Les den offisielle beskrivelsen

Benytt spillets kraft til å utdanne, motivere og underholde.

Ikke lenge siden ble spill betraktet som et fritidshistorie som ofte involverte scenarier blant spillerkampe, et virtuelt alternativ til den tradisjonelle sporten. Nå spiller spillutviklingsutvikling imidlertid en voksende rolle i verdensøkonomien som et middel til å engasjere forbrukere ved å øke motivasjonen til å samhandle med pedagogisk, kommersielt, praktisk og til og med åndelig innhold.

Finn din plass i et karrierefelt med høy vekst

Nyutdannede av spill kunst og design programmer forfølge karrierer i spillutvikling, programvare engineering, datagrafikk og kommersiell produksjon. Karrieremulighetene for applikasjonsprogramvareutviklere er lyse. Ifølge US Department of Labor Bureau for sysselsetting statistikk, anslås sysselsetting i programvareutviklingssektoren 19 prosent fra 2014 til 2024, mye raskere enn gjennomsnittet for alle yrker; Nåværende gjennomsnittlig årslønn for programvareutviklere er $ 102 280. Den amerikanske spillindustrien har en forventet 2017 omsetning på 23,5 milliarder dollar.

Ser du etter en utfordrende karriere med variasjon?

Utforsk det brede utvalget av utfordrende sysselsettingsmuligheter som angår Game Art and Design:

 • Programvareutgivere
 • Programvareutviklere
 • Spillutvikling
 • Software engineering
 • Data-grafikk
 • Datasystemdesign og tilhørende tjenester
 • webdesign

Hvorfor få en grad?

Arbeidsgivere av applikasjonsutviklere krever vanligvis minst en bachelorgrad av sine ansatte. Concordia-Chicagos spillkunst- og designutdanningsprogram lærer fleksible, kryssmarkedskompetanse, utstyre nyutdannede til landjobber, ikke bare i spilldesignvirksomheter, men andre organisasjoner som krever kreative, tilpasningsfulle og lydhørste utviklere.

Hva skal jeg lære å gjøre?

Spillekunst og design betraktes som en kunst, slik at de nødvendige kursene plasserer kunstferdigheter i forgrunnen. I tillegg lærer utdanningsprogrammet:

 • Programvareutvikling for dataspill og interaktive medier
 • Forberedelse i dagens teknologi som støtter animasjonsdesign
 • Opprettelse av tilpasset programvare for individuelle forbrukere eller kommersiell programvare designet for markedsføring til allmennheten
 • Utvikling av komplekse databaser for organisasjoner og opprettelse av programmer som skal brukes over Internett og / eller i selskapets intranett

Fordeler med BA i spill kunst og design

Concordia-Chicagos karakteristiske bachelorgrad i Game Art and Design støtter utviklingen av de teknologiske ferdighetene som kreves for å designe og skape spillopplevelser som drar nytte av forbrukergrupper, blant annet studentopplæring.

Et fakultet med praktisk, veldetestet opplevelse

Concordia-Chicago heltid fakultet medlemmer BettyAnn Mocek og Nikkole Huss gir programledelse for Game Art and Design grad programmet. Professor Mocek lærer blandet media, kunstgodkjenning, tegning, maleri og andre kurs; Hun jobber også med avanserte og utdannede studenter gjennom uavhengige studier, æreprogram og Ferguson kunstgalleri. Professor Huss lærer en rekke kunstkurs, inkludert Digital Photography I og II, Maleri II, Keramikk I og II, Figur Tegning, 2d Design, 3d Design Introduksjon til Visual Arts and Art Methods. Ekstra instruktører inkluderer personer med profesjonell erfaring i spillbransjen, samt omfattende læringsbakgrunn innen spillkunst og design.

Fordeler med Concordia-Chicagos online-akselererte studieprogram

Våre rådgivere oppretter en spesialisert programplan for å imøtekomme behovene til hver enkelt student, slik at du kan tjene din grad på så lite som 16 måneder, avhengig av antall overføringspoeng akseptert ved opptakstidspunktet ditt:

 • Fleksibel planlegging
 • Akselerert kurs
 • Major kurs er 8 uker lang
 • 100% online (ingen tid for å være online)
 • Tilgang til læring fra hvor som helst i verden

Våre leveringsmåter er utformet slik at de passer til de travle enkeltpersoners behov og fremmer verdifulle forhold og støtter nettverk som kan gi mer verdi i hele karrieren din.

Utdanning gjort rimelig

Concordia University Chicago er et av de rimeligste private universitetene i Midtvesten. Vårt kontor for økonomisk hjelp vil samarbeide med deg for å søke økonomisk støtte og planlegge overkommelige skolepenger.

Vår undervisning garanti

Concordia-Chicagos skolegarantiprogram bidrar til å holde undervisning rimelig ved å tillate deg å forutsi hva den totale kostnaden for utdanningen din vil være. Så lenge det ikke er noen avbrudd i studietiden, garanterer du at undervisningen din forblir den samme og aldri øker mens du tjener denne graden.

Program undervist i:
Engelsk

Se 32 flere kurs fra Concordia University Chicago - Online Degree Programs »

Sist oppdatert June 11, 2018
Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Aug. 2019
Duration
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Aug. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Aug. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato