Oversikt

Vår Postgraduate Certificate in Business and Management tilbyr en avansert kvalifikasjon nyttig for kandidater som ønsker å bli effektive ledere og ledere.

Etter å ha fullført PG Cert i Business and Management, har du en rekke muligheter for å fortsette din personlige og faglige utvikling.

Du kan fortsette din reise ved å gå videre til vårt MSc Business and Management program, eller du kan velge å spesialisere seg med våre MSc Business med økonomi, MSc Business med menneskelige ressurser eller MSc Business med markedsføring kurs.

Læring og vurdering

Introduksjon

Å studere på nettet gir deg frihet til å studere når og hvor det passer deg - hjemme, i lunsjtid eller andre steder har du internettilgang.

Alle våre online kurs har en veiledende studietid, som er en veiledning av hvor lenge kurset vil ta for å fullføre. Den faktiske varigheten kan være lengre eller kortere, avhengig av studiestart, studietilbud og modultilgjengelighet. Det er mulig å fullføre studiene dine raskere enn den veiledende kursvarigheten ved å fordoble modulene på bestemte tidspunkter; Imidlertid gjelder minimum studietid.

Alle våre kurs har vanlige startdatoer gjennom hele året. Vårt akademiske år er organisert i moduler, vanligvis med en eller to ukes pause mellom moduler og en strukturert tre-ukers pause for juleperioden. Studentene vil motta en kursplan i løpet av søknadsprosessen.

Undervisningsmetoder og stil

Siden vi er et 100% nettuniversitet, bruker vi et virtuelt læringsmiljø i stedet for en tradisjonell campus. Systemet sporer og styrer læringsprosessen i sanntid, og gir deg umiddelbar tilgang til dine læringsmateriell.

Denne læringsplattformen gjør det mulig for både studenter og veiledere å delta aktivt i sanntidssamtaler, og du kan lytte til, og se, leve forelesninger og seminarer over internett. Alle kursene leveres kun på engelsk.

Du støttes gjennom hele kurset av en egen studentrådgiver, og har mulighet til regelmessig å samhandle med medstudenter og veileder. For å sikre at du mottar den støtten du trenger fra din veileder, klipper vi våre klassestørrelser på 20 studenter.

evaluering

Vi vedtar en oppdragsbasert tilnærming til vurdering i stedet for eksamener. Vurdering for Postgraduate Certificate in Business and Management er basert på en kombinasjon av skriftlig kurs.

Du er alltid klar over din nåværende foreløpige klasse rett fra starten av programmet, slik at du kan vurdere suksessen til dine nåværende studiemetoder og tydelig identifisere områder for å forbedre. Vi mener at denne gjennomsiktigheten gir deg den informasjonen du trenger for å få mest mulig ut av ditt doktorgradskurs. Vi oppnår dette ved å:

  • Viser merkene dine tydelig i karakterboken din, som du kan se når du logger deg på læringsplattformen
  • Den raske arbeidsvinkelen vurderes for å sikre at karakterboken din alltid er oppdatert
  • vurdere arbeidet ditt gjennom hele modulen i stedet for å vente på slutten av årseksamenene
  • sørge for at du har regelmessig kontakt med studentrådgiveren din
  • Enkelheten og gjennomsiktigheten i utformingen av våre vurderingskriterier

Vi har også en policy for å sikre at arbeid levert av studenter er autentisk. I tillegg til at alt arbeid vurderes ofte, bruker vi et veletablert elektronisk overvåkingssystem for å kontrollere plagiering.

Karrieremuligheter

Vi er dedikert til å forbedre sysselsetting blant våre kandidater. Våre online kurs gir deg muligheten til å forbedre dine karrieremuligheter og inntjeningspotensial med en blanding av nøkkelferdigheter som er direkte overførbare til arbeidsplassen.

En kvalifikasjon er en stor prestasjon og verdsatt av arbeidsgivere. Nylige undersøkelser viser at høyere grad kandidater er mer sannsynlig å skaffe arbeidsplasser på faglig eller ledernivå og mindre sannsynlig å være arbeidsledig. For noen jobber, kan en doktorgradskvalifikasjon være avgjørende, for andre gir det en konkurransefortrinn.

Etter hvert som selskapene oppfordrer bedriftsledere med de mest avanserte ferdighetene til å reagere på endringer i økonomi og markedsplass, kan et høyere sertifikat i næringsliv og ledelse gi deg den konkurransefortrinnet du trenger for å gå videre til disse toppnivåene.

Spesialkunnskapen og forståelsen du får, kan åpne opp lønnsomme karrierer innen bedriftsledelse, bank, forsikring, regnskap, finans, markedsføring, salg, detaljhandel og menneskelige ressurser.

Inntakskrav

Inntakskrav

Vi har fleksible opptakskrav som ser på både din faglige og arbeidsbaserte erfaring, samt din motivasjon til å gjøre kurset. Det er to inngangsruter på vårt PG Cert Business and Management-program:

1. Academic Entry Route

For å tilfredsstille Academic Entry Route-kravene til vårt PG Cert Business and Management-program må du minst ha følgende kvalifikasjoner:

  • En bachelorgrad fra en godkjent institusjon som tilsvarer en britisk Honours-grad eller en relevant faglig kvalifikasjon.

Hvis engelsk ikke er ditt morsmål, IELTS (Academic) 6.5 eller tilsvarende. Hvis du ikke har en IELTS eller tilsvarende kvalifikasjon, krever vi at studentene skal bestå en gratis engelsk engelsk test.

Du trenger ikke å bevise din kunnskap om engelsk hvis du er statsborger, eller hvis du har fullført en kvalifikasjon tilsvarende en britisk grad i, noen av disse landene.

2. Åpne tilgangsrute

Vi anerkjenner at du kan få ferdigheter på mange forskjellige måter, og at tidligere akademiske resultater ikke er den eneste indikatoren for en søkeres evne. Derfor, hvis du ikke oppfyller de minimum akademiske standardene ovenfor, kan du fortsatt være kvalifisert til å registrere deg via vår Åpne tilgangsrute.

For å tilfredsstille kravene til Open Entry Route for vårt PG Cert Business and Management-program må du minst oppfylle følgende kriterier:

  • Minst fem års yrkeserfaring.
  • Engelsk språkferdighet bør være på et nivå som tilsvarer IELTS 6.5.
  • Hvis du ikke har en IELTS eller tilsvarende kvalifikasjon, krever vi at studentene skal bestå en gratis engelsk engelsk test.

Du trenger ikke å bevise din kunnskap om engelsk hvis du er statsborger, eller hvis du har fullført en kvalifikasjon tilsvarende en britisk grad i, noen av disse landene.

Din søknad vil bli vurdert på individuell basis, med tanke på din motivasjon for å gjøre kurset, tidligere arbeidserfaring og andre relevante kvalifikasjoner som viser din evne til å fullføre programmet.

21-dagers pengene tilbake-garanti

Hvis du registrerer deg på vårt PG Cert Business og Management-program, men bestemmer at online læring ikke er for deg, vil vi tillate deg å trekke tilbake innen 21 dager etter startdatoen oppgitt på tilbudsbrevet. Hvis du har betalt et innledende innskudd, vil du motta full refusjon.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 37 flere kurs fra University of Essex Online »