Les den offisielle beskrivelsen

Klar. Sett. Gå! Hit Ground Run.

Sports- og rekreasjonsadministrasjon innebærer administrasjon, markedsføring og markedsføring, og gjør økonomiske og menneskelige ressursbeslutninger i idretts- og treningsorganisasjoner. Yrker i dette feltet inkluderer: kollegiale og profesjonelle idrettsadministratorer, inkludert idrettsledere, ledere og generalforvaltere, sportsagenter, rekreasjonssenteredirektører, ungdomsportregissører, samt trenere, speidere og styrker og kondisjoner. Feltet for idrett og rekreasjonsadministrasjon omfatter implementering av ferdigheter som tjener til koordinering og ledelse av hendelser og anlegg, samt styring av ressurser for ikke-profitt og profittorganisasjoner. Idretts- og rekreasjonsledelse fagfolk må ha en forståelse av grunnleggende sportslov og etikk, økonomi, regnskap, marked og ledelse i et sportsspesifikt klima.

Finn din plass i et karrierefelt med høy vekst

Sysselsetting av profesjonelle idretts- og rekreasjonsledere forventes å vokse 10% fra 2018-2024, noe som er raskere enn gjennomsnittet for alle yrker. Det fortsatte behovet for sport og rekreasjon forventes å føre til nye åpninger. Som populariteten til ungdom, videregående, kollegial og profesjonell sport fortsetter å vokse med eksponensiell hastighet over hele verden, vil etterspørselen etter fagfolk i en rekke kapasiteter fortsette å være etterspurt. Videre har en økende etterspørsel etter rekreasjonsfasiliteter for en stor babybombefolkning betydelig økt behovet for mer rekreasjonsanlegg og personell for en mangfoldig befolkning.

Ser du etter en utfordrende karriere med variasjon?

Utforsk det brede utvalget av utfordrende sysselsettingsmuligheter som gjelder Sport og rekreasjonsadministrasjon:

 • Atletisk regissør
 • Kollegial og profesjonell sport billettsjef
 • Kollegial og profesjonell sportsarrangør leder
 • Kollegial og profesjonell idrettsanleggsjef
 • Collegiate og profesjonell sport business manager
 • Profesjonell sport daglig leder
 • Collegiate og profesjonell sport trener
 • Profesjonell sportsagent
 • Collegiate og profesjonell sport styrke og condition direktør
 • Collegiate og profesjonell sport styrke og condition trener
 • Rekreasjonsdirektør
 • Rekreasjonsrådgiver
 • Fitness club manager
 • Personlig trener

Hvorfor få en grad?

Et bachelorprogram i sports- og rekreasjonsledelse gir studentene en grunnleggende forståelse av grunnleggende forretningsprinsipper, inkludert: regnskap, økonomi, markedsføring og ledelse, samt hvordan man bruker disse grunnleggende i sport og rekreasjonsmiljø. På lavere nivå skal studentene være rustet til å spille en sentral rolle ved å sette inn tonen i en organisasjon. Å jobbe med en Bachelor of Arts i Sports og Recreation Management er en forsiktig karriereflyt for fagfolk som ønsker å utvikle sine beslutningsprosesser, lederskap, verbal kommunikasjon og ledelsesevner for å bidra til å fremme de overordnede organisasjonsmålene. Voksne fagfolk vil utvide karriere strategier for å forberede ledelsesmuligheter i sport og rekreasjonsledelse markedet og vil realisere en solid avkastning på deres undervisning investering.

Hva skal jeg lære å gjøre?

Den grunnleggende kurs i programmet vil utdanne studenter på alle områder av virksomheten pensum og forberede dem til å gå inn på arbeidsplassen som en strategisk tenkning sport og rekreasjon ledelse profesjonell. Studentene vil få kunnskap om aspekter av idrett og rekreasjonsledelse for å inkludere sports- og rekreasjonsarrangementer og facilities management, sportsmarkedsføring, juridiske og etiske problemstillinger, human resource management og sportspsykologi. Gradskravene gir studentene mulighet til å forstå organisatoriske behov, markedsføre og fremme sin organisasjon, utvikle en større forståelse og anvendelse av sports- og rekreasjonsstyringsprinsipper, og etablere en profesjonell arbeidsatmosfære.

Fordeler med BA i sport og rekreasjonsledelse

 • Å skaffe en bachelorgrad i sports- og rekreasjonsadministrasjon gjør at sport og rekreasjon profesjonell til en dag jobber i en ledelse, ledelse eller lederstilling.
 • En bachelorgrad er et must hvis man ønsker å utvikle seg til en lederstilling innen sport og rekreasjon.
 • Studentene vil oppleve alle områder i feltet for å bli strategiske tenkere mens de implementerer verdiene til organisasjonen.
 • Dagens idretts- og rekreasjonsadministrasjonspersonell må fortsette å lære og utvikle seg profesjonelt, ved å holde seg oppdatert med det skiftende landskapet av sport og rekreasjon og øke ferdighetssettet, noe som fører til behovet for å fullføre en bachelorgrad.
 • En bachelorgrad kan være en stepping stone for å oppgradere skolen opplåsing mer lovende jobbmuligheter i sport og rekreasjon.

Et fakultet med praktisk, veldetestet opplevelse

Concordia-Chicagos sports- og rekreasjonsforvaltning kjernefakultet har lang erfaring innen sport og rekreasjon sammen med de nødvendige sertifiseringer / legitimasjon. Fakultetet kommer fra alle underspesialiteter av sport og rekreasjon, inkludert, men ikke begrenset til, kollegial og profesjonell idrettsadministrasjon, idrettsbyråer, rekreasjonsdirektører, personlig trening, styrke- og konditioneringsledelse, non-profit rekreasjonsbureauer og mer.

En Pathway til prestasjon

BA, sport og rekreasjon ledelse, er en Pathway til akselerert mastergraden, inkludert:

 • MBA
 • MA, sportsledelse

Fordeler med Concordia-Chicagos online-akselererte studieprogram

Våre rådgivere oppretter en spesialisert programplan for å imøtekomme behovene til hver enkelt student, slik at du kan tjene din grad på så lite som 16 måneder, avhengig av antall overføringspoeng akseptert ved opptakstidspunktet ditt:

 • Fleksibel planlegging
 • Akselerert kurs
 • Major kurs er 5 uker lang
 • 100% online (ingen tid for å være online)
 • Tilgang til læring fra hvor som helst i verden

Våre leveringsmåter er utformet slik at de passer til de travle enkeltpersoners behov og fremmer verdifulle forhold og støtter nettverk som kan gi mer verdi i hele karrieren din.

Utdanning gjort rimelig

Concordia University Chicago er et av de rimeligste private universitetene i Midtvesten. Vårt kontor for økonomisk hjelp vil samarbeide med deg for å søke økonomisk støtte og planlegge overkommelige skolepenger.

Vår undervisning garanti

Concordia-Chicagos skolegarantiprogram bidrar til å holde undervisning rimelig ved å tillate deg å forutsi hva den totale kostnaden for utdanningen din vil være. Så lenge det ikke er noen avbrudd i studietiden, garanterer du at undervisningen din forblir den samme og aldri øker mens du tjener denne graden.

Program undervist i:
Engelsk

Se 32 flere kurs fra Concordia University Chicago - Online Degree Programs »

Sist oppdatert June 11, 2018
Dette kurset er Nettstudier
Startdato
aug. 2019
Duration
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
aug. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

aug. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato