Les den offisielle beskrivelsen

Programoversikt

Rutgers online profesjonell master i Human Resource Management (MHRM) -programmet er utviklet for menneskelige ressurspersonell og ledere / veiledere med 4 års erfaring som ser for å fremme karriere til senior HR eller lederstillinger.

Programmet gir dybdegående kunnskap og ferdigheter i menneskelig ressursforvaltning som skiller deltakere fra sine jevnaldrende, og gjør det mulig for dem å kommunisere effektivt med andre ledere på regional, nasjonal og global skala. Nyutdannede fra Rutgers MHRM-programmet er HR-fageksperter med høy evne til å koble til og anvende HR-funksjonen og praksisene til organisasjonsstrategi innenfor sine organisasjoner.

Nøkkelfunksjoner i vårt Online Graduate Program

 • Fagklasse i verdensklasse
 • 100% Online Program
 • Ingen GRE / GMAT påkrevd
 • Fleksibel timeplan
 • Kurs av høy kvalitet
 • Topprangerte universitetet

Distinguished Faculty

Fakultetet vårt regnes blant de mest oppnådde globalt for vitenskapelig forskning i HR-disiplinen. Deres kompetanse er mangfoldig og omfattende på tvers av alle HR-funksjoner, og kombinerer fremragende forskningsferdigheter og praktisk bransjeerfaring. Kursene som består av det elektroniske MHRM-programmet, er designet og levert av vår kjerne Rutgers Human Resource Management Department fakultet, og gir studentene i programmet oppdatert høykvalitets kursinnhold og evnen til å samarbeide med toppfakultet i feltet.

Helt online

Programmet leveres 100% online og er egnet for arbeidende fagfolk som inngår i deltid, samt de som ønsker å forfølge graden som en heltidsstudent. Programmet gir praktisk tilgang til å oppnå en høyt ansett avansert grad grad med fleksibilitet i plassering og timing.

Ingen GRE / GMAT påkrevd

Programmet er designet for erfarne fagfolk med 4 års erfaring i HR eller ledelsesroller. GRE / GMAT score blir fraviket som et krav på grunn av erfaringsnivået til studentene i programmet.

Fleksibel sluttid

Rutgers online profesjonelle MHRM-program kan fullføres av en heltidsstudent på så få som 18 måneder. Det er ingen minimumsbelastning per semester for deltidsstudenter. Programmet tilbyr innmelding i høst, vår og sommer, og gir fleksibilitet i kursplanlegging for alle studenter.

Omfattende, høykvalitets kurs

De elektroniske MHRM-kursene er designet av Rutgers School of Management og Labor Relations kjernefakultet som er gjenstandseksperter i emnene de lærer. Den omfattende læreplanen er utviklet for å sikre god kvalitet i instruksjonsdesign og består av 8 kreves kjernehovedbaner, et capstone-prosjekt og 3 valgfag.

Topprangerte Universitetet og Human Resources Department

Rutgers University - New Brunswick rangerer som # 1 offentlige nasjonalt universitet i New Jersey, # 17 i nasjonen for offentlige nasjonale universiteter, og # 56 i nasjonen blant alle nasjonale universiteter i henhold til US News

Nettverk med andre HR-fagfolk og akademikere

Studentene har mulighet til å samhandle med erfarne kolleger i deres programkurs i tillegg til akademiske eksperter som leder instruksjonene, styrker sitt faglige nettverk og utveksler dybdebransjenerfaring.

Distinguished Alumni

Nyutdannede fra Rutgers Professional MHRM-programmet er med i vårt nettverk av fremtredende alumni, hvorav mange er HR-ledere i topporganisasjoner.

Vår egen karriere senter og støttetjenester

Rutgers School of Management og Arbeidsforbindelser har sitt eget karriere senter med ansatte dedikert fagpersoner som tilbyr jobb søke ressurser og karriere rådgivningstjenester. Vårt karriere serviceteam opprettholder et robust nettverk av bransjeforbindelser og topporganisasjoner kontakter oss ofte for å henvise våre kandidater. Som en online student har du tilgang til det samme nivået av omfattende støttetjenester som tilbys til vår tradisjonelle studentkropp.

Online MHRM læreplan

Den elektroniske profesjonelle mastergraden i Human Resource Management læreplanen er omfattende og designet for å møte behovene til HR-fagfolk for å fremme sin karriere til topp menneskelige ressurser og lederstillinger. Læreplanen dekker 8 kjernefag, en toppfagskurs og 3 valgfag. Totalt er det 36 studiepoeng for å oppnå graden.

Kernekurs (8 kurs, 24 studiepoeng)
 • Koble HR til forretningsstrategi
 • Administrere den globale arbeidsstyrken
 • Administrere belønningssystemer
 • Administrere arbeidskraftflyten
 • Arbeidsstyrke Analytics
 • Utvikling av menneskelig kapital
 • HR beslutningsprosesser: Finansielle beslutninger
 • Ansettelseslov
Capstone Prosjekt (1 kurs, 3 studiepoeng)
 • Capstone Project
Valgfag (velg 3 kurs, 9 studiepoeng)
 • Økonomi og demografi av arbeidsmarkeder
 • Organisatorisk ledelse og endringsledelse
 • Organisatorisk oppførsel
 • Den inkluderende arbeidsplassen

HR-fakultet i verdensklasse

Søk nå til Online MHRM Program Rutgers University -New Brunswick er 35. klasse globalt i vitenskapelig kvalitet i henhold til 2018-2019 senter for World University Rankings. Fakultetet Rutgers Human Resource Management (HRM) er spesielt ansett nasjonalt og internasjonalt for forskningsutgang og vitenskapelig innvirkning. HRM-avdelingen befinner seg i Rutgers School of Management og Labor Relations, og består av mer enn 30 kjernefakultetmedlemmer, med tilleggsfaglig fakultet som også er erfarne lærere med omfattende praktisk bransjeerfaring.

Spekteret av fakultetets forskning dekker de fleste menneskelige ressursfunksjoner og aktiviteter sammen med nye trender i feltet. Som student i vårt online profesjonelle mastergradsprogram, vil du samhandle med et av de mest anerkjente, mangfoldige, bransjeledende og kunnskapsrike HR-fakultetene over hele verden, og skal ha en topprangerte human resource management-avdeling i forskning og undervisning.

Slik søker du på Online MHRM

Søknader til Rutgers Online Professional Master i Human Resource Management (MHRM) programmet samles av Rutgers Office of Graduate og Professional Admissions. Du må søke på nettet og sende inn alle de nødvendige søknadsmaterialene før vårt admisjonsteam kan se på legitimasjonene dine for opptak. Fristen for søknad om høst 2019 er 1. august 2019.

For å starte søknadsprosessen, besøk nettstedet Graduate Admissions og velg "Apply Now" øverst til høyre på siden. Det første trinnet er å opprette en påloggings-ID og PIN-kode. Når du har gjort det, kan du jobbe med søknaden din, lagre den og komme tilbake for å fullføre den senere.

Søknadskrav
 • Erklæring om formål (personlig erklæring)
 • En offisiell utskrift fra hver post-sekundær institusjon deltok
 • To anbefalingsbrev
 • Gjenoppta
 • $ 70 ikke refunderbart søknadsavgift
 • Minst en bachelorgrad fra et akkreditert universitet eller et tilsvarende internasjonalt universitet ved det tidspunkt du blir med på programmet
 • Minst fire års erfaring i Human Resources, Management, eller en kombinasjon av begge

Testkrav

 • Ingen GRE / GMAT kreves
 • TOEFL eller IELTS kun for internasjonale studenter
Prosess å søke på nettet

Rutgers Graduate Admissions sikre online-applikasjon bruker høyverdig kryptering for å beskytte informasjonen din og krever en oppdatert nettleser med popup-vinduer, informasjonskapsler og JavaScript aktivert.

Under den elektroniske søknadsprosessen vil du:

 • Opprett en brukernavn og PIN-kode
 • Fyll inn biografisk data og oppholdsinformasjon
 • Velg programmet du søker om: Profesjonelle Masters of Human Resource Management - Online
 • For kun internasjonale studenter, skriv inn noen TOEFL eller IELTS testresultater
 • Gi opplysninger om hver institusjon du har oppnådd en grad fra
 • Skriv inn e-postadressen for hver av dine anbefalere
 • Skriv eller skriv inn teksten for din personlige erklæring
 • Send inn søknaden
 • Betal søknadsavgiften
 • Last opp ditt CV og andre støttedokumenter

Når du har opprettet innloggings-ID og PIN og startet søknaden din, kan du alltid lagre det du har skrevet inn og komme tilbake senere for å fullføre søknaden.

Sender søknaden din

Når du er ferdig med å skrive inn informasjonen for søknaden din, les hva du har skrevet inn nøye. Deretter klikker du Send inn søknad for å sende inn din elektroniske søknad. Hvis du har forlatt all informasjon som kreves eller er feil skrevet, vil du få en melding øverst på siden, i rødt, fortelle deg hva som mangler.

Betal søknadsgebyret

Etter at du har sendt inn søknaden din, vil du bli bedt om å betale den ikke-refunderbare søknadsavgiften. Det anbefales at du betaler online med kredittkort eller e-sjekk ved hjelp av Graduate Admissions sikker, kryptert nettside.

Du kan betale søknadsavgiften på et senere tidspunkt ved å logge inn som en returansøker. Klikk på linken "Betal" under Programgebyr for programmet. Din søknad vil imidlertid ikke bli gjennomgått før avgiften din er mottatt.

Last opp dine støttedokumenter

Etter at du har sendt inn søknaden og betalt gebyret ditt, bør du innen 24 timer få tilgang til nettstedet for støtteopptak for Graduate Admissions Supporting Documents. Ved hjelp av påloggings-ID og PIN-kode, vil du kunne laste opp CV og andre støttedokumenter, for eksempel en uoffisiell kopi av transkripsjonen din.

Sjekk statusen din

Å sjekke statusen din er den raskeste måten for deg å vite hvilken aktivitet som skjer med søknaden din, inkludert inntaksbeslutningen din. Du kan også sjekke for å se om anbefalingene og transkripsjonene dine er mottatt av Graduate Admissions-kontoret. Innen ca. 24-48 timer med å sende inn søknaden din, bør du motta en e-post med et RUID-nummer. Ved hjelp av dette RUID-nummeret vil du kunne logge inn og sjekke statusen for søknaden din. Etter at du har sendt inn søknaden, kan det ta opptil 72 timer før du kan sjekke statusen din.

Program undervist i:
Engelsk
Sist oppdatert March 11, 2019
Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Sept. 3, 2019
Jan. 21, 2020
Duration
18 - 60 måneder
Deltid
Heltid studier
Pris
1,058 USD
$ 1.058 per kreditt; $ 3 174 per 3-kreditt kurs
Deadline
Aug. 1, 2019
Des. 1, 2019
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 3, 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Aug. 1, 2019
Startdato
Jan. 21, 2020
Sluttdato
Søknadsfrist
Des. 1, 2019
Startdato
Mai 26, 2020
Sluttdato
Søknadsfrist
April 1, 2020

Sept. 3, 2019

Location
Søknadsfrist
Aug. 1, 2019
Sluttdato

Jan. 21, 2020

Location
Søknadsfrist
Des. 1, 2019
Sluttdato

Mai 26, 2020

Location
Søknadsfrist
April 1, 2020
Sluttdato