige / private organisasjoner.

Opptakskrav

 • Varighet: 1 år studie + avhandling (avhandling tar i gjennomsnitt 2 år)
 • Alder: Minimum alder 25 år
 • Tidligere studie: Master Degree eller tilsvarende
 • Engelsk nivå: IELTS eller tilsvarende (kun for studenter fra ikke-engelsktalende land eller studenter som ikke studerer ved engelsktalende skole)
 • Studier Metode: 100% online / Avstand
 • Fee: 24900 Euro (for hele studiet)

Merk: Studieavgiften inkluderer ikke søknad og reservasjonsgebyr (for å garantere deg en studieplass) på 240 Euro (engangs betaling og ikke-refunderbart).

Moduler:

For PhD, oppgaven din er den viktigste delen, må du skrive hele avhandling om "Utvikling og evaluering" med en av våre veiledere.

Følgende moduler du vil studere i løpet av det første året:

 • Global Management
 • Strategisk ledelse og ledelse
 • Prosjektledelse
 • Strategiske Information System Analyser
 • Regnskap og Finans
 • Forskningsmetode
 • Elektroniske forskningsmetode
 • Dynamiske websider
Program undervist i:
Engelsk

Se 96 flere kurs fra OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland »

Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Åpne påmelding
Duration
3 år
Deltid
Heltid studier
Pris
3,460 EUR
Samlet gebyr
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist

Åpne påmelding

Location
Søknadsfrist
Sluttdato