Read the Official Description

Oversikt

Gjør ditt merke og få suksess med vårt unike online Postgraduate Certificate in Project Management. Kurset introduserer mange sentrale emner og teknikker knyttet til prosjektledelse.
Du lærer prinsippene og rutinene for god ledelse, så vel som dykker i ledelsesøkonomi. Du får ferdigheter som forbedrer din CV, og som kan brukes direkte i din nåværende lederstilling.

Ved hjelp av programinnhold opprettet av veiledere med betydelig akademisk og profesjonell erfaring, vil du utvikle en grundig kunnskap om kompleksiteten til moderne forretningsforvaltning og øke din selvtillit, faglige og praktiske evner. Etter at du har fullført programmet, vil du kunne demonstrere en avansert forståelse av prinsippene og teoriene om effektiv prosjektledelse. Du får også en rekke kritiske og analytiske ferdigheter som kan brukes i en rekke forskjellige faglige sammenhenger.

Dette korte, 100% elektroniske kurset er et godt alternativ til studier på heltid, campus og er perfekt hvis du er interessert i å finne ut hvordan prosjektledelsen fungerer, eller hvis du vil utvikle seg i ledelsen, vil dette programmet forbedre din kunnskap og karrieremuligheter.

Etter at du har fullført ditt doktorgradsstudium, tilbyr vi deg muligheten til å gå videre med å studere for et doktorgradsstudium i prosjektledelse (tildelt etter 120 studiepoeng) og en full mastergrad i prosjektledelse (utdelt etter 180 studiepoeng).

Læring og vurdering

Introduksjon

Å studere på nettet gir deg frihet til å studere når og hvor det passer deg - hjemme, i lunsjtid eller andre steder har du internettilgang.

Alle våre online kurs har en veiledende studietid, som er en veiledning av hvor lenge kurset vil ta for å fullføre. Den faktiske varigheten kan være lengre eller kortere, avhengig av studiestart, studietilbud og modultilgjengelighet. Det er mulig å fullføre studiene dine raskere enn den veiledende kursvarigheten ved å fordoble modulene på bestemte tidspunkter; Imidlertid gjelder minimum studietid.

Alle våre kurs har vanlige startdatoer gjennom hele året. Vårt akademiske år er organisert i moduler, vanligvis med en eller to ukes pause mellom moduler og en strukturert tre-ukers pause for juleperioden. Studentene vil motta en kursplan i løpet av søknadsprosessen.

Undervisningsmetoder og stil

Siden vi er et 100% nettuniversitet, bruker vi et virtuelt læringsmiljø i stedet for en tradisjonell campus. Systemet sporer og styrer læringsprosessen i sanntid, og gir deg umiddelbar tilgang til dine læringsmateriell.

Denne læringsplattformen gjør det mulig for både studenter og veiledere å delta aktivt i sanntidssamtaler, og du kan lytte til, og se, leve forelesninger og seminarer over internett. Alle kursene leveres kun på engelsk.

Du støttes gjennom hele kurset av en egen studentrådgiver, og har mulighet til regelmessig å samhandle med medstudenter og veileder. For å sikre at du mottar den støtten du trenger fra din veileder, klipper vi våre klassestørrelser på 20 studenter.

evaluering

Vi vedtar en oppdragsbasert tilnærming til vurdering i stedet for eksamener. Vurderingen for Postgraduate Certificate in Project Management vil være basert på en kombinasjon av skriftlig kurs.

Du vil alltid være oppmerksom på din nåværende foreløpige klasse rett fra starten av programmet, slik at du kan evaluere suksessen til dine nåværende studiemetoder og tydelig identifisere områder for å forbedre. Vi mener at denne gjennomsiktigheten gir deg den informasjonen du trenger for å få mest mulig ut av ditt doktorgradskurs. Vi oppnår dette ved å:

  • Viser merkene dine tydelig i din karakterbok, som du kan se når du logger deg på læringsplattformen.
  • Den raske arbeidsvinkelen vurderes for å sikre at karakterboken din alltid er oppdatert.
  • vurdere arbeidet ditt gjennom hele modulen i stedet for å vente på slutten av året eksamener;
  • sørge for at du har regelmessig kontakt med studentrådgiveren din; og
  • Enkelheten og gjennomsiktigheten i utformingen av våre vurderingskriterier.

Vi har også en policy for å sikre at arbeid levert av studenter er autentisk. I tillegg til at alt arbeid vurderes ofte, bruker vi et veletablert elektronisk overvåkingssystem for å kontrollere plagiering.

Karrieremuligheter

Vi er dedikert til å forbedre sysselsetting blant våre kandidater. Våre online kurs gir deg muligheten til å forbedre dine karrieremuligheter og inntjeningspotensial med en blanding av nøkkelferdigheter som er direkte overførbare til arbeidsplassen.

Dette PG Cert Project Management kurset vil gi deg de ferdighetene som trengs for å fremme din lederkarriere og lede komplekse prosjekter. Programmet er også perfekt for de som allerede jobber i ledelsen, og ønsker å legge til ekstraverdi for CV og forbedre karrieremulighetene.

Det omfattende og utfordrende innholdet vil også hjelpe deg med å utvikle din intellektuelle kapasitet, forskning, analytiske og kognitive evner gjennom oppkjøp av kunnskap, problemløsing og resonnement.

Inntakskrav

Vi har fleksible opptakskrav som ser på både din faglige og arbeidsbaserte erfaring, samt din motivasjon til å gjøre kurset. Det er to inngangsruter på vårt PG Cert Project Management program:

1. Academic Entry Route

For å tilfredsstille Academic Entry Route krav til vår PG Cert Project Management må du ha følgende kvalifikasjoner som et minimum:

  • En bachelorgrad fra en godkjent institusjon som tilsvarer en britisk Honours-grad eller en relevant faglig kvalifikasjon.

Hvis engelsk ikke er ditt morsmål, bør din engelsk evne være lik IELTS (Academic) 6.5. Hvis du ikke har en IELTS eller tilsvarende kvalifikasjon, krever vi at studentene skal bestå en gratis engelsk engelsk test.

Du trenger ikke å bevise din kunnskap om engelsk hvis du er statsborger, eller hvis du har fullført en kvalifikasjon tilsvarende en britisk grad i, noen av disse landene.

2. Arbeidsopplevelsesrute

Vi anerkjenner at du kan få ferdigheter på mange forskjellige måter, og at tidligere akademiske resultater ikke er den eneste indikatoren for en søkeres evne. Derfor, hvis du ikke oppfyller de minimum akademiske standardene ovenfor, kan du fortsatt være kvalifisert til å registrere deg via vår arbeidsoppføringsrute.

For å tilfredsstille kravene til arbeidsopplevelsesoppføring for vårt PG Cert Project Management kurs må du minst oppfylle følgende kriterier:

  • Minst 5 års yrkeserfaring.
  • Hvis engelsk ikke er ditt morsmål, bør din engelsk evne være lik IELTS (Academic) 6.5.

Din søknad vil bli vurdert på individuell basis, med tanke på din motivasjon for å gjøre kurset, tidligere arbeidserfaring og andre relevante kvalifikasjoner som viser din evne til å fullføre programmet.

21-dagers pengene tilbake-garanti

Hvis du registrerer deg i vår PG Cert Project Management, men bestemmer at online læring ikke er for deg, vil vi tillate deg å trekke tilbake innen 21 dager etter startdatoen oppgitt på tilbudsbrevet. Hvis du har betalt et innledende innskudd, vil du motta full refusjon.

Program taught in:
Engelsk

See 30 more programs offered by University of Essex Online »

Last updated August 14, 2018
Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Okt. 2019
Duration
8 måneder
Deltid
Pris
3,536 GBP
Deadline
By locations
By date
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Application deadline