Utforsk utfordringene som politiet og etterforskningsgruppene står overfor i en straffesak, samtidig som du oppdager de mange teknikkene som brukes til å undersøke store forbrytelser. Dette korte kurset er perfekt for studenter som ønsker å flytte inn i en karriere innen politi eller etterforskning, eller det kan brukes som en skritt mot vår fulle MSc kriminologi og kriminalpsykologi.

Dette unike online postgraduate sertifikatet i politi og kriminelle undersøkelser introduserer mange sentrale temaer knyttet til politi, psykologi og kriminelle undersøkelser *.

Du vil oppdage de varierte teknikkene som brukes til å undersøke store forbrytelser, som for eksempel mord og seksuelle overgrep, mens du også kritiserer effektivt politisk lederskap og partnerskap. Programmet har også et sterkt fokus på psykologens rolle i å støtte kriminelle undersøkelser.

Ved å bruke programinnhold laget av veiledere med betydelig faglig og profesjonell seniorpolitisering og undersøkelseserfaring, vil du utvikle en grundig kunnskap om moderne politisering, kriminologisk og psykologisk teori og sosialpolitikk. Etter at du har fullført programmet, vil du også kunne demonstrere en avansert forståelse av politikkets endring, med særlig fokus på lederskap, sosial og regjeringspolitikk og partnerskap. Du får også en rekke kritiske og analytiske ferdigheter som kan brukes i en rekke forskjellige faglige sammenhenger.

Dette korte, 100% elektroniske kurset er et godt alternativ til studier på heltid, campus og er perfekt hvis du er interessert i å finne ut hvordan politi og kriminell etterforskning fungerer, eller om du er tiltrukket av en karriere innen politi eller etterforskning. Hvis du allerede jobber med politi eller etterforskning, er dette programmet gyldig (Fortsatt profesjonell utvikling) CPD og vil forbedre dine kunnskaper og karrieremuligheter.

Etter at du har fullført ditt doktorgradsstudium, tilbyr vi deg muligheten til å gå videre med å studere for et doktorgradsstudium i kriminologi og kriminalpsykologi (tildelt 120 studiepoeng) og en fullstendig mastergrad i kriminologi og kriminalpsykologi (tildelt etter 180 studiepoeng).

* Startdato og detaljer for dette kurset er fortsatt underlagt Universitetsgodkjenning. I tilfelle at godkjenning ikke er gitt på kursets startdato, vil en alternativ dato bli tilbudt eller full refusjon gis. Hvis vi må gjøre endringer i dette programmet som en del av University of Essex-valideringsprosessen, vil vi formidle disse til deg så snart som mulig.

Læring og vurdering

Introduksjon

Å studere på nettet gir deg frihet til å studere når og hvor det passer deg - hjemme, i lunsjtid eller andre steder har du internettilgang.

Alle våre online kurs har en veiledende studietid, som er en veiledning av hvor lenge kurset vil ta for å fullføre. Den faktiske varigheten kan være lengre eller kortere, avhengig av studiestart, studietilbud er valgt og modultilgjengelighet. Det er mulig å fullføre studiene dine raskere enn den veiledende kursvarigheten ved å fordoble modulene på bestemte tidspunkter; Imidlertid gjelder minimum studietid.

Alle våre kurs har vanlige startdatoer gjennom hele året. Vårt akademiske år er organisert i moduler, vanligvis med en eller to ukes pause mellom moduler og en strukturert tre-ukers pause for juleperioden. Studentene vil motta en kursplan i løpet av søknadsprosessen.

Undervisningsmetoder og stil

Siden vi er et 100% online universitet, bruker vi et virtuelt læringsmiljø i stedet for en tradisjonell campus. Systemet sporer og styrer læringsprosessen i sanntid, og gir deg umiddelbar tilgang til dine læringsmateriell.

Denne læringsplattformen gjør det mulig for både studenter og veiledere å delta aktivt i sanntidssamtaler, og du kan lytte til, og se, leve forelesninger og seminarer over internett. Alle kursene leveres kun på engelsk.

Du støttes gjennom hele kurset av en egen studentrådgiver, og har mulighet til regelmessig å samhandle med medstudenter og veileder. For å sikre at du mottar den støtten du trenger fra din veileder, klipper vi våre klassestørrelser på 20 studenter.

evaluering

Vi vedtar en oppdragsbasert tilnærming til vurdering i stedet for eksamener. Vurderingen for forskerutdanning og straffeundersøkelse vil være basert på en kombinasjon av skriftlig kurs. Du vil alltid være oppmerksom på din nåværende foreløpige klasse rett fra starten av programmet, slik at du kan evaluere suksessen til dine nåværende studiemetoder og tydelig identifisere områder for å forbedre. Vi mener at denne gjennomsiktigheten gir deg den informasjonen du trenger for å få mest mulig ut av ditt doktorgradskurs. Vi oppnår dette ved å:

  • viser dine karakterer tydelig i karakterboken din, som kan ses når du logger deg på læringsplattformen;
  • Den raske arbeidsvinkelen vurderes for å sikre at karakterboken din alltid er oppdatert.
  • vurdere arbeidet ditt gjennom hele modulen i stedet for å vente på slutten av året eksamener;
  • sørge for at du har regelmessig kontakt med studentrådgiveren din; og
  • Enkelheten og gjennomsiktigheten i utformingen av våre vurderingskriterier.

Vi har også en policy for å sikre at arbeid levert av studenter er autentisk. I tillegg til at alt arbeid vurderes ofte, bruker vi et veletablert elektronisk overvåkingssystem for å kontrollere plagiering.

Karrieremuligheter

Vi er dedikert til å forbedre sysselsetting blant våre kandidater. Våre online kurs gir deg muligheten til å forbedre dine karrieremuligheter og inntjeningspotensial med en blanding av nøkkelferdigheter som er direkte overførbare til arbeidsplassen.

Denne PG Cert Policing og Criminal Investigation kurset vil gi deg de ferdighetene som trengs for å forfølge en karriere innen politi og / eller etterforskning. Programmet er også perfekt for de som allerede jobber i politiet eller etterforskning, og ser etter å forbedre karriereutsikter.

Det omfattende og utfordrende innholdet vil også hjelpe deg med å utvikle din intellektuelle kapasitet, forskning, analytiske og kognitive evner gjennom oppkjøp av kunnskap, problemløsing og resonnement.

Inntakskrav

Vi har fleksible opptakskrav som ser på både din faglige og arbeidsbaserte erfaring, samt din motivasjon til å gjøre kurset. Det er to inngangsruter på vår PG Cert Policing og Criminal Investigation.

1. Academic Entry Route

For å tilfredsstille kravene til Akademisk oppføring for PG Cert Certification og Criminal Investigation må du minst ha følgende kvalifikasjoner:

  • En bachelorgrad fra en godkjent institusjon som tilsvarer en britisk Honours-grad eller en relevant faglig kvalifikasjon.

Hvis engelsk ikke er ditt morsmål, bør din engelsk evne være lik IELTS (Academic) 6.5. Hvis du ikke har en IELTS eller tilsvarende kvalifikasjon, krever vi at studentene skal bestå en gratis engelsk engelsk test.

2. Arbeidsopplevelsesrute

Vi anerkjenner at du kan få ferdigheter på mange forskjellige måter, og at tidligere akademiske resultater ikke er den eneste indikatoren for en søkeres evne. Derfor, hvis du ikke oppfyller de minimum akademiske standardene ovenfor, kan du fortsatt være kvalifisert til å registrere deg via vår arbeidsoppføringsrute.

For å tilfredsstille kravene til arbeidserfaring for vår PG Cert Certification Policy og Criminal Investigation kurs må du minst oppfylle følgende kriterier:

  • Minst 5 års yrkeserfaring.
  • Hvis engelsk ikke er ditt morsmål, bør din engelsk evne være lik IELTS (Academic) 6.5.

Din søknad vil bli vurdert på individuell basis, med tanke på din motivasjon for å gjøre kurset, tidligere arbeidserfaring og andre relevante kvalifikasjoner som viser din evne til å fullføre programmet.

21-dagers pengene tilbake-garanti

Hvis du registrerer deg på vår PG-sertifiseringspolicy og straffeundersøkelse, men bestemmer at nettbasert læring ikke er for deg, vil vi tillate deg å trekke tilbake innen 21 dager etter startdatoen oppgitt på tilbudsbrevet. Hvis du har betalt et innledende innskudd, vil du motta full refusjon.

Koste

Våre gebyrer er de samme for alle studenter, og alle vil motta 10% rabatt hvis de betaler årlig opplæring eller kursavgift på forhånd. Hvis du er en utenlandsstudent, bør du sjekke om staten gir økonomisk støtte til oversjøisk studie.

Prisene blir vurdert årlig. Vi forbeholder oss retten til å endre kursavgifter for å reflektere inflasjonen og endringer i tilgjengelig høyere utdanning. Hvis du betaler studieavgift årlig på forhånd, vil studieavgiftene ikke økes før neste årlige betaling.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 37 flere kurs fra University of Essex Online »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Duration
8 måneder
Deltid
Pris
3,635 GBP
Alle vil motta en 10% rabatt hvis de betaler årlig opplæring eller kursavgift på forhånd.