Chaminade universitet mba studenter kan nå fullføre hele sin MBA-program på nettet. Dette alternativet kan være ideelt for studenter som befinner seg utenfor øya, er i militæret, eller kan ikke komme til campus for alle sine MBA kurs. Alle sentrale MBA kurs tilbys på nettet minst én gang i løpet av hvert studieår. Mange, men ikke alle, er MBA valgfag også tilbys på nettet i løpet av året. Samarbeid med MBA rådgiver for å sikre at du er i stand til å fullføre online kurs i ønsket tidsramme.

Online MBA studentene ta MBA sentrale kurs pluss MBA valgfag.

FOUNDATION COURSES

Regnskap og kvantitative ferdigheter er en forutsetning for MBA-programmet. Disse forutsetningene kan fravikes for studenter som har fullført lavere kurs i økonomiske og ledelsesmessige regnskap og kvantitative metoder eller statistikk kurs med karakteren "B" eller bedre.

Transkripsjoner av søkere til MBA-programmet er anmeldt for å avgjøre om disse forutsetningene er oppfylt.

Chaminade tilbyr to grunnkurs for inn studenter som ikke har fullført de nødvendige kurs i regnskap og kvantitative metoder:

 • MBA 510 Finansregnskap for ledere
 • MBA 520 Analytiske ferdigheter for ledere

Studentene skal fullføre grunnlaget kurs i løpet av sine to første leddene i MBA-programmet.

KOREKURSER

Åtte (8) sentrale kurs er påkrevd. Kjernen kurs gir felles kunnskap som er nødvendig for å forberedelse for styring og ledelse ruller.

 • MBA 600 Ledende personer i Organisasjoner
 • MBA 601 Økonomisk analyse for ledere
 • MBA 602 Managerial etikk og beslutningsprosesser
 • MBA 610 Driftsregnskap
 • MBA 611 Managerial Finance
 • MBA 612 Bedriftsøkonomi Marketing
  eller
  MBA 730 Markedsføring
 • MBA 613 Human Resource Management
  eller
  MBA 617 Operations Management
 • MBA 800 Strategisk ledelse

Studenter med en betydelig faglig bakgrunn i et kjerneområde (normalt en større på lavere nivå) oppfordres til å be om å erstatte en mer avansert kurs for kjernen kurs.

VALGFAG

Fire (4) valgfag er påkrevd. Valgfag sette studentene i stand til å utvikle spesialiserte kunnskaper og ferdigheter i ett eller flere områder av interesse. Valgfag kan være fokusert på ett område, eller kan dekke en rekke emner. Når en kjerne kurs Området byr på et utvalg (MBA 613 eller MBA 617), kan en student tar begge og bruker en kurs for å oppfylle sentrale krav og den andre til å oppfylle valgfrie krav. Grunnkurs MBA510 og MBA520 må tas eller frafalles før melde i valgfag.

KONSENTRASJONER

MBA-programmet tilbyr to konsentrasjoner: Regnskap og ikke-for-Profit Management. Hvis en konsentrasjon som velges, må det deklareres med programmet kontoret og vil bli notert på studentens faste posten. Tolv studiepoeng innenfor konsentrasjons kurs må fullføres.

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurs fra Chaminade University of Honolulu »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato