Handle om

MAE-graden er utviklet spesielt for lærere som ønsker å ta lederskap i og utenfor klasserommet, men som ikke er interessert i å skaffe seg en administrativ godkjenning. Det preges av forelesninger, tekstlesning, diskusjoner og prosjekter, med vekt på refleksjon og skriving. Kursene inkluderer studier i undervisning, lederskap, forskning, læreplan / instruksjon, metodikk, beste praksis, skoleforbedring, teknologiforbruk og en mesters sluttprosjekt. Kursene oppfyller kravene til fornyelse av lærersertifikat. Totalt kreves 40 semesterkredittimer for ferdigstillelse av programmet.

Hva du kan gjøre med denne graden

Master of Arts in Education grad forbereder utdanningsledere for klasserommet, samt samfunnsutdanningsstillinger over hele verden. Våre nyutdannede er:

• lærer mentorer

• instruktørkoordinatorer

• Teknologikoordinatorer

• samfunnsinstruktører

• trenere i militæret, politistyrken og brannforebyggende yrker

Posisjoner i relaterte felt inkluderer:

• teknologi trenere

• pensumdirektører

• human resource managers

• Bedriftsledere / ledere

• Opplærings- og arbeidsrelaterte ledere og spesialister

• arkivarer og museetekniker

Curriculum

Master of Arts i utdanning (MAE) grad krever 20 kreditt timer med kreves kurs og 20 studiepoeng av valgfrie kurs, (studenter kan forfølge en av påtegninger eller sertifikater tilbys gjennom programmet) for totalt 40 kreditt timer. Selv om søkere skal være aktive i en form for utdanning, er det ikke nødvendig med et undervisningsbevis for opptak. Fremtidsstudenter skal søke gjennom University of Illinois Springfield hjemmeside.

For å være kvalifisert for full opptak, må en student ha fullført en bachelorgrad med et karakterpoeng gjennomsnitt på 3,0 eller bedre på en 4,0-skala. En student kan være betinget av at GPA er mellom 2,50 og 3,0. Betinget opptak betyr at studenten må oppnå en GPA på 3,0 eller bedre i de første åtte timene selvfølgelig. Hvis en student oppnår den nødvendige GPA innen de første åtte timene, vil han eller hun bli fullt innlagt. Overføringskreditt vurderes på kursbasis med nettkoordinator og godkjenning av institutt for pedagogisk ledelse (EDL).

Graduate Oversikt

rådgivning

Rådgivning for MAE utføres av MAE-koordinatoren i samråd med instituttets leder. Første rådgivning må være ferdig innen slutten av studentens første semester. MAE-koordinatoren bistår studenten med å planlegge sitt studieprogram, og en akademisk rådgiver gir assistanse på studentens faglige kurs / kurs og gir karriere rådgivning.

Graderingspolitikk

En bestått karakter i et MAE kurs anses å være B eller høyere. En sviktende karakter er gitt for arbeid under det nivået. Maksimalt åtte timer C (2.0) karakterer gjelder for graden (karakterer av C- eller lavere er ikke akseptert), forutsatt at en minimum GPA på 3,0 er oppnådd på eksamenstidspunktet og en godkjent Studentbønn er på fil i Kontoret for rekord og registrering.

Gradskrav

Det er fire kjerneområdeskrav for MAE-graden:

Opptakskrav

Program undervist i:
Engelsk

Se 4 flere kurs fra University of Illinois Springfield »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Duration
40 timer
Deltid
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato