Les den offisielle beskrivelsen

Online MSc International Business

Forbered deg på ferdighetene til å takle utfordringene i internasjonal virksomhet og utmerke seg i din valgte karriere.

Få et globalt forretningsperspektiv

Vår online MSc International Business fra Birmingham Business School har blitt utviklet for å forberede nyutdannede (og de i de tidlige stadiene av deres karrierer) for utfordringene i ledelsen i virksomheten ved å tilby en rekke praktiske ferdigheter for å bidra til å fortsette i dagens konkurransedyktige forretningsmiljø . Kurset gir studentene muligheten til å lære praktiske ferdigheter og dra nytte av en mangfoldig læreplan som leveres av internasjonalt respekterte eksperter, slik at elevene kan fortsette i dagens konkurransedyktige forretningsmiljø. Gjennom erfaringslæring vil kurset hjelpe deg med å sette pris på prinsippene for global virksomhet, og gi deg mulighet til å bli mer allsidig og vellykket i virksomheten

Kurset drives av den globalt anerkjente Birmingham Business School, som har tre-kronen akkreditering fra Association of MBAs (AMBA), Association for Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) og European Quality Improvement System (EQUIS), som bekrefter vår elite posisjon sammen med bare en håndfull av verdens handelshøyskoler. Tidligere kalt Årets Universitet for Graduate Employability, forstår vi verdien av karriereutvikling. Fra begynnelsen gir vi elevene tilgang til sysselsettingsråd fra våre Karriere i Business Team og gir direkte støtte til et CV og intervjuforberedelse - alt for å bidra til å forbedre karrieren videre. Med full nedsenkning i det internasjonale studentfellesskapet, vil du fullføre kurset med et mangfoldig sett av globale synspunkter og ideer, samt et sterkt internasjonalt nettverk av kontakter for å hjelpe deg med å bygge muligheter gjennom hele karrieren din.

"Med en MSc i Internasjonal Business er alternativene mine ikke begrenset da dette kurset tillater alle som studerer det til å jobbe i karrierefelt som; Markedsføring, import og eksport, økonomi, entreprenørskap og logistikk (bare for å nevne noen). Universitetet i Birmingham bruker en god "hands-on" tilnærming til undervisning online - enten gjennom online-økter, via e-post eller Skype. Det er også gode nettverksmuligheter som kommer fra å studere online - det mest effektive jeg tror er gjennom de ulike gruppeprosjektene. Jeg har vært svært fornøyd med universitetet i Birmingham og deres kurstilbud. "

Safiya Carroll, Porteføljeforbedrer, Barita Investments Limited, Jamaica

Opplev saker

For å utvide din kunnskap om moderne forretningsstrategi og -prinsipper, læres kurset av et utvalg av ledende eksperter fra ulike bransjer, hver med spesialist på eget felt. Alle våre lærere abonnerer på teorien om at direkte erfaring er nøkkelen til å lære og å forbedre din selvtillit.

Vår virtuelle læringserfaring inkluderer følgende fordeler:

  • Video forelesninger designet og levert av våre anerkjente lærere
  • Interaktive oppgaver som gjør at du kan delta i gruppearbeid
  • Real-life case studies tilbyr deg ferdigheter som kan brukes umiddelbart
  • Sosial samhandling med jevnaldrende, professorer og veiledere for å gjøre deg mer tilkoblet
  • Digitale ressurser for å hjelpe deg med å registrere deg, løse tekniske henvendelser og utvikle din karriere

Inntakskrav:

  • Minst en høyere videregående grad eller høyere utdanning fra et britisk universitet eller tilsvarende 3,0 GPA
  • To referanser
  • En redegjørelse for hensikt

Internasjonale studenter: Med unntak av Graduate Diploma Students må søkere ha en IELTS score på 6,5 med ikke mindre enn 6,0 i et hvilket som helst band.

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurs fra University of Birmingham Online »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Juli 2019
okt. 2019
Duration
30 måneder
Deltid
Pris
13,260 GBP
* Prisene kan endres hvert studieår for å være i tråd med inflasjonen.
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Juli 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
mars 2020
Sluttdato
Søknadsfrist