Online ma i bærekraftig fred i den moderne verden

University for Peace

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Online ma i bærekraftig fred i den moderne verden

University for Peace

Den elektroniske Masterstudiet i Sustainable Peace in Contemporary verden engasjerer kompetente fagfolk og forskere for å løse presserende og komplekse globale problemer som angår menneskeheten. Hvert kurs i programmet aksjer en forpliktelse til etikk, grunnleggende menneskelige verdier, kjønn følsomhet og multikulturalisme.

Innholdet i den elektroniske MA beveger seg fra en studie av opprinnelsen til konflikten på det personlige, lokale, interne, og internasjonalt nivå til å fremme og praksis i fred. Programmet omhandler ansvar og kapasitet på alle sosiale sektorer, herunder viktige politiske og økonomiske institusjoner, samt det sivile samfunn og enkeltpersoner, og deres potensielle innvirkning på de miljømessige og sosiale aspekter av fred og konflikt. Ferdigheter for å opprettholde fred vektlegges gjennom hele studiet, herunder å analysere og forstå konflikter fra flere perspektiver.

Dette er et tverrfaglig nettbasert program, tegning på stipend og metoder fra hele akademia. Kompleksiteten i dagens verden, og utviklingen de siste tretti årene i forståelse fred og konflikt, krever en tilnærming som krysser grenser mens søker å skape nye progresjoner i hovedfeltet av studien.

Alle kursene er godt integrert i programmet, og bringer sammen moderne teorier og begreper, grundige case studies, beste praksis fra hele verden, lyd metoder, og de verdifulle bidrag selvfølgelig-tatt.

Søknadsfrist: Søknader mottas på rullerende basis. Studenter kan begynne MA-programmet ved starten av en ny kurs, etter godkjenning.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Åpen påmelding
Duration
Varighet
1 år
Heltidsstudier
Price
Pris
15,000 USD
Information
Deadline
Locations
Costa Rica - Ciudad Colón, San José Province
Studiestart : Åpen påmelding
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Åpen påmelding
Costa Rica - Ciudad Colón, San José Province
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen