close

Filtre

Se resultater

På nett Doktorgradstudier i Ernæringsfysiologi i Italia 2020/2021

En Doctor of Philosophy er en akademisk grad som krever omtrent fire år med omfattende studier og forskning for å tjene. Motta en PhD er en pedagogisk mål at mange elever strever for, som tjener denne graden kan hjelpe dem med å finne en karriere som oppnår sine personlige og profesjonelle mål. Mat vitenskaper er et fagområde som fokuserer på den biologiske sammensetningen av mat, så vel… Les mer

En Doctor of Philosophy er en akademisk grad som krever omtrent fire år med omfattende studier og forskning for å tjene. Motta en PhD er en pedagogisk mål at mange elever strever for, som tjener denne graden kan hjelpe dem med å finne en karriere som oppnår sine personlige og profesjonelle mål.

Mat vitenskaper er et fagområde som fokuserer på den biologiske sammensetningen av mat, så vel som de kjemiske prosessene som kreves for å lage mat. Ved å lære om mat vitenskaper, kan enkeltpersoner være forberedt på å skape trygge og næringsrike matvarer som kan leveres trygt over hele verden.

Offisielt kjent som Republikken Italia, landet er funnet i Sør-Europa. Det offisielle språket er italiensk og den kulturelle rike hovedstaden er Roma. Mange av verdens 's eldste universiteter ligger i Italia, særlig ved Universitetet i Bologna (grunnlagt i 1088). Det er tre Superior Graduate Schools med "universitetsstatus ", tre institutter med status for Doctoral Colleges, som fungere på graduate og post-graduate-nivå.

På nett PhD i Ernæringsfysiologi i Italia

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
Master | MSc | PhD
format_list_bulleted Filtre
Selinus University of Science and Literature
London , Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland +1 Mer

Forskning på dette området av matvitenskap skal gi data om hvordan man kan gi verdens befolkning trygg, næringsrik, appetittvekkende og rimelig mat. Oppnåelse av dette målet k ... +

Forskning på dette området av matvitenskap skal gi data om hvordan man kan gi verdens befolkning trygg, næringsrik, appetittvekkende og rimelig mat. Oppnåelse av dette målet krever en grundig studie av spørsmålene om prosessering, emballasje, distribusjon og evaluering av mat. -
PhD
Fulltid
Deltid
Engelsk, Italiensk
Nettstudier
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre