Online Graduate Diploma of Psychology (Bridging)

Generelt

Programbeskrivelse

 • Kursens varighet: 20 måneder på deltid
 • Kursavgift: $ 2 950 per emne. FEE-HELP er tilgjengelig.
 • Perioder i løpet av kurset: januar, mars, mai, juli, september, oktober
 • Kursemner: 10

Bli en ekspert på det bredere felt av psykologi

En raskt skiftende verden og et økende behov for å forstå den menneskelige hjernen har skapt mange muligheter innen psykologi. Fagpersoner med menneskesentrerte roller og ambisiøse registrerte psykologer har muligheten til å utvikle sine ferdigheter og nå sine karrieremål med JCUs 100% Online Graduate Diploma of Psychology (Bridging).

Disse endringene har en positiv innvirkning på veksten i industrien, siden antallet personer som jobber som psykologer i Australia forventes å vokse med 30% fra 37 500 i 2018 til 48 800 innen 2023. *

En pragmatisk og allsidig kvalifisering

Denne graden kan være det første springbrettet i veien for å bli en praktiserende psykolog ^. Alternativt kan studentene bruke denne graden for å utfylle sine nåværende roller i en rekke bransjer, inkludert markedsføring, menneskelige ressurser, utdanning, sosialt arbeid og rådgivning.

Graduate Diploma of Psychology (Bridging) gir grunnleggende kunnskap om psykologiens historie og utvikler dine faglige ferdigheter for å anvende moderne psykologi for å løse samfunnsbaserte utfordringer. Det er designet for å hjelpe nyutdannede til å lykkes i en kompleks verden og for å levere bedre kundetjenester.

* Kilde: joboutlook.com.au
^ Søknad om akkreditering hos APAC pågår

Hvorfor velge JCU Online Graduate Diploma of Psychology (Bridging)?

JCU Online Graduate Diploma of Psychology er en moderne og praktisk kvalifisering designet for fremtiden. Du vil utvikle profesjonelle ferdigheter, lære om nye trender innen psykologi og studere en rekke moderne fag.

Et springbrett for å bli en registrert psykolog

Denne kvalifiseringen er en Pathway til videre studier for de som ønsker å endre sin karriere for å bli psykolog. Dette kan omfatte karriere Pathways som generelt eller klinisk psykologi, klinisk nevropsykologi, rettsmedisinske psykologi og organisasjonspsykologi.

En vei videre i menneskesentrerte yrker

Det er også for fagpersoner i menneskesentrerte yrker som er fokusert på karrierevekst og ønsker ferdighetene for å hjelpe dem til å oppnå mer i nåværende og fremtidige roller. Dette kan omfatte undervisning, menneskelige ressurser, markedsføring, rådgivning, sosialt arbeid og rådgivning.

Inntakskrav

For å være kvalifisert for å melde seg på online Graduate Diploma of Psychology (Bridging), må søkere ha:

 • Fullførte en bachelorgrad i alle fagområder.
 • Søkere med ikke-engelsktalende bakgrunn må oppfylle kravene til språkkunnskaper i Band 1– Plan II i JCU-opptakspolitikken.

Hvis du har spørsmål om de ovennevnte oppføringskravene for online Graduate Diploma of Psychology (Bridging), kan du gjerne snakke med en av våre påmeldingsrådgivere.

Forstå samtidens psykologidisipliner

Utvikle en omfattende forståelse av moderne teoretiske perspektiver av psykologi, deres filosofiske og historiske utvikling og deres sammenkobling.

Har tillit ved bruk av data og teknologi

Utvikle ferdighetene dine i å bruke teknologi og statistiske metoder for å lette forskningen, klientomsorgen og samfunnets resultater, og forbedre karrieren din i et stadig mer digitalt og datadrevet felt.

Få et globalt perspektiv

Dette kurset er designet for å samkjøre med FNs mål for bærekraftig utvikling, og gir deg et kommunikasjonsverktøysett for å løse problemer i forhold til utfordringene fra de forskjellige befolkningen i forskjellige samfunn.

Hva du vil studere

Du vil studere et bredt spekter av fag som er unike for Graduate Diploma of Psychology (Bridging) ved JCU Online, inkludert miljøpsykologi og helse, velvære

Studer 10 online fag over 20 måneder, som du kan begynne på hvilken som helst av de seks studieperiodene gjennom året.

Graduate Diploma fag

 • Sosial psykologi
 • Individuelle forskjeller i personlighet
 • Psykologien helse, velvære og spenst
 • Menneskelig utvikling over hele livet
 • Psykologiske forstyrrelser og intervensjoner
 • Læring, minnekognisjon og språk
 • Nevrovitenskap og de biologiske baser av atferd
 • Miljøpsykologi og bærekraftig fremtid
 • Prinsipper for rådgivning
 • Forskning og statistikk for psykologi

Personlig støtte for din suksess

JCU Online Graduate Diploma of Psychology (Bridging) er designet for å gi best mulig læringsopplevelse for studentene. Du har tilgang til en-til-en-støtte fra en dedikert suksessrådgiver. De vil være der fra begynnelsen helt gjennom studiene dine, holde deg motivert og på sporet for å nå dine mål.

For å hjelpe deg å lære mer effektivt og effektivt, har du også tilgang til live interaktive økter med veiledere og klassekamerater - uansett hvor du er.

JCUs innovative og interaktive læringsmiljø, med video, lyd, diskusjonsforum, chatfora og vurderinger er en smart og effektiv måte å lære på nettet.

Sist oppdatert sep. 2019

Om skolen

James Cook University is a world-leading university based in tropical Australia. For more than 50 years, we've been helping our students gain the skills they need to propel their careers and make a di ... Les mer

James Cook University is a world-leading university based in tropical Australia. For more than 50 years, we've been helping our students gain the skills they need to propel their careers and make a difference in their communities. Minimér
Australia Online