$close

Filtre

Se resultater

På nett PhD studier i Ernæringsfysiologi 2022

En Doctor of Philosophy er det høyeste nivået av utdanning studenter kan få tak i, og det kan ta opptil 10 år å tjene. Mens du mottar en doktorgrad kan være en lang og vanskelig vei, kan det være verdt det i form av økt kunnskap, jobbmuligheter og faglige muligheter. Mat vitenskaper gir viktig kunnskap om ernæringsmessige ressurser ved å anvende vitenskapelige prinsipper til etablering,… Les mer

En Doctor of Philosophy er det høyeste nivået av utdanning studenter kan få tak i, og det kan ta opptil 10 år å tjene. Mens du mottar en doktorgrad kan være en lang og vanskelig vei, kan det være verdt det i form av økt kunnskap, jobbmuligheter og faglige muligheter.

Mat vitenskaper gir viktig kunnskap om ernæringsmessige ressurser ved å anvende vitenskapelige prinsipper til etablering, utvikling og vedlikehold av mat kilder. Personer som studerer matvitenskap kan velge å jobbe som mat produktutviklere, kvalitetskontroll spesialister, eller som salgsrepresentanter for mat og mat teknologiselskaper.

På nett PhD program i Ernæringsfysiologi

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
MSc | PhD | BSc'er
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Auream Phoenix University for Women
London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

PhD ved forskning via fjernundervisning tildeles etter å ha fullført en teoretisk forskningsspesialisering. Denne forskningen presenteres i form av en doktorgradsavhandling. P ... +

PhD ved forskning via fjernundervisning tildeles etter å ha fullført en teoretisk forskningsspesialisering. Denne forskningen presenteres i form av en doktorgradsavhandling. PhD (Doctor of Philosophy) er den eneste doktorgraden som kan oppnås gjennom fjernundervisning. Hovedkravet for en PhD på nett gjennom fjernundervisning er å presentere og diskutere en avhandling av minst 100 sider for gjennomgang og evaluering av en faglig komité ved Selinus Universitet. Forskning på dette området av matvitenskap bør gi data om hvordan man kan gi verdens befolkning trygg, næringsrik, appetittvekkende og rimelig mat. For å nå dette målet kreves det en grundig studie av spørsmålene om prosessering, pakking, distribusjon og evaluering av mat. Det involverer mange disipliner og bruker prinsippene biologi, mikrobiologi, kjemi, biokjemi, biokjemi, ernæring, fysikk og ingeniørfag for å løse praktiske problemer knyttet til næringsmiddelindustrien. Matforskere var blant de første som jobbet med bioteknologi. Matforskere jobber med mat fra det øyeblikket den forlater gården til lagring av sluttproduktet, inkludert all prosessering, tilberedning og distribusjon. I tillegg bestemmer de faktorene som påvirker matens sikkerhet, ernæringsmessige verdi og aksept. -
PhD
Fulltid
Deltid
Engelsk, Italiensk
Nettstudier
 
Selinus University of Science and Literature
London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland +1 Mer

Forskning på dette området av matvitenskap skal gi data om hvordan man kan gi verdens befolkning trygg, næringsrik, appetittvekkende og rimelig mat. Oppnåelse av dette målet k ... +

Forskning på dette området av matvitenskap skal gi data om hvordan man kan gi verdens befolkning trygg, næringsrik, appetittvekkende og rimelig mat. Oppnåelse av dette målet krever en grundig studie av spørsmålene om prosessering, emballasje, distribusjon og evaluering av mat. -
PhD
Fulltid
Deltid
Engelsk, Italiensk
Nettstudier