Online Master of Education

Generelt

Programbeskrivelse

Hvordan ser det ut å tjene en MEd i Concordia?

En Master of Education (MEd) vil åpne mange døråpninger for deg innen utdanning. Målet med programmet er å forberede pedagogiske utøvere som eksemplifiserer etisk, verdisentrert ledelse. Kandidater vil vokse i deres evne til å tjene som endringsagenter i utdanningsreformen, ved å bruke beste praksis i undervisning og læring. Hver kandidat vil ha et solid grunnlag i praktisk anvendelse av teori, forskning og vurdering i utdanningen.

Programoversikt

Som student her vil du være forberedt på lederroller innen utdannings- og instruksjonsmiljøer. Den omfattende kunnskapen og ferdighetene du får, vil utstyre deg med verktøyene som trengs for å gjøre positive endringer i utdanningen og positiv innvirkning på studentenes liv.

I klasserommet tilbyr vi:

Gjesteforelesere

Feltaktiviteter

Case Studies

Innovative undervisningspraksis

spesialiseringer

Læreplanoversikt for MEd-studenter

Hver MEd-gradplan har to deler: en kjerne og en spesialisering. Kjernen gir grunnlaget for teori og forskning. Spesialiseringen er designet for å forberede kandidaten på hans / hennes faglige mål i ledelse. Hver spesialisering leveres i en kohortmodell enten ansikt til ansikt eller online.

Her er spesialiseringene som tilbys:

MEd in Advanced Literacy: Advanced Literacy-sekvensen vil forberede kandidater til å hjelpe studenter som sliter med å tilegne seg leseferdigheter. Studentene får forberedelse til Texas Reading Specialist Certification eksamen.

MEd i Coaching & Sports Administration: Coaching & Sports Administration-sekvensen er designet for personer som er interessert i å ta etiske lederroller innen ulike områder av friidrett, inkludert atletiske avdelinger i offentlige / private skoler og universiteter, treningsbransjen, ligaidrett og mer.

MEd i kulturelt responsiv spesialundervisning: Spesialundervisningssekvensen vil forberede studentene med de nødvendige verktøyene for å effektivt planlegge og administrere klasser for eksepsjonelle studenter som kommer fra kulturelt og språklig mangfoldig bakgrunn.

MEd i utdanningsadministrasjon: Utdanningsadministrasjonssekvensen vil gi muligheter for å utvikle passende administrative ferdigheter og prosedyrer som er avgjørende for en vellykket utdanningsmiljø i offentlige eller private skoler. Kandidatene vil motta forberedelser til Texas Principal Certification Exams (268-Principal as Instructional Leader & 368-Performance Assessment for School Leaders).

MEd i pedagogisk teknologi og innovasjon: Pedagogisk teknologi og innovasjon sekvensen forbereder studentene til å bli ledere innen instruksjonsteknologi innen utdanning og organisasjonsutvikling. Gjennom læreplanen tilpasset ISTE-standardene, vil studentene være forberedt på å utvikle og implementere innovative metoder som utnytter banebrytende teknologi, for eksempel kunstig intelligens, maskinlæring og virtual reality, for å forbedre læringen.

MEd in Instructional Leadership: Instructional Leadership-sekvensen gir muligheter for studenter til å utvikle passende faglige og administrative ferdigheter og prosedyrer som er viktige for en vellykket utdanning i offentlige eller private skoler.

Vårt MEd-program lar studenten demonstrere innholdsferdigheter på forskjellige måter. Noen spesialiseringer inkluderer praksisplass mot slutten av programmet:

Avansert leseferdighet: Studentene er pålagt å gjennomføre en praksis på minst 160 timer under veiledning av en sertifisert lesespesialist, som fokuserer på den diagnostiske undervisnings- og læringsprosessen i sammenheng med lesespesialistens rolle og er tilpasset pedagogstandardene. for lesespesialistsertifisering kreves av statsstyret for lærersertifisering.

Coaching & Sports Administration: Studentene er pålagt å gjennomføre en praksis i coaching designet for å passe faglige og profesjonelle mål og interesser.

Utdanningsadministrasjon: Studentene er pålagt å gjennomføre en praksis på minst 160 timer under veiledning av en sertifisert administrator, som oppfyller pedagogstandardene som kreves for Principal Certification i Texas Administrative Code (TAC §241.55).

Programfordeler

Fakultet som kombinerer imponerende akademiske kvalifikasjoner med omfattende yrkeserfaring

Små, praktisk planlagte klasser og en læreplan som er fleksibel nok til å dekke dine individuelle behov

Et vennlig samfunn hvor du kan knytte livslang kontakt med klassekamerater med en rekke profesjonelle og personlige bakgrunner

Sist oppdatert sep. 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Concordia University Texas is a regionally accredited institution of higher education, offering undergraduate and graduate degrees through a variety of delivery methods, including online and accelerat ... Les mer

Concordia University Texas is a regionally accredited institution of higher education, offering undergraduate and graduate degrees through a variety of delivery methods, including online and accelerated learning. A privately held, liberal arts university, Concordia is affiliated with The Lutheran Church - Missouri Synod. It is a member of the highly respected Concordia University System, in which more than 36,000 students are enrolled nationwide. Minimér