ONLINESTUDIES

På nett PhD studier i Journalistikk og massekommunikasjon 2020/2021

Hvis du vil fortsette utdanningen din til høyeste nivå med muligheter for spesialisert forskning, bør du vurdere å registrere deg på et doktorgradsprogram. I en doktorgrad, vil du typisk ta undervisning de to første eller tre årene og deretter bruke to til fire år på forskning. En kulminerende skriftlig avhandling er vanligvis nødvendig.

Du kan spørre, "Hva er en doktorgrad i journalistikk og massekommunikasjon?" Dette er et bredt utdanningsprogram som vanligvis omfatter formidling av informasjon gjennom trykte medier, radio kringkasting, fjernsyn, film og reklame. Du vil sannsynligvis velge et fokusområde for studiene. Du kan ta kurs i media og kultur, reklameteori, telekommunikasjonslov og historien om massekommunikasjon.

Mens du studerer for en doktorgrad i journalistikk og massekommunikasjon, kan du oppnå nyttige livsferdigheter, for eksempel hvordan du skriver kortfattet, forsker effektivt, og styrer tid effektivt. Dette er ferdigheter som kan oversettes til ethvert yrke.

Dine samlede utgifter for å tjene en doktorgrad i journalistikk og massekommunikasjon vil variere fra skole til skole. Faktorer som skolens plassering, opplæring og avgifter, og antall obligatoriske kreditter påvirker kostnaden. Sammenlign programmene nøye for å velge den rette for deg.

Med en doktorgrad i journalistikk og massekommunikasjon kan du komme inn i mediaverdenen og bli en nyhetssending, en journalist, en redaktør, en reporter, en programleder eller en produsent. Reklamebyråer kan ansette deg som konsulent eller markedsundersøkelsesanalytiker. En PhD kan også hjelpe deg med å inngå administrasjon som kommunikasjonsdirektør.

Universiteter i nærheten av hjemmet og i utlandet tilbyr en doktorgrad i journalistikk og massekommunikasjon. Noen skoler kan også tilby online kurs. Hvis du er klar til å begynne, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.

4 Resultater i Journalistikk og massekommunikasjon Filter

Ph.D. etter publisering

University of New York in Prague (UNYP)
PhD
PhD
sep. 2020
<
Fulltid
<
3 år
Engelsk
Campus
Nettstudier

Ph.D. ved publisering er lik en konvensjonell doktorgrad. men anerkjenner forskningsarbeid utført av gründerbedrifter og akademiske organisasjoner som fører til nye og publise ...

Les mer

Doctor of Philosophy (Ph.D) i reklame og media

Selinus University of Science and Literature
PhD
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Italiensk
Nettstudier

Dette studiet tjener til å utforske, gjennom realisering av forskningsoppgaven, bruk av reklame, integrert markedskommunikasjon og nye medier i lokale, regionale, nasjonale og ...

Les mer

Doktorgrad i informasjons- og kommunikasjonssystemer

Open University Of Cyprus
PhD
<
Fulltid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;8 år
Gresk
Nettstudier

Doktorgradsprogrammet "Informasjons- og kommunikasjonssystemer" har som hovedoppgave forskning i problemstillinger knyttet til informasjons- og kommunikasjonssystemer.

Les mer

Doctor of Philosophy (Ph.D) i markedsføring og kommunikasjon

Selinus University of Science and Literature
PhD
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Italiensk
Nettstudier

En forskningsoppgave i dette PhD-programmet skal utvikle og utdype nyere og innovative markedsføringsstrategier og konsepter, inkludert sosiale medier og Internett, som hjelpe ...

Les mer