Les den offisielle beskrivelsen

3 TOP UNIVERSITETER = 1 EUROPEISK DOKTORAT

Alle studentene skal i tillegg til ABMS Sveits Doktorgrad ha en felles doktorgrad med Universitetet i Dąbrowa Górnicza (WSB) og Taras Shevchenko National University (KNU). ABMS er sertifisert av EFMD EOCCS, Sveitsisk Nasjonal Kvalitet for Utdanning (EduQua) og ASIC UK. WSB er et europeisk stats anerkjent universitet og KNU er et europeisk offentlig universitet grunnlagt for 200 år siden og rangert blant de 500 beste universitetene i verden.

3 topp europeiske universiteter = beste virtuelle / online-programmet = 1 topp europeisk doktorgrad SVEITS + EU + TOP RANKED 500

PhD i bedriftsøkonomi med fokus på offentlig politikk eller generell administrasjon

Dette doktorgrads er for akademikere som er interessert i å utvikle bærekraftige og produktive løsninger for å forbedre kvaliteten på folks liv. Du vil få en grundig forståelse av offentlig politikk teori, forskning og praksis som skal forberede studentene til å møte de globale utfordringene knyttet til styring eller offentlig tjeneste. Denne akademiske credential vil hjelpe en student hevde sin troverdighet i en ny karriere bestrebelser innen offentlig, privat eller nonprofit verden. Enten du ønsker å være en akademisk lærer eller tjene gjennom en administrativ lederrolle, vil dette PhD gi deg kompetanse til å effektuere endring.

Studenter som fullfører sin avhandling bør ta fatt på en karriere i regjeringen (om mulig), akademiske institusjoner og forskningsbaserte organisasjoner fokusert på å forbedre politikken som påvirker folks hverdag. En av de viktigste fokuserer på disse doktorgradsprogrammer er hulene i spørsmålet om hva myndighetene bør gjøre i et samfunn, og hvordan de kan styre mer effektivt og rettferdig. Det er noen mastergrader som elevene kan få før du tar fatt på en doktorgrad som vil la elevene å fullføre dette PhD litt raskere. Noen eksempler er en Master i Public Administration eller en Master i Nonprofit Management og ledelse.

Dette PhD vil tillate en student for mer effektivt å forfølge sin lidenskap for å gjøre verden til et mer bærekraftig sted ved å arbeide mot løsninger som som takler noen av de mest utfordrende sosiale problemer rundt om i verden. Derfor er avhandlingen forventes å representere et betydelig bidrag til kunnskap i en offentlig politikk som arbeider for å forbedre funksjonen av et statlig organ i et gitt område.

Dette programmet tilsvarer EQF (European Qualifications Framework) Nivå 8 - doktorgradsnivå.

Dette programmet tilsvarer 180 studiepoeng

Hvor lenge bør være min avhandling?

Vanligvis fra 60.000 - 100.000 ord, blir elevene lov til å ha 10% mindre eller mer.

Har du nevner på PhD online eller avstand?

Nei.

Kan jeg bruke tittelen?

Vi har bedt de sveitsiske myndigheter om tittelen, og deres svar var (Elevene har lov til å bruke tittelen de fikk fra skolen)

Er det en "Thesis Defence"?

Ja, og vi anbefaler studentene å gjøre det i Sveits, men det kan gjøres på nettet også, du trenger kamera og mikrofon.

Studie Språk: dette studiet undervises på engelsk. Vi har 4 inntak per år: januar, april, juli og oktober

Er ABMS Akkreditert av et anerkjent europeisk akkrediteringsorgan?

Ja, ABMS er autorisert, godkjent, sertifisert, godkjent og en institusjonell medlem i over 50 offentlige / private organisasjoner.

Opptakskrav

 • Varighet: 1 år studie + avhandling (avhandling tar i gjennomsnitt 2 år)
 • Alder: Minimum alder 25 år
 • Tidligere studie: Master Degree eller tilsvarende
 • Engelsk nivå: IELTS eller tilsvarende (kun for studenter fra ikke-engelsktalende land eller studenter som ikke studerer ved engelsktalende skole)
 • Studier Metode: 100% online / Avstand
 • Fee: 24900 Euro (for hele studiet)

Merk: Studieavgiften inkluderer ikke søknad og reservasjonsgebyr (for å garantere deg en studieplass) på 240 Euro (engangs betaling og ikke-refunderbart).

Moduler:

For PhD, oppgaven din er den viktigste delen, må du skrive hele avhandling om "Business Administration" med en av våre veiledere.

Følgende moduler du vil studere i løpet av det første året:

 • Global Management
 • Strategisk ledelse og ledelse
 • Prosjektledelse
 • Strategiske Information System Analyser
 • Regnskap og Finans
 • Forskningsmetode
 • Elektroniske forskningsmetode
 • Dynamiske websider
Program undervist i:
Engelsk

Se 96 flere kurs fra OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland »

Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Åpne påmelding
Duration
3 år
Deltid
Heltid studier
Pris
3,460 EUR
Samlet gebyr
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist

Åpne påmelding

Location
Søknadsfrist
Sluttdato