Read the Official Description

Apollos universitet-School of Business tilbyr en 100% online Master of Business Administration MBA . Programmet er beregnet for studenter med en bachelor-nivå grad i business eller et beslektet felt. Speiling praktisering av vellykkede organisasjoner, emulerer vår MBA-program virksomheten miljøet, med vekt på praktisk kunnskap og teknologiske ferdigheter som kan settes til umiddelbar bruk. MBA-programmet er basert på 37 studiepoeng på høgare nivå kurs.

Apollos University er forpliktet til å gi personer med den høyeste kvaliteten på utdanningen som trengs for å avansere i sitt yrke. Nyutdannede av programmet er forberedt på å påta seg og lykkes i lederroller innenfor dagens forretningsverden. Programmet gir maksimal fleksibilitet og er utformet for å forbedre studentenes karrieremuligheter samtidig utvikle vellykkede og etiske forretningsledere.

MBA-grad programmet er utviklet for å møte behovene studentens pedagogiske ved å tilby en kvalitet avansert grad som vil gi studenten med verktøyene som trengs for å lykkes som leder i dagens forretningsverden. Det primære målet med programmet er å gi både praktiske og hands-on erfaring og tilbyr muligheter til å bygge nettverk med bedriftsledere i verdenssamfunnet.

Online MBA Degree Program Mål:

AU MBA akademiker vil være i stand til å oppnå følgende:

 • Oppfylle en lederrolle innenfor et forretningsmiljø ved hjelp av gode forretningsstrategier og mål.
 • Syntetisere en bred forståelse av de funksjonelle driften av ledelsesmessige regnskap, finans, økonomi, markedsføring, drift, supply chain management, menneskelige ressurser, informasjonssystemer, og organisatorisk ledelse.
 • Identifisere, analysere og løse komplekse ledelsesmessige problemer som krever avansert kritisk tenkning, teknisk forståelse, og beslutningstaking ferdigheter.
 • Bruke avanserte forskning ferdigheter, rapportskriving kompetanse og gruppeprosessferdigheter.
 • Påvirke organiseringen innenfor den globale forretningsmiljø.
 • Effektivt håndtere tverrkulturell virksomhet miljøer ved hjelp påvist lederskap og konfliktløsning metoder.
 • Tilrettelegge for strategisk planlegging gjennom bruk av forskning og lyd beslutningsprosesser.
 • Drive forretninger med høye etiske og faglige standarder.
 • Anvende teori og konseptuelt utviklede modeller innenfor forretningsmiljø.
 • Lede organisasjonen ved hjelp av oppdragsgivere som legger verdi ikke bare til lønnsomhet og produktivitet i bedriften, men også legge til verdi for aktørene, og kunder av organisasjonen.
 • Formulere karriere fremme kunnskap og ferdigheter som ledere og utøvere.

Nivå og type forskning Obligatorisk: Master nivå

Mestring og anvendelse av kvantitative og kvalitative virksomheten forskningsmetoder som involverer reelle case-studier og akademiske forskningsoppdrag i hele gjennomføringen av læreplanen for masterstudier.

Søke

Forbedre din karriere potensial ved å melde deg på dette 100% online Master of Business Administration MBA. Du kan lære mer om spesielle opptakskrav ved å kontakte oss for å be om mer informasjon. Avslutt søket etter en Online Master of Business Administration MBA ved Apollos University.

Program taught in:
Engelsk

See 8 more programs offered by Apollos University »

Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Open Enrollment
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Open Enrollment
Sluttdato
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
Sluttdato