PG Cert-utdanning (pedagogisk praksis)

Generelt

Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

Oversikt

Ønsker du å raskt forbedre din egen lærerøvelse? Vår 8 måneders PG Cert Education (Educational Practice) vil gi deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene til å skreddersy lærings- og læringsmetoder, ressurser og vurdering effektivt for et mangfoldig utvalg av læringsbehov.

Arbeidet sammen med andre lærerprofessorer, undersøker dette kurset profesjonell praksis i høyere utdanning, samtidig som den gir kompetanse og kunnskap til å engasjere seg i en rekke praksis for å sikre kontinuerlig profesjonell utvikling, inkludert kritisk refleksjon, forskning og forespørsel, samt deltakelse i diskurs med relevante samfunn av øve på.

Denne PG Cert Education (Educational Practice) kan oppnås som en frittstående kvalifikasjon eller kan være det første skrittet mot vår PG Dip Education eller vår fulle Master of Education (M.Ed.).

Læring og vurdering

Introduksjon

Å studere på nettet gir deg frihet til å studere når og hvor det passer deg - hjemme, i lunsjtid eller andre steder har du internettilgang.

Alle våre online kurs har en veiledende studietid, som er en veiledning av hvor lenge kurset vil ta for å fullføre. Den faktiske varigheten kan være lengre eller kortere, avhengig av studiestart, studietilbud er valgt og modultilgjengelighet. Det er mulig å fullføre studiene dine raskere enn den veiledende kursvarigheten ved å fordoble modulene på bestemte tidspunkter; Imidlertid gjelder minimum studietid.

Alle våre kurs har vanlige startdatoer gjennom hele året. Vårt akademiske år er organisert i moduler, vanligvis med en eller to ukes pause mellom moduler og en strukturert tre-ukers pause for juleperioden. Studentene vil motta en kursplan i løpet av søknadsprosessen.

Undervisningsmetoder og stil

Siden vi er et 100% nettuniversitet, bruker vi et virtuelt læringsmiljø i stedet for en tradisjonell campus. Systemet sporer og styrer læringsprosessen i sanntid, og gir deg umiddelbar tilgang til dine læringsmateriell.

Denne læringsplattformen gjør det mulig for både studenter og veiledere å delta aktivt i sanntidssamtaler, og du kan lytte til, og se, leve forelesninger og seminarer over internett. Alle kursene leveres kun på engelsk.

Du støttes gjennom hele kurset av en egen studentrådgiver, og har mulighet til regelmessig å samhandle med medstudenter og veileder. For å sikre at du mottar den støtten du trenger fra din veileder, klipper vi våre klassestørrelser på 20 studenter.

evaluering

Vi vedtar en oppdragsbasert tilnærming til vurdering i stedet for eksamener. Vurdering for PG Cert Education (Educational Practice) er basert på en kombinasjon av skriftlig kurs, samarbeidende læringsspørsmål, presentasjoner og bidrag til en elektronisk portefølje.

Du er alltid klar over din nåværende foreløpige klasse rett fra starten av programmet, slik at du kan vurdere suksessen til dine nåværende studiemetoder og tydelig identifisere områder for å forbedre. Vi mener at denne gjennomsiktigheten gir deg den informasjonen du trenger for å få mest mulig ut av ditt doktorgradskurs. Vi oppnår dette ved å:

  • Viser merkene dine tydelig i karakterboken din, som du kan se når du logger deg på læringsplattformen
  • Den raske arbeidsvinkelen vurderes for å sikre at karakterboken din alltid er oppdatert
  • vurdere arbeidet ditt gjennom hele modulen i stedet for å vente på slutten av årseksamenene
  • sørge for at du har regelmessig kontakt med studentrådgiveren din
  • Enkelheten og gjennomsiktigheten i utformingen av våre vurderingskriterier

Vi har også en policy for å sikre at arbeid levert av studenter er autentisk. I tillegg til at alt arbeid vurderes ofte, bruker vi et veletablert elektronisk overvåkingssystem for å kontrollere plagiering.

Karrieremuligheter

Vi er dedikert til å forbedre sysselsetting blant våre kandidater. Våre online kurs gir deg muligheten til å forbedre dine karrieremuligheter og inntjeningspotensial med en blanding av nøkkelferdigheter som er direkte overførbare til arbeidsplassen.

Denne PG Cert Education (Educational Practice) lar deg nettverk og kommunisere med andre fagfolk samtidig som du oppdager forbedringer som passer for din egen profesjonelle praksis.

På slutten av dette kurset vil du kunne velge og bruke hensiktsmessig tilnærming, teknikker og ressurser for å lette læring i en gitt pedagogisk sammenheng, samtidig som du også kritiserer effekten av vurdering og tilbakemelding på elever og deres læring.

Evnen til å undersøke profesjonell praksis i utdanning gjennom prosesser med kritisk forespørsel, refleksjon og praksisbasert forskning du skal utvikle, vil også utstyre deg til å evaluere og kritisk reflektere over din egen lærerøvelse.

Inntakskrav

Innholdet i dette programmet krever at du reflekterer over din egen pedagogiske arbeidserfaring; Derfor må du være ansatt i en undervisningsrolle for tiden, eller ha noen erfaring med å undervise i en post-obligatorisk utdanningskontekst eller ha regelmessig tilgang i undervisningskapasitet til en pedagogisk arbeidsplass eller organisasjon under studiene.

Dette begrenser imidlertid ikke søkere til de som bare jobber i en skole, høyskole eller universitet; Ansøkelser vil også bli vurdert i hvert enkelt tilfelle av studenter som arbeider i alternative organisasjoner der et organisert utdanningsprogram leveres, for eksempel gallerier, museer, frivillige organisasjoner eller andre utdanningsrelaterte sektorer.

Vi har fleksible opptakskrav som ser på både din faglige og arbeidsbaserte erfaring, samt din motivasjon til å gjøre kurset. Det er to inngangsruter på vårt PG Cert Education (Educational Practice) -program:

1. Academic Entry Route

For å tilfredsstille Academic Entry Route krav til vår PG Cert Education (Educational Practice) programmet må du minst ha følgende kvalifikasjoner:

  • En bachelorgrad fra en godkjent institusjon som tilsvarer en britisk Honours-grad eller en relevant faglig kvalifikasjon.

Hvis engelsk ikke er ditt morsmål, IELTS (Academic) 6.5 eller tilsvarende. Hvis du ikke har en IELTS eller tilsvarende kvalifikasjon, krever vi at studentene skal bestå en gratis engelsk engelsk test.

Du trenger ikke å bevise din kunnskap om engelsk hvis du er statsborger, eller hvis du har fullført en kvalifikasjon tilsvarende en britisk grad i, noen av disse landene.

2. Arbeidsopplevelsesrute

Vi anerkjenner at du kan få ferdigheter på mange forskjellige måter, og at tidligere akademiske resultater ikke er den eneste indikatoren for en søkeres evne. Derfor, hvis du ikke oppfyller de minimum akademiske standardene ovenfor, kan du fortsatt være kvalifisert til å registrere deg via vår arbeidsoppføringsrute.

For å tilfredsstille kravene til arbeidsopplevelsesoppføring for vårt PG Cert Education (Educational Practice) -program må du minst oppfylle følgende kriterier:

  • Minst to års undervisningserfaring i en post-obligatorisk læringsstilling.
  • Engelsk språkferdighet bør være på et nivå som tilsvarer IELTS 6.5.
  • Hvis du ikke har en IELTS eller tilsvarende kvalifikasjon, krever vi at studentene skal bestå en gratis engelsk engelsk test.

Du trenger ikke å bevise din kunnskap om engelsk hvis du er statsborger, eller hvis du har fullført en kvalifikasjon tilsvarende en britisk grad i, noen av disse landene.

Din søknad vil bli vurdert på individuell basis, med tanke på din motivasjon for å gjøre kurset, tidligere arbeidserfaring og andre relevante kvalifikasjoner som viser din evne til å fullføre programmet.

21-dagers pengene tilbake-garanti

Hvis du registrerer deg på vårt PG Cert Education (Educational Practice) -program, men bestemmer at online læring ikke er for deg, vil vi tillate deg å trekke tilbake innen 21 dager etter startdatoen oppgitt på tilbudsbrevet. Hvis du har betalt et innledende innskudd, vil du motta full refusjon.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenie ... Les mer

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenient and flexible ways to do it. Enhance both your education and your career regardless of geographical location, work or personal commitments. By studying a University of Essex Online course, you will receive your qualification from a... Minimér
Colchester , UK Online + 1 Mer Mindre