Les den offisielle beskrivelsen

Bli med i en av de raskest voksende næringene i Storbritannia, med en online MSc i datalogi, fra University of Bath. I 2022 vil mer enn 500 000 mennesker være nødvendig for å fylle stillinger i de tre høyest kvalifiserte gruppene i den digitale arenaen. Universitetet i Bath anerkjenner viktigheten av å utvikle elite datavitenskapsfagfolk, og dette kurset gir deg muligheten til å oppgradere kunnskapen din og bytte jobb, uansett om du vil være en programvareutvikler eller en teknisk analytiker.


Verdensledende akademikere

Universitetet i Bath tilbyr arbeidsansatte, eller de som ikke har tidligere erfaring, med sporet, praksisbasert undervisning, som har som mål å inspirere deg og gjøre deg klar for en karriere innen datavitenskap. Gjennom å studere online datavitenskap grad vil du bli undervist av inspirerende forskning akademikere, hvis arbeid fører vei i AI, Human-Computer Interaction og cybersecurity. Det er på grunn av dette at mange av universitetsstudentene har sikret stillinger med store selskaper som Electronic Arts, Nokia og KPMG, og du kan følge i deres fotspor.

I dette kurset vil du lære og forstå kjerneteorier og praksis i datavitenskap, utvikle en solid kunnskapsbase. Du vil forstå kjerne datateknologi teorier og praksis og, viktigst; være i stand til å tenke kritisk, aktivt bidra til kjennskapet i bransjen og virkelig presse grensene med kode.


Banebrytende industriinnsikt

Universitetet i Bath leder opp Institutt for koding, et initiativ bestående av universiteter og bedrifter forpliktet til å plugge den digitale ferdighetskløften. Dette initiativet bidrar til å utvikle ferdigheter der de er mest trengte for å skape neste generasjon digitale spesialister.

Med 40 millioner pund i finansiering er instituttets visjon å styrke utdanning og ansettbarhet for alle lærere og sikre at arbeidsgivere og enkeltpersoner får tilgang til de ferdighetene de trenger for å konkurrere i den globale digitale økonomien. Dette initiativet betyr at University of Bath er ideelt plassert for å hjelpe deg med å utvikle de ferdighetene arbeidsgivere trenger mest, for å fremme dine karrieremål.

Inntakskrav

  • Vanligvis bør du ha en første eller andre klasse bachelorgrad eller internasjonal tilsvarende. Pluss A-nivå matematikk (eller minst en bestått matematikk enhet på grad nivå)
  • Internasjonale studenter: Søkere må ha en IELTS score på 6,5 med ikke mindre enn 6,0 i et hvilket som helst bånd.

Oppgrader ditt karrieremuligheter med University of Bath

Ta kontakt med oss ​​for mer informasjon.

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurs fra University of Bath Online »

Sist oppdatert February 26, 2019
Dette kurset er Nettstudier
Startdato
april 2020
Duration
3 år
Deltid
Deadline
Etter sted
Etter dato