Online Bachelor of Science (BS) i offentlig sikkerhetsadministrasjon

Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Online Bachelor of Science (BS) i offentlig sikkerhetsadministrasjon

Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Trinn opp. Vær en helt.

Offentlig sikkerhet innebærer forebygging og reaksjon på enhver krise som kan true individuelle borgere. Yrker på dette feltet inkluderer politibetjente, brannmenn, EMS-personell og lederstillinger innen medisinsk og helsetjenester og beredskap. Feltet for offentlig sikkerhet omfatter implementering av taktikk som fungerer som livs sikkerhet, eiendomsbeskyttelse og hendelsesstabilisering. Offentlige sikkerhetspersonell må ha forståelse for gjeldende lover, samfunnsklimat og forstå målene som må utføres for best å betjene organisasjonsmål.

Finn din plass i et karrierefelt med høy vekst

Sysselsetting av offentlig sikkerhetspersonell forventes å vokse 5% fra 2014-2024, omtrent like raskt som gjennomsnittet for alle første respondenter. Det fortsatte behovet for offentlig sikkerhet forventes å føre til nye åpninger. Som naturkatastrofer, bilulykker og andre voldshandlinger fortsetter å vokse, vil det være behov for flere første respondenter. Økningen i aktive skytingshendelser og mulig terroraktivitet har ført til en økning i bistandskall, noe som har tilført behovet for flere politibetjente til å svare på disse anropene. Den siste økningen i naturkatastrofer vil bare øke behovet for å ansette flere første respondenter. Det forventes at det vil være over 100 000 nye ansettelser i offentlig sikkerhet. Offentlige myndigheter har ikke tatt hensyn til pensjonister i offentlig sikkerhet, noe som vil åpne opp flere arbeidsplasser.

Ser du etter en utfordrende karriere med variasjon?

Utforsk det brede utvalget av utfordrende sysselsettingsmuligheter som vedrører offentlig sikkerhetsadministrasjon:

 • Korreksjonssjef
 • EMT eller Paramedic
 • brannmann
 • Politimann eller detektiv
 • Privatforsker eller etterforsker
 • Probation Officer eller Correctional Treatment Specialist
 • Federal Bureau of Investigation (FBI)
 • Drug Enforcement Agency (DEA)
 • Marshal's Service
 • Hemmelig tjeneste
 • Toll- og grensekontroll
 • Postinspeksjonstjeneste
 • Bureau of Alcohol, Tobacco, skytevåpen og eksplosiver (ATF)

Hvorfor få en grad?

Et bachelorprogram i Public Safety Administration gir studentene en grunnleggende forståelse av beredskapsadministrasjon, rettshåndhevelse eller helsestyring. På lavere nivå skal studentene være rustet til å spille en sentral rolle ved å sette inn tonen i en organisasjon. Å jobbe med en Bachelor of Science grad i Public Safety Administration er en forsiktig karriereflyt for fagfolk som ønsker å utvikle sine beslutningsprosesser, lederskap, verbal kommunikasjon og ledelsesevner for å bidra til å fremme de overordnede organisasjonsmålene. Voksne fagfolk vil utvide karriere strategier for å forberede ledelsesmuligheter i det offentlige arbeidsmarkedet og vil realisere en solid avkastning på undervisningsinvesteringen.

Hva skal jeg lære å gjøre?

Den grunnleggende kurs i programmet vil utdanne studenter på alle områder av offentlig sikkerhet og forberede dem til å gå inn på arbeidsplassen som en strategisk tenkning første responder. Studentene vil få kunnskap om aspekter av offentlig sikkerhet for å inkludere samfunnsrelasjoner, regjeringskrav og å svare på nødsituasjoner mens de vurderer samfunnets behov. Gradskravene gir studentene mulighet til å forstå organisatoriske behov, håndheve myndighetsloven, samhandle effektivt med borgerne og etablere en profesjonell arbeidsatmosfære.

Fordeler ved BS i offentlig sikkerhetsadministrasjon

 • Å skaffe en bachelorgrad i Public Safety Administration tillater den første responderen en dag å jobbe i en ledelse, ledelse eller lederstilling.
 • En bachelorgrad er et must hvis man ønsker å utvikle seg til en lederstilling innen offentlig sikkerhet.
 • Studentene vil oppleve alle områder i feltet for å bli strategiske tenkere mens de implementerer verdiene til organisasjonen.
 • Dagens offentlig sikkerhet fagfolk må fortsette å lære og utvikle seg profesjonelt, ved å holde seg oppdatert med det endrede landskapet av offentlig sikkerhet og forbedre deres ferdigheter sett, fører til behovet for å fullføre en bachelorgrad.
 • En bachelorgrad kan være en skritt for å oppgradere skolen og låse opp flere lovende jobbmuligheter i offentlig sikkerhet.

Et fakultet med praktisk, veldetestet opplevelse

Concordia-Chicagos sivile fakultet for offentlig sikkerhet har stor erfaring innen offentlig sikkerhet sammen med de nødvendige sertifiseringene / legitimasjonene. Fakultetet kommer fra alle underspesifikasjoner av offentlig sikkerhet, inkludert, men ikke begrenset til, hendelsesbevis sertifiseringer, staten Illinois håndhevelse sertifisering, City of Chicago sertifisering, og føderale / statlige sertifiseringer. I tillegg til pedagogiske kvalifikasjoner har våre fakultetmedlemmer også aktuell, relevant faglig erfaring på området som første respondenter.

Fordeler med Concordia-Chicagos online-akselererte studieprogram

Våre rådgivere oppretter en spesialisert programplan for å imøtekomme behovene til hver enkelt student, slik at du kan tjene din grad på så lite som 16 måneder, avhengig av antall overføringspoeng akseptert ved opptakstidspunktet ditt:

 • Fleksibel planlegging
 • Akselerert kurs
 • Major kurs er 5 uker lang
 • 100% online (ingen tid for å være online)
 • Tilgang til læring fra hvor som helst i verden

Våre leveringsmåter er utformet slik at de passer til de travle enkeltpersoners behov og fremmer verdifulle forhold og støtter nettverk som kan gi mer verdi i hele karrieren din.

Utdanning gjort rimelig

Concordia University Chicago er et av de rimeligste private universitetene i Midtvesten. Vårt kontor for økonomisk hjelp vil samarbeide med deg for å søke økonomisk støtte og planlegge overkommelige skolepenger.

Vår undervisning garanti

Concordia-Chicagos skolegarantiprogram bidrar til å holde undervisning rimelig ved å tillate deg å forutsi hva den totale kostnaden for utdanningen din vil være. Så lenge det ikke er noen avbrudd i studietiden, garanterer du at undervisningen din forblir den samme og aldri øker mens du tjener denne graden.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk


Sist oppdatert June 11, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Aug. 2019
Duration
Varighet
Information
Deadline
Locations
USA - River Forest, Illinois
Studiestart : Aug. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
USA - River Forest, Illinois
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen