Online utdannet diplom i ledelse

CMI Communications & Management Institute

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Online utdannet diplom i ledelse

CMI Communications & Management Institute

Online Graduate Diploma in Management

Formålet med den Online Graduate Diploma in Management er å gi deg nøkkelen videre planlegging og strategiske ferdigheter som er nødvendig for å være en kompetent manager. Du vil lære å tenke bak beste forvaltningspraksis og vil være i stand til å identifisere de grunnleggende drivkreftene bak vellykkede bedrifter og organisasjoner.

Viktigst, vil du lære de kvaliteter som kreves for å være en effektiv leder i en organisasjon, noe som bidrar til å motivere ansatte og drive organisasjonen for å møte sine mål og målsettinger. Formålet med Diploma er å ta deg til en høyere forståelse av ledelsesprosesser og prosedyrer ved å koble Business, Management teori, økonomistyring, HR, ledelse og andre sentrale områdene ledelse sammen.

The Graduate Diploma in Management er et internasjonalt anerkjent høyere nivå 6 UK kvalifisering (som er bredt tilsvarer nivå 8 i Irland) og tillater videre progresjon til nivå 9. Kvalifiseringen er tildelt av athe - Awards for opplæring og høyere utdanning (UK) og er internasjonalt anerkjent og regulert av Ofqual.

Kurset tar sikte

Målet for Graduate Diploma in Management er å gi deg nøkkelen videre planlegging og strategiske ferdigheter som er nødvendig for å være en kompetent manager. Du vil lære å tenke bak beste forvaltningspraksis og vil være i stand til å identifisere de grunnleggende drivkreftene bak vellykkede bedrifter og organisasjoner.

Klare retningslinjer er fastsatt for effektiv ledelse ved å hjelpe deltakerne utvikle sin egen lederstil, administrere informasjon og kommunikasjon, planlegge og administrere ressurser og rekruttering samt kompetent styre økonomi.

Assessment

Det er ingen skriftlige eksamener for dette kurset. Prinsippet metode for læring er gjennom praktisk anvendt læring i form av oppgaver, case-studier, og forskningsprosjekter.

Vellykket studenter kan utvikle seg til å gjøre et nivå 7 Diploma i strategisk ledelse med CMI og / eller til en mastergrad fra en rekke anerkjente tredje nivå høgskoler.

Award: Diploma in Management

Nivå: 6 UK (stort sett tilsvarende nivå 8 i Irland)

Award Body: Athe - Awards for opplæring og høyere utdanning (UK)

Moduler

Det er 9 viktige fagområder for å dekke: 1. Lederskap og ledelse 2. Research Project 3. HR Management fire. Strategic Marketing 5. Personal Leadership and Management Development 6. Financial Decision Making for ledere 7. Prosjektledelse 8. Economics for Business 9. Strategisk planlegging

Avgifter

Den totale kostnaden for kurset er 2750 Euro som inkluderer eksamen avgifter på 300 euro.

Avgiften skal betales i forkant av kursstart. Vær oppmerksom på steder er begrenset og online booking må være levert innen søknadsfristens utløp.

Opptakskrav

Søkere bør merke seg at følgende studiekompetanse anbefales for de som ønsker å påta seg dette programmet:

  • En første grad
  • A Higher National Diploma in Business Studies.

Søkere over 21 år som ikke holder en av de nødvendige studiekompetanse kan registrere seg for programmet å gi de har vært i heltidsarbeid i minimum tre år, helst fra en bedrift eller kontroll- eller lederstilling.

Hva er det progresjon alternativer?

Progresjon: Vellykket nyutdannede vil holde tittelen Grad.Dip.Mgmt etter sitt navn. Nyutdannede kan forfølge en Level 7 UK / level 9 Post Grad Kvalifisering i Management med CMI eller forfølge en MBA eller MBS i noen ledende universitet. Kurset tilbyr et bredt spekter av ledelse og forretningsutvikling karriere alternativer.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Aug. 2018
Sept. 2018
Duration
Varighet
1 år
Heltidsstudier
Price
Pris
2,750 EUR
Information
Deadline
Locations
Irland - Dublin, County Dublin
Studiestart : Sept. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland - London, England
Studiestart : Aug. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates