Online MSc i forretningsanalyse

Generelt

Programbeskrivelse

University of Baths EQUIS-akkrediterte School of Management leverer denne MSc online med enheter som drives i samarbeid med IBM og SAS.

Utnytt data og fremrykk din karriere

Ved å bygge bro mellom data science og business management, Business Analytics online MSc utstyrer deg med de nødvendige tekniske ferdighetene og ekspertisen for å ta din karriere til neste nivå. Du får de strategiske, problemløsende og beslutningsferdighetene som er viktige i dagens forretningsverden, og åpner din karriere for en rekke spennende leder- og konsulentlivsanalytikerroller.

Dette 100% nettkurset er ideelt for yrkesaktive, og tilbyr en mulighet til å fokusere på både data og beslutningsanalyse. Dette er nøkkelen til å gi deg et konkurransefortrinn i en verden der data er avgjørende for å løse problemer i nesten alle bransjer og arbeidsplasser.

Finne ut mer

Gjør data til innsikt

Det er en ting å identifisere og hente ut innsikt fra uendelige datastrømmer, men det er en annen ting å utnytte big data som et praktisk verktøy for å drive reell endring. Med en sterk vekt på å produsere og anvende datainnsikt, utforsker Business Analytics online MSc en rekke enheter som data mining, machine learning og business intelligence.

I stedet for å bo på spekulativ beslutningstaking, fokuserer skolen på matematikkbasert reseptbelagte analyser, og hjelper deg med å forankre arbeidet ditt i den virkelige verden. Du vil få verdifull kunnskap for å utfylle din forretningserfaring, og hjelpe deg med å takle de daglige utfordringene i en rekke bransjer.

School of Management er også rangert som femte av alle UK-baserte kurs for forretningsanalyse av QS Business Masters Rankings 2020. Dette gir deg tillit til at tidsbruk med University of Bath er godt brukt tid.

Lære mer

Interaktiv læring på nettet

Du lærer via oppslukende videomateriale og realistiske case-studier, i tillegg til å dra nytte av direkte og regelmessig kommunikasjon med andre studenter og forelesere.

Online MSc Business Analytics gir deg ikke bare en dypere forståelse av datavitenskap, den utstyrer deg med forretningslyst til å ta datainnsikt ut i livet og ta karrieren din til neste nivå.

128874_128831_MSc_Brochure_2019-197sizeddown.jpg

Inntakskrav

  • Vanligvis bør du ha en første- eller andreklasse-bachelorgrad i et kvantitativt fag. I tillegg trenger du et programmeringsspråk til generell bruk.
  • Internasjonale studenter: Søkere må ha en IELTS-poengsum på 7,0 med ikke mindre enn 6,5 i ethvert band.

Oppgrader ditt karrieremuligheter med University of Bath

Ta kontakt med oss ​​for mer informasjon.

Sist oppdatert jan. 2020

Om skolen

Our mission is to deliver world-class research and teaching, educating our students to become future leaders and innovators, and benefiting the wider population through our research, enterprise and in ... Les mer

Our mission is to deliver world-class research and teaching, educating our students to become future leaders and innovators, and benefiting the wider population through our research, enterprise and influence. Minimér