Online MA i journalistikk

Generelt

Programbeskrivelse

127538_forLP196.jpg

I en raskt utvikling digital tid, modeller av journalistikk produksjon og distribusjon er i stadig endring. Dagens journalister må tenke radikalt, lære å tilpasse seg og utnytte nye former for nyhetsmedier og være flytende med viktige kreative verktøy som brukes til å produsere overbevisende nyhetsinnhold i forskjellige formater - tekst, video, LIVE LIVE-nyheter.

Gjennom denne mastergraden vil du kritisk engasjere deg i medias 'disruptors', utvikle forståelse for det skiftende forholdet til journalist og publikum og få innsikt i utfordringene som kunstig intelligens, big data og 'churnalism' gir. Du bør finne deg selv testet og bedt om å sikte høyt når du blir rustet til å jobbe uavhengig fra hvor som helst i verden.

Tittel: MA Journalism
Tildelingsorgan: Falmouth University
Nivå: 7
Studiemåte: online, deltid
Varighet: To år

Masters degree sammendrag

Dette kurset læres av ledende journalister som har erfaring med å håndtere fordelene og utfordringene ved å jobbe i internasjonal sammenheng, og gir deg muligheten til å kultivere et innovativt og entreprenørskapende tankesett. Når du fokuserer på datajournalistikk, sosiale medier og innvirkning på historiefortelling, har dette programmet som mål å legge til rette for at innovatører er basert på de beste standardene for journalistikk.

Du vil:

 • Utvikle ferdighetene dine som en kreativ og teknisk smidig sakprosa for å jobbe selvstendig som journalist
 • Lær hvordan du lager overbevisende nyheter for formidling på flere innholdsplattformer med et globalt publikum i tankene
 • Oppdag hvordan du kan trives og innovere i den internasjonale digitale nyhets- og kommunikasjonsbransjen
 • Utnytt verktøy fra sosiale medier og datajournalistikk, og utvikle en kritisk forståelse av de skiftende politiske, sosiale og industrielle miljøene som journalister må operere over hele verden.

Hvem er dette kurset for?

Du vil være:

 • Interessert i nyheter, aktuelle saker, politikk, skriving, kreativt innhold, rapportering, redigering, innholdsproduksjon, medieplattformer, kommunikasjon
 • Drevet, forstyrrende, en global tenker, en forsker, innovativ, til teknisk, samarbeidsvillig, analytisk, en kritisk tenker, nysgjerrig, etisk, en historieforteller.

Du kan være:

 • Ønsker å forstå markedene for nyhetsjournalistikk for å fungere som en effektiv selvstendig næringsdrivende
 • Jobber innen innholdsmarkedsføring, innholdsproduksjon eller en midtkarrierejournalist i nyhetspublikasjoner og ønsker å ta karrieren til nye høyder
 • Ønsker å teste nye ideer, utfordre tradisjonelle former for journalistikk og kritisk vurdere effektiviteten til nåværende medieforstyrrere
 • Ser for å utvikle selvtillit og ferdigheter til å jobbe med virkelige, nyhetsprosjekter over landegrensene
 • Interessert i kommunikasjon og PR og vil forstå prosessene som er involvert i nyhetsjournalistikk
 • Uteksaminert fra en bachelorgrad i et annet felt og vil forgrene seg til journalistikk
 • Ser du etter å befeste dine eksisterende evner, forstå din nåværende praksis og utvikle forsknings-, historiefortelling- og forretningsevner for å bli en kreativ og reflekterende utøver.

Kursinnhold

Du må fullføre fire 30-kreditt moduler og ett 60-kreditt prosjekt (totalt 180 studiepoeng). Alle moduler på emnet er obligatoriske og må bestås for å fullføre prisen.

Kjernemoduler
Kreativ profesjonell praksis 30
Mobiljournalisten 30
Journalism Innovation and Enterprise 30
Audiovisuell historiefortelling 30
Stort prosjekt 60

vurderinger

Alle vurderinger tas og leveres online.

Vurderingsmetoder for MA-journalistikken kan typisk omfatte:

 • Skriftlige oppgaver (ingen eksamener)
 • Porteføljer av redaksjonelt arbeid, presentasjoner, prosjekter, reflekterende tidsskrifter, kritiske essays, rapporter og et sluttprosjekt.

Inntakskrav

 • En utdanning eller tilsvarende nivå 6
 • Bevis på ferdighet i engelsk (minimum samlet poengsum på IELTS 6.5 med minst 6,0 i Lesing, skriving, tale og lytting eller TOEFL IBT (Internett-basert test) med minimum 88 totalt sett og minst 21 i alle 4 komponentene).

Vi godtar også en rekke tilsvarende anerkjente kvalifikasjoner i engelsk. Kandidater uten grad eller formell utdanning oppfordres fortsatt til å søke.

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Established in 1902, we’ve previously been the Falmouth School of Art, Falmouth College of Art and Design and the University College Falmouth.

Established in 1902, we’ve previously been the Falmouth School of Art, Falmouth College of Art and Design and the University College Falmouth. Minimér
Saint Ives