Online Legal Studies Bachelorgrad

The Bachelor of Science (BS) i Legal Studies forbereder studenter som er interessert i å anskaffe en helhetlig forståelse av det juridiske systemet som gjelder domstolene og advokater. Programmet dekker store temaer i juridiske studier i sentrale kurs, etter som elevene kan deretter fokusere på bestemte områder av interesse gjennom valgfag. For studenter som ønsker å bli paralegals på advokatfirmaer, juridiske avdelinger, offentlige etater og ideelle organisasjoner, eller å fortsette videre til juridisk masterstudier, vil dette bachelorprogrammet gi et grunnlag for deres utvikling faglig og karrieremessig.

PROGRAM MÅL

Etter vellykket gjennomføring av Bachelor of Science in Legal Studies studium skal studentene kunne:

  1. Kommunisere effektivt og anvende begreper fra et bredt spekter av juridiske fagområder, så vel som andre disipliner som forretninger, sosiologi og kommunikasjon, til sine tildelte oppgaver i en lov-relaterte miljø.
  2. Utføre juridisk forskning og skriving oppgaver ved hjelp av nettet og i-person bibliotekressurser for et bredt spekter av juridiske problemer.
  3. Redigere og finpusse tidligere utarbeidet juridiske dokumenter for å imøtekomme endrede omstendigheter og endringer i lov.
  4. Utstillings ferdigheter i å skrive brev, notater og annen kommunikasjon.
  5. Forberede og skrive juridiske notater, bevegelser og andre rettsdokumenter for vurdering av en advokat.
  6. Utkast interoffice notater i den hensikt å gi råd eller informere tilsyn advokater.
1
Program undervist i:
Engelsk

Se 11 flere kurs fra Abraham Lincoln University »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
sep. 2019
Duration
8 semestre
Deltid
Pris
30,000 USD
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato