Ta vare på entreprenørskap og led dine egne forretningsinitiativer med University of Baths online MSc Entrepreneurship Management and Innovation. Test dine gründerideer med veiledning fra ekspertholdere, og bli inspirert av gjestens høyttalere til å lede dine egne forretningsinitiativer.


Interaktiv online læring

Med den vellykkede, banebrytende MSc Entrepreneurship Management and Innovation på nettet, gjør virtuell klasseteknologi kurset så underholdende som kurset på stedet og gir den ekstra fordelen av å kunne skreddersy din grad rundt ditt arbeid og personlige liv. Så, uansett hvor du velger å studere, vil du alltid være forlovet med forskningsledende undervisning og ha full støtte fra verdensledende forelesere.


Hone din entreprenørånd

Dette entreprenørskapskurset gir mange muligheter til å forfine tankene dine og forbedre resultatene dine, noe som vil oppmuntre deg til å utvikle gjennom peer-samarbeid, moderne forskning og den nyeste bransjetankingen. Ledelsen er ledet av et lidenskapelig team av akademikere som står i forkant med de nyeste forretningstrender og tilbyr kompetanse utviklet gjennom mange års praktisk erfaring; Det er gjennom deres veiledning at du vil finpusse din banebrytende ånd og lære å bringe selv de mest ekstraordinære ideene til livet.

I tillegg til Universitetet i Baths # 6-rangering ved The Guardian University Guide 2019 og Gold i TEF-rammeverket 2017 undervisningsekspedisjon, er School of Management også EQUIS akkreditert. Dette gir deg selvsikkerhet om at tiden brukt med Universitetet i Bath er tid brukt godt.

Online kurset tilbyr alt du trenger for å bruke dine ideer og spydspesialitetsinitiativer, eller til og med starte din egen bedrift. Du vil lære de sentrale prinsippene og ideene som jobber i stor bedrift, og hvordan du bruker dem effektivt i den virkelige verden. Det er denne dedikasjonen til å la ideene dine utvikle seg og gi veiledning i hvordan de skal søke dem i den virkelige verden, som betyr at 100% av MSc-kandidatene i skolen er ansatt innen seks måneder, ifølge The Times og Sunday Times.

Inntakskrav

  • Vanligvis bør du ha en første eller andre klasse bachelorgrad eller internasjonal tilsvarende.
  • Internasjonale studenter: Søkere må ha en IELTS-score på 7,0 med ikke mindre enn 6,5 i et hvilket som helst band.

Ta innovasjonen til liv med Universitetet i Bath


Ta kontakt med oss ​​for mer informasjon.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 2 flere kurs fra University of Bath Online »

Sist oppdatert Februar 26, 2019
Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Duration
27 måneder
Deltid
Deadline