Få kompetanse, få anerkjennelse og sett deg opp for karriereutvikling med våre sertifikatprogrammer.

Forbered deg på en dypt givende karriere med de elektroniske avanserte sertifikatprogrammene i autisme og alvorlige eller flere funksjonshemninger (Advanced ASMD) og autismespektrumforstyrrelser (Advanced ASD) som tilbys av Ruth S. Ammon School of Education. Programmene gir deg en eksepsjonelt rik læringserfaring, kunnskap som du umiddelbart kan søke på arbeidsplassen, og en verdifull pedagogisk legitimasjon.

De tilbyr også en unik mulighet til å studere med og få innblikk fra Stephen Shore, Ed.D., en nasjonalt anerkjent akademiker og Adelphi University fakultet medlem hvis kompetanse er fullt informert av hans erfaring som lever på autismespektret.

Både Advanced ASMD og Advanced ASD understreker levetiden tilnærming til utvikling. Studentene lærer ikke bare tverrfaglige strategier og metoder for diagnose, vurdering og inngrep, men får også ekspertise i å samsvare med beste praksis til individuell behov - i alle stadier av livet.

Dr. Shore og hans kollega Pavan J. Anthony, Ed.D., utviklet læreplanen i samråd med utøvere og nasjonalt anerkjente ledere på feltet, inkludert forfattere til noen av lærebøkene som leser i klassen. Hver av disse fullt online, 12-kreditt, instruktørledede programmer kan være ferdig på ett år.

Avansert sertifikat i autisme og alvorlige eller flere funksjonshemminger:

Den elektroniske Advanced ASMD er rettet mot spesialpedagoger, generelle pedagoger, relaterte tjenesteleverandører og skolesykologer. Studentene må ha en mastergrad for opptak, og mange av dem har disse legitimasjonene:

 • Et sertifikat for undervisning i spesialopplæring, døve- og hørselshemmede, blinde og svakt syke, samt tale- og hørselshemmede
 • Et sertifikat i spesialundervisning i barnehagen, spesialundervisning i barndommen, spesialundervisning i ungdomsår, ungdoms spesialundervisning, døve og hørselshemmede, blinde og synskadede, samt tale- og språkvansker

Studenter i Advanced ASMD kan velge Autism Spesialisering eller Alvorlig eller Multiple Disabilities Spesialisering. Fullføring av enten fører til New York State Annotation i alvorlige og flere funksjonshemminger, og kan gjelde for krav til utvidelse av sertifikat i andre stater.

Program høydepunkter

Våre avanserte sertifikatprogrammer gir studenter ikke bare med toppkunnskap, men også personlig instruksjon og et engasjerende læringsmiljø. Klasser tilbyr også muligheter for praktisk opplæring og oppgaver som støtter individuelle interesser og mål. De fleste kurs inkluderer en obligatorisk feltarbeidskomponent, der studentene observerer befolkningen i en inkluderende eller spesialisert ramme; bistå i en passende kapasitet og få flere perspektiver på deres erfaring gjennom gruppediskusjoner med fakultet og jevnaldrende.

Ved å tjene et av våre sivilbevis på sivil nivå, legger du i fokus på din kompetanse og demonstrerer din forpliktelse til faglig utvikling.

Fakultet Stillbilde

Pavan J. Antony, Ed.D., lektor, programdirektør

Dr. Antony var en spesialundervisningslærer og administrator før han fikk doktorgrad og ble med i fakultetet for Ruth S. Ammon School of Education. Han og hans kollega, Dr. Stephen Shore, er medforfattere av boken College for Students with Disabilities: Vi hører sammen.

Stephen Shore, Ed.D., klinisk assistent professor, programrådgiver

Dr. Shore er en internasjonalt anerkjent ekspert innen autisme og autismeutdanning, konsulent, høyttaler og forfatter. Han har levert mer enn 120 presentasjoner i 47 land og har skrevet tre bøker:

 • Beyond the Wall: Personlige opplevelser med autisme og aspergers syndrom
 • Spør og fortell: Selvforsvar og avsløring for personer på autismespektret
 • Forstå autisme for dummies

Dr. Shores venn og kollega, den berømte autisme rettighetsaktivisten Dr. Temple Grandin, Ph.D., har skrevet fremover til hver av hans bøker.

Programfordeler

 • Distinguished fakultet
 • Høyverdig, etterspurt profesjonell legitimasjon
 • Lær ved å gjøre gjennom vår veiledning tilnærming til utdanning
 • Praktisk 100 prosent online, instruktørledet format med klasser holdt hver annen uke
 • Personlig, støttende student-sentrert etos
 • Avansert ASMD fører til New York State Annotation i alvorlige eller flere funksjonshemminger
 • Ingen GRE kreves for opptak

Om Ruth S. Ammon School of Education

Adelphis utdanningsskole er forpliktet til dyktighet i utdanning og gir muligheter for profesjonell vekst ved å skape autentiske faglige og feltopplevelser, dyrke respekt for den mangfoldige befolkningen vi serverer, omfavne etiske praksis og forberede våre studenter til å bli reflekterende forandringsagenter gjennom forskning, samarbeid og ledelse.

Vår pedagogiske filosofi understreker verdien av læring gjennom meningsfylt aktivitet og refleksjon i et fellesskap av lærde og lærere. Vi anerkjenner læring som en sosio-kulturell dynamikk, og som sådan er våre klasser innrammet i kulturelle, historiske og materielle sammenhenger av de ulike befolkningene vi serverer. Vår filosofi fører til samarbeidsgrupper som respekterer alle menneskers stemmer og holder det største løftet om individuell og kollektiv effektivitet.

Som livslang elever selv, vårt fakultet og administrasjon verdsetter kreativt uttrykk og kunstnerisk utforskning for personlig og profesjonell vekst og er forpliktet til å gjenkjenne og møte våre studenter, trenger gjennom utvikling av lederskap, teknologiske og kommunikasjonsevner.

Program undervist i:
 • Engelsk

Se 4 flere kurs fra Adelphi University »

Dette kurset er Nettstudier, Campusbasert
Startdato
Contact school
Duration
Pris
Contact school
Deadline
Contact school
Etter sted
Etter dato
Startdato
Contact school
Sluttdato
Contact school
Søknadsfrist
Contact school

Contact school

Location
Søknadsfrist
Contact school
Sluttdato
Contact school