Oversikt

Kurset vil tillate deg å forstå teorier om læring som støtter effektiv bruk av digitale verktøy, samt utvikle ferdigheter til å bruke og evaluere teknologier som for øyeblikket er tilgjengelige og se på fremtidige utviklinger i feltet.
Som digital lærer selv vil du ha nytte av å lære om teorier og praksis i digital utdanning, samtidig som du kan forholde deg til din egen opplevelse.
Som en online lærer har du regelmessige gruppediskusjoner som kan koble deg til fagfolk i andre land med nye perspektiver. Gjennom hele kurset vil du ha nytte av ekspertisen til fagpersonalet og også å lære av medarbeidere.
I et felt hvor forskning ofte kan overordne konklusjoner fra kortsiktige tiltak, vil du lære å kritisere tilnærming til forskning og utvikle ferdigheter til å utføre forskning og evalueringer i dine egne faglige innstillinger, både under og etter programmet.

Kursinnhold

Programmet vil gi deg grundig kunnskap, ferdigheter, perspektiver og gjeldende forskning innen digital utdanning. Du vil få muligheter til å søke og reflektere over denne nye kunnskapen i forhold til både din egen læring og dine faglige sammenhenger.

Modulene vil sikre et sterkt fundament i form av trening for digital utdanning og forskningsmetoder, samt å vurdere dataanalyse og tilhørende etikk som blir stadig viktigere. I tillegg lærer du hvordan du planlegger, utvikler og evaluerer digitale læringsressurser, slik at kurset er praktisk i Outlook og kan brukes direkte i arbeidsbaserte sammenhenger.

Kursstruktur

Dette er typiske moduler / komponenter som studeres og kan endres fra tid til annen.

moduler

År 1

Obligatoriske moduler

 • Utdanning i et digitalt samfunn
 • Digital utdanning i praksis

År 2

Obligatoriske moduler

 • Forskning på digital utdanning
 • Utforming av digital utdanning
 • Avhandling i digital utdanning

Læring og undervisning

Undervisningsmetoder vil inkludere innholdsleveranse gjennom online lyd-, video- og tekstforedrag samt nettlesing og tilleggsressurser. I tillegg vil det bli ukentlige (synkrone) seminarer for gruppediskusjon og studentstøtte pluss ukentlige asynkrone gruppeaktiviteter ved hjelp av en rekke digitale verktøy. Denne interaksjonelle tilnærmingen vil ikke bare utdype læring, men også gi en følelse av fellesskap som du vil kunne bygge relasjoner med medstudenter.

evaluering

Hver modul vil ta en annen tilnærming til vurdering, slik at du får praktisk erfaring med å presentere informasjon ved hjelp av en rekke digitale teknologiverktøy. For eksempel kan du bli bedt om å presentere arbeid som en plakat, en multimodal presentasjon, et nettsted, en lydpresentasjon med spørrekonkurranser eller en video.

For studenter i land hvor fjernundervisningskvalifikasjoner vil bli anerkjent bare hvis noen moduler inkluderer formelle skriftlige eksamener, vil det være mulighet, på opptil to moduler, å sette en tradisjonell eksamen i stedet for kursoppgave, vennligst kontakt oss for mer informasjon om nødvendig.

Inntakskrav

En 2: 1 æresgrad pluss bevis på relevant yrkeserfaring.

Relevant yrkeserfaring kan omfatte undervisning (på alle nivåer), utdanningsledelse, tilsyn eller administrasjon, programvareutvikling, utdanningspublisering, utdanningsmedier og roller som involverer implementering, støtte eller styring av pedagogisk teknologi. Annen faglig erfaring kan være relevant, og hvert tilfelle vil bli vurdert på grunnlag av det.

Engelskspråklige krav

IELTS 6,5 totalt, med ikke mindre enn 6,0 i et emne. For andre engelske kvalifikasjoner, les engelskspråklige kvalifikasjoner.

Hvordan søke

 • Internasjonale studenter: 30. juni
 • UK / EU-studenter: 31. juli

Dokumenter og informasjon vi trenger inkluderer:

 • Originale eller sertifiserte kopier av dine transkripsjoner
 • Opprinnelige eller sertifiserte kopier av eksamensbeviset
 • Original eller sertifisert kopi av dine IELTS / TOEFL-resultater (hvis engelsk ikke er ditt morsmål)
 • Detaljer om to dommere.

avgifter

For siste informasjon om avgifter, se vår hjemmeside: https://courses.leeds.ac.uk

Stipendier og økonomisk støtte

Hvis du har talent og kjøring, vil vi at du skal kunne studere med oss, uansett dine økonomiske forhold. Det kan være hjelp til studenter i form av lån og ikke-tilbakebetale tilskudd fra universitetet og fra regjeringen.

Karrieremuligheter

Dette programmet er utformet for å gi deg ferdigheter og kunnskaper for å oppnå profesjonell utvikling. Noen studenter vil kunne søke om kampanjer eller høyere nivåer innenfor eksisterende karriereveier, mens andre vil kunne endre karriereveiledning, for eksempel til CPD-tilbud, utdanningsprogramvareutvikling eller heltidslearingsteknologi.

Forskningsmetoder trening vil også være svært nyttig for å forbedre din egen profesjonell praksis og dermed deres institusjoner, og kunne føre til doktorgrad hvis ønskelig.

Karrierehjelp

Vi oppfordrer deg til å forberede din karriere fra dag ett. Det er en av grunnene til at Leeds-kandidatene er så ettertraktede av arbeidsgivere.

Karriere senteret og ansatte i fakultetet gir deg en rekke hjelp og råd for å hjelpe deg med å planlegge din karriere og ta velinformerte beslutninger underveis, selv etter at du har oppgradert.

Program undervist i:
Engelsk
Sist oppdatert October 15, 2018
Dette kurset er Nettstudier
Startdato
sep. 2019
Duration
24 måneder
Deltid
Heltid studier
Deadline
Juni 30, 2019
International students
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Juli 31, 2019
UK/EU students
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Juni 30, 2019
International students

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Juni 30, 2019
International students
Sluttdato
Søknadsfrist
Juli 31, 2019
UK/EU students
Sluttdato