Les den offisielle beskrivelsen

Online MA Law (I-MA Law) - Deltid

Vår I-MA Law er et online kurs designet for ikke-juridiske kandidater som ønsker å få en juridisk kvalifikasjon på Master's Level. Dette er et online kurs, med mulighet til å studere over ett eller to år. Du lærer praktiske juridiske ferdigheter som analyse og kritisk evaluering, sammen med en rekke overførbare attributter som forsknings- og presentasjonsferdigheter.

Vårt strukturert kurs leveres online av kvalifiserte advokater. Vårt rykte for undervisningskompetanse er fremhevet av vår Gold-rangering fra den britiske regjeringsledede Undervisnings Excellence Framework (TEF) for konsekvent å levere enestående undervisning, læring og utfall for våre studenter.

Etter gjennomføring av kurset får du muligheten til å utvikle studiene for å bli advokat eller barrister i Storbritannia, mens du får en mesterpris, som vil være svært attraktiv for arbeidsgivere i en rekke fagområder. Dette kurset er det perfekte valget hvis du vil studere online og ønsker å holde karrierealternativene åpne.

Du har tilgang til vår prisbelønte Employability Service for å hjelpe deg med å finne arbeid fra det øyeblikket du godtar stedet. Det har en enestående track record for å finne studentene den rette karriereveien som passer dem, enten i juridisk sektor eller i bredere næringsliv.

Kurskrav

Studentene må ha en lavere grad (eller tilsvarende) på 2: 1 eller høyere i en hvilken som helst disiplin.

Utenlandske kandidater og modne ikke-kandidater:

  • Vennligst send dine kvalifikasjoner gjennom til Admissions team som kan gi råd om din kvalifisering til kurset
  • Hvis du bestemmer deg for at du ønsker å gå videre til BPTC, må du søke om et sertifikat for akademisk stående fra Bar Standards Board (BSB).

Hvis du har fullført en grad utenfor Storbritannia, og du ikke kommer fra et flertall engelsktalende land:

  • En sertifisert kopi av noe dokument som viser deg er kvalifisert på engelsk på CEFR nivå B2 eller høyere i hver av de fire komponentene i språkopplæring.

Internasjonale studenter: Et engelsk språknivå tilsvarende IELTS 6,5 med minst 6,0 i hver komponent.

Vi tilbyr også et engelskspråklig kurs for studenter som trenger å forbedre sine engelskspråklige ferdigheter for å møte IELTS-kravene for oppføring på kurset.

Program undervist i:
Engelsk

Se 3 flere kurs fra The University of Law Postgraduate Programmes »

Sist oppdatert October 31, 2018
Dette kurset er Nettstudier
Startdato
sep. 2019
Duration
21 måneder
Deltid
Pris
10,600 GBP
Innenriks: Fra £ 10.600. Internasjonalt: Fra £ 10.600
Deadline
Etter sted
Etter dato