Online Digital Leadership & Innovation Course

Generelt

2 steder tilgjengelige

Programbeskrivelse

I dagens digitale verden er det viktig at ledere forstår de forstyrrende teknologiene som former økonomien og har ferdighetene til å gripe mulighetene de skaper for sin virksomhet. BrainStation 's Digital Leadership & Innovation Certificate Course er designet for å avmystifisere de nyeste teknologiene og trendene mens de lærer rammene som brukes av ledende selskaper over hele verden for å drive innovasjon. Lært av erfarne digitale ledere med en oversikt over suksess innen digital transformasjon, gir dette kurset nye og fremtidige bedriftsledere mulighet til å utnytte teknologi og drive digital transformasjon i sin virksomhet.

Hva du vil lære

Forstå og utnytt forstyrrende teknologi

Eliminer forvirringen rundt de forstyrrende teknologiene som påvirker bedrifter over hele verden. Forstå deres evner og hvordan de gjør det mulig for nye forretningsmodeller å drive digital transformasjon.

Bruk designtenking på digitale muligheter

Lær designtenking og hvordan den brukes til å identifisere og utføre innovasjonsmuligheter, uavhengig av bransje eller virksomhet.

Lær å lede digital transformasjon

Alle ledere trenger å vite hvordan de kan utnytte digital transformasjon for å muliggjøre rask innovasjon gjennom anvendelse av teknologi. Lær hvordan du klarer deg gjennom forstyrrelser med tverrfunksjonelle team, digital veikartlegging og smidige prinsipper.

Lær av ledende gjesteforelesere i bransjen

BrainStation studenter får tilgang til eksklusive gjesteforelesninger og paneldiskusjonseventer ledet av noen av verdens ledende fageksperter og fagpersoner.

Bli med i et fellesskap av profesjonelle i verdensklasse

Når du tar et BrainStation kurs, lærer du det aller beste. Meld deg på i dag for å benytte deg av et globalt nettverk av instruktører og studenter ved noen av de mest innovative organisasjonene i verden.

Hva studentene våre sier

"Min erfaring på BrainStation var intet mindre enn fantastisk. Ansatte er ekstremt profesjonelle, innsiktsfulle og imøtekommende. Fasilitetene er fantastiske og skaper et ideelt miljø for både læring og nettverk. Jeg vil absolutt vurdere å ta et nytt BrainStation kurs for å fortsette min profesjonelle utvikling . "

David, Google

"Den beste delen av min erfaring med BrainStation var de gode instruktørene og det godt organiserte kursmaterialet. Jeg var veldig imponert over hva vi gjorde i klassen, som var veldig fokusert på praktiske prosjekter."

Sonny, kursrapport

"Jeg har tatt flere fagutviklingskurs, og BrainStation har uten tvil vært min favorittopplevelse ... lærerne er profesjonelle i bransjen og ser ut til å være villige til å ta ekstra tid utenfor klassen for å sikre at du holder deg oppe hastighet."

Ashleigh, bytte

Fleksible betalingsalternativer

BrainStation tilbyr noen av de mest konkurransedyktige betalingsalternativene for digital læring, med en rekke fleksible planer og stipendmuligheter.

Sist oppdatert okt. 2020

Om skolen

BrainStation is the global leader in digital skills training, empowering students and professionals to succeed in the digital age. Established in 2012, BrainStation has worked with over 500 instructor ... Les mer

BrainStation is the global leader in digital skills training, empowering students and professionals to succeed in the digital age. Established in 2012, BrainStation has worked with over 500 instructors from the most innovative companies, developing cutting-edge, real-world digital education that has empowered more than 100,000 professionals and some of the largest corporations in the world. Minimér
New York , Toronto , Vancouver + 2 Mer Mindre