Vårt postgraduate sertifikat i kriminologi og kriminalpsykologi tilbyr en avansert kvalifikasjon nyttig for kandidater som ønsker å jobbe innen en rekke yrker i både offentlig og privat sektor, inkludert politistyrken, politi og mange andre.

Etter at du har fullført ditt doktorgradsstudium, tilbyr vi deg muligheten til å gå videre med å studere for et utdannet diplom (tildelt etter 120 studiepoeng) og en full mastergrad (utdelt etter 180 studiepoeng). Ta kontakt med et medlem av Admissions-teamet for mer informasjon. Dette kurset er ikke akkreditert av British Psychological Society (BPS).

Karriere destinasjoner

En kvalifikasjon er en stor prestasjon og verdsatt av arbeidsgivere. Nylige undersøkelser viser at høyere grad kandidater er mer sannsynlig å skaffe arbeidsplasser på faglig eller ledernivå og mindre sannsynlig å være arbeidsledig. For noen jobber, kan en doktorgradskvalifikasjon være avgjørende, for andre gir det en konkurransefortrinn.

Som selskaper søker ut kandidater med de mest avanserte ferdigheter, kunne et høyere sertifikat i kriminologi og kriminalpsykologi gi deg den konkurransefortrinn du trenger for å gå videre til disse øverste nivåer.

Karrieremuligheter for kandidater finnes i en rekke yrker i både offentlig og privat sektor.

Dette kan inkludere en av de hundrevis av forskjellige roller innen polititjenesten (fra analytiske politimennsroller til å tjene politimenn), arbeider med lovbrytere fra støttearbeidere til prøvetakere og fengselspersonale, arbeider innenfor offert og roller innenfor en rekke rettshåndhevelse byråer fra sikkerhetstjenesten til det nasjonale kriminalbyrået.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 37 flere kurs fra University of Essex Online »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Åpne påmelding
Duration
8 måneder
Deltid
Pris
3,635 GBP
Alle vil motta en 10% rabatt hvis de betaler årlig opplæring eller kursavgift på forhånd.
Etter sted
Etter dato