Nivå 7 Diplom i Turisme og Hospitality Management kvalifikasjon er designet for ledere som har autoritet og personlig inspirasjon til å oversette organisasjonsstrategi til effektiv operativ ytelse.

Programmet vil gi studentene en avansert kvalifikasjon som støtter deres utvikling som ledere innenfor den internasjonale turisme og gjestfrihet industrien, med en livslang læring orientering. Det vil også gi elevene muligheten til å analysere komplekse styringsproblemer og å søke og tilpasse faglige ferdigheter og teknisk terminologi for å foreslå løsninger på disse problemene. Vellykket gjennomføring av dette programmet vil gjøre det mulig for elevene å ta beslutninger om ledelse, planlegging og styring av arbeidsområder i turisme og gjestfrihetsbransjen som informeres av beste praksis og moderne forskning.

GSBF leverer høykvalitets og akkreditert program som er aktuelt og relevant. Vi tilbyr over 20 programmer, inkludert økonomi, kontoer, markedsføring, menneskelige ressurser og generell ledelse som reflekterer det nye forretningslandskapet.

Viktige fordeler

  • Easy Fee betalingsplan. Betal så lavt som GBP 240 per måned. - Samme diplom som studenter på campus. - Diplom er anerkjent over hele verden. - Bedømmelse via oppgave innsending.

Entry Kriterier

For oppføring må eleven ha en av følgende.

  • Besittelse av en honnør grad i beslektet emne eller UK nivå 6 diplom eller tilsvarende utenlands kvalifikasjon eller - Eldre elever (over 21) med ledelseserfaring - Engelsk krav: Hvis eleven ikke er fra et flertall engelsktalende land, må de gi Bevis på engelskspråklige kompetanse.

sertifiseringer

  • Du blir tildelt Nivå 7 Diplom i Turisme og Hospitality Management på slutten av programmet.

Assessments

  • Vurdering er gjennom oppgave. Det er ingen eksamener.

Program Varighet

  • 6 måneder / 9 måneder

Kursinnhold

Nivå 7 Diplom i Turisme og Hospitality Management programmer består av følgende 6 obligatoriske enheter som gir totalt 120 studiepoeng: - Strategisk ledelse og markedsføring for turisme og gjestfrihet (20 studiepoeng) - Destinasjonsledelse (20 studiepoeng) - Internasjonal turistpolitikk (20 studiepoeng) - E-turisme og sosiale medier i turisme og gjestfrihet (20 studiepoeng) - Organisatorisk oppførsel i internasjonale turisme og gjestfrihetsorganisasjoner (20 studiepoeng) - Avanserte forskningsmetoder for turisme og gjestfrihet (20 studiepoeng)

Program undervist i:
Engelsk

Se 14 flere kurs fra Greenwich School Of Business And Finance (GSBF) »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
aug. 2019
Duration
6 - 9 måneder
Heltid studier
Pris
1,499 GBP
- 6 måneder; 1199 GBP - 9 måneder
Deadline
Etter sted
Etter dato