Fordeler

Denne innovative MBA kan være ferdig i 18 måneder. Den er designet for å utdanne og støtte en ny generasjon av globale næringslivsledere.

Edinburgh Napier University tilbyr tilstrekkelig høy kvalitet og fleksible programmer, som kombinerer teori og praksis. Dette for å forberede sine kandidater for å lykkes i dagens konkurranseutsatte globale arbeidsmarkedet.

Deres online MBA tilbyr sine eiere mulighet for faglig og personlig utvikling fra en internasjonalt anerkjent pris.

Dessuten er ENU grader anerkjent internasjonalt.

Moderne, bærbar og funksjonell

Den elektroniske MBA er fullt fleksibel og fullt på nettet slik at du studere i ditt eget tempo uten å forstyrre din familie og arbeid forpliktelser.

Alle læremidler blir levert i flere formater, og kan vises på ulike enheter enten det er en laptop, tablet eller mobil du foretrekker å bruke. Alle våre online materialer er nøye utformet for å reflektere dagens forretningsverden og dens utfordringer og med muligheten til å laste ned PDF-filer og gå gjennom dem på din i tide, selv offline du vil aldri gå glipp av en klasse.

Sosiale nettverksfunksjoner gjør at du også kan danne eller slutte nettverk til å samhandle med elevene i klassen din fra hele verden.

Ingen selvkost engasjement og med utgang punkt alternativer tilgjengelig

ENU tilbyr sine studenter frihet til å velge om de ønsker å studere ett eller to moduler per trimester og bare betale for hver modul (er) tatt. Hvis du kommer til det punktet hvor du har studert tre eller seks 20 studiepoeng moduler og uansett grunn du kan ikke fortsette da med følgende exit alternativer som tilbys vil du aldri gå glipp av det arbeidet du har gjort.

Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Åpne påmelding
Duration
18 måneder
Deltid
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist

Åpne påmelding