Les den offisielle beskrivelsen

Maksimere potensialet for menneskelig kapital på arbeidsplassen.

Concordia-Chicago's Bachelor of Science grad i human resource management gir studentene en grunnleggende forståelse av arbeidsplassen, menneskelig kapital og hvordan å gi verdi til enhver organisasjon. Personellpersonell bidrar til en vellykket drift av et foretak ved å motivere ansatte, håndheve regjeringen, håndtere arbeidstidsforhandlinger, etablere konkurransedyktige ytelser til ansatte og utvikle treningsprogrammer for å opprettholde en vellykket arbeidsplass med optimal produktivitet. Utdannet med en grunnleggende forståelse av det varierende landskapet i bedriftskulturen, kan kandidater fra Concordia-Chicagos bachelorgrad i human resource management gå videre til sysselsetting i små bedrifter, ideelle organisasjoner, private selskaper og globale bedrifter.

Finn din plass i et karrierefelt med høy vekst.

Arbeidsperspektivet for menneskelige ressursforvaltere med minst en bachelorgrad fra en akkreditert institusjon forblir ganske sterk. Etter hvert som organisasjoner utvider sin virksomhet og overholder de raskt utviklede føderale og statlige arbeidsrettene, forventes det en betydelig etterspørsel etter HR-ledere for å administrere disse personellprogrammene. US Bureau of Labor Statistics forutsetter at ansettelsen av menneskelige ressurser ledere vil vokse med en gjennomsnittlig rate på 13%, skape en forventet 13.600 nye arbeidsplasser innen 2022. Ifølge US Bureau of Labor Statics, median årslønn i mai 2017 for Menneskelige ressurser ledere var $ 110.120. Online karriere tracker Human Resources MBA bemerker at "å tjene en bachelorgrad i menneskelige ressurser vil plassere deg på sporet til å planlegge, lede og koordinere HR-aktiviteter som potensielt gir opp til $ 177.460 årlig."

Ser du etter en utfordrende karriere med variasjon?

Utforsk det brede utvalget av utfordrende sysselsettingsmuligheter som vedrører Human Resource Management:

 • HR-leder (HR)
 • HR generalist
 • Sysselsetting og rekruttering spesialist
 • HR-koordinator
 • Representant for menneskelige ressurser
 • HR Budsjett, Planlegging og Kommunikasjon Lenke
 • HR spesialist
 • HR-assistent

Hvorfor få en grad?

Å jobbe med en bachelorgrad relatert til human resource management er et strategisk karriereflyt for studenter som søker å utvikle beslutningsprosessen, mellommenneskelige, lederskap, kommunikasjon og organisatoriske ferdigheter for å hjelpe bedrifter med å beholde en kvalifisert arbeidsstyrke for optimal suksess. Human Resources Management gir spesielt høy avkastning på investeringen fordi ledere i HR-relaterte felt tjener en gjennomsnittlig lønn på $ 110,120 hvert år, ifølge US Department of Labor Bureau of Labor Statistics. HR-ledere innen bedrifter innen næringsliv, profesjonell, vitenskapelig og teknisk tjeneste tjener en gjennomsnittlig årslønn på over 124,300 dollar.

Hva skal jeg lære å gjøre?

 • I motsetning til generell bedriftsøkonomi gir bachelorprogrammet i human resource management grunnleggende studenter å fokusere på kursarbeid designet spesielt for å dyrke de essensielle ferdighetene som trengs for å effektivt styre en virksomhets menneskelige kapital
 • Grunnkurs i human resource management programmet gir en bred og grundig oversikt over feltområdene, inkludert arbeidsstyrkeplanlegging, totale belønninger, arbeidsrett og standarder, talentoppkjøp, oppbevaring og separasjon
 • Studentene utarbeider seg forberedt på å komme inn på arbeidsplassen som strategiske forretningspartnere til de organisasjonene de betjener

Fordeler ved BS i Human Resource Management

Den raskt skiftende feltet menneskelige ressursforvaltning krever velutdannede, høyt utdannede fagfolk med fleksibilitet til kontinuerlig å lære og forbedre deres kunnskapsbase og ferdighetssett. Spesialisert sertifisering i HR-bransjen er verdsatt og ønsket av arbeidsgivere. Å ha en bachelorgrad i HR fra en akkreditert institusjon bygger troverdighet ved å demonstrere til en organisasjon den potensielle medarbeiderens forpliktelse til industrien og hans evne til å holde seg oppdatert med trender. Videre kan en bachelorgrad også være en stepping stone for å oppgradere skolen, låser opp enda mer lovende jobbutsikter.

Et fakultet med praktisk, veldetestet opplevelse

Concordia-Chicagos kjernefakultet i utdanningsprogrammet har lang erfaring innen human resources og bedriftsledelse sammen med nødvendige sertifiseringer / legitimasjonsbeskrivelser. Fakultetet kommer fra alle underspesialiteter av ledelse, inkludert men ikke begrenset til menneskelige ressurspartnere, fordeler, kompensasjon, rekruttering, resultatstyring, trening og utvikling, organisasjonsutvikling og mer. I tillegg til pedagogiske kvalifikasjoner har vårt fakultet også aktuell, relevant yrkeserfaring innen menneskelige ressurser.

En Pathway til prestasjon

BA, Human Resource Management, er en Pathway til akselererte mastergradsprogrammer, inkludert:

 • MBA
 • MA, lederstudier

Fordeler med Concordia-Chicagos online-akselererte studieprogram

Våre rådgivere oppretter en spesialisert programplan for å imøtekomme behovene til hver enkelt student, slik at du kan tjene din grad på så lite som 16 måneder, avhengig av antall overføringspoeng akseptert ved opptakstidspunktet ditt:

 • Fleksibel planlegging
 • Akselerert kurs
 • Major kurs er 5 uker lang
 • 100% online (ingen tid for å være online)
 • Tilgang til læring fra hvor som helst i verden

Våre leveringsmåter er utformet slik at de passer til de travle enkeltpersoners behov og fremmer verdifulle forhold og støtter nettverk som kan gi mer verdi i hele karrieren din.

Utdanning gjort rimelig

Concordia University Chicago er et av de rimeligste private universitetene i Midtvesten. Vårt kontor for økonomisk hjelp vil samarbeide med deg for å søke økonomisk støtte og planlegge overkommelige skolepenger.

Vår undervisning garanti

Concordia-Chicagos skolegarantiprogram bidrar til å holde undervisning rimelig ved å tillate deg å forutsi hva den totale kostnaden for utdanningen din vil være. Så lenge det ikke er noen avbrudd i studietiden, garanterer du at undervisningen din forblir den samme og aldri øker mens du tjener denne graden.

Program undervist i:
Engelsk

Se 32 flere kurs fra Concordia University Chicago - Online Degree Programs »

Sist oppdatert June 11, 2018
Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Aug. 2019
Duration
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Aug. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Aug. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato